AroundSan

My Way of Exploring

5x Leuke blogs om te volgen #9

5x Leuke blogs om te volgen
Happy new year allemaal! Hopelijk heb je een leuke jaarwisseling gehad! Laat ik de eerste blog van januari beginnen met de 9e editie van ”5x Leuke blogs om te volgen”. Stiekem twee dagen te laat online gekomen, maar dat mag de pret niet drukken. Ik heb namelijk weer hele leuke blogs ontdekt die ik vandaag met jullie deel! Ken jij deze toffe blogs al?

 Gewoon Sher
Dit is de blog van Sher. Sher kan echt ontzettend leuk schrijven! Ik moet zo vaak lachen als ik een artikel van haar lees, haha, dus daarom bezoek ik haar blog maar al te graag. Ze schrijft over van alles en nog wat en voornamelijk over rare dingen die ze meemaakt. Lachen gegarandeerd! Neem snel een kijkje zou ik zeggen. :)

 By Evelien
Dit is de blog van Evelien. Ik volg haar nu iets meer dan een maand gok ik? In ieder geval, in die tijd heb ik zeker kunnen ontdekken dat ze een ontzettend leuke blog heeft. Het leuke is dat je van alles op haar blog kunt vinden qua categorieën, dus voor iedereen is er wel iets te vinden. Aanrader!

 Dagdromend
Dit is de blog van Laura. Opnieuw een dikke aanrader wat mij betreft! Ik ken haar blog nog niet lang, maar lang genoeg om zeker te weten dat zij een plekje in de spotlights verdient. In haar blogs lees je over haar angsten, twijfels en haar zoektocht naar geluk, ook als dat niet gemakkelijk is. Inspirerend en mooi!

 The scent of cinnamon
Dit is de blog van Charelle. Weer een blog die ik nog niet lang volg. Ik besef me ineens dat ik de laatste tijd hele leuke blogs heb ontdekt, en daar hoort de blog van Charelle absoluut bij! Ik vind haar artikelen altijd zo leuk en vooral ook lekker vlot geschreven. Ze heeft een hele fijne schrijfstijl en daarmee trekt zij echt mijn aandacht. Echt een kijkje waard! :D

 Lekker & Simpel
Dit is de blog van Sofie en Jorrit. Zij maken maken de meest lekkere gerechten en delen die op hun blog! Ik volg deze blog al een tijd en het is mij eigenlijk nooit te binnen geschoten om ook eens een blog met lekkere recepten te delen. Bij deze dus! Er staan mega veel recepten op, onderverdeeld in verschillende categorieën. Mocht je iets specifieks zoeken, dan kun je ook heel makkelijk zoeken op de site. Absoluut een aanrader om hier inspiratie vandaan te halen voor een lekker gerecht. :)

De afgelopen maand heb ik zeker een boel nieuwe leuke blogs ontdekt. Het is elke keer zo lastig om te kiezen! Ik hoop dat ik jullie weer een aantal leuke tips heb kunnen geven zodat je weer genoeg leesvoer hebt voor de komende tijd, haha. Laat het me weten!

Kende jij deze blogs al?

Klik hier voor de vorige delen: 1234567, 8

46 Comments

 1. Oeh, nieuwe blogs ontdekken! De blogs van Sher en Laura ken ik nog niet, dus daar ga ik snel een kijkje nemen!

 2. Woehoew, eens kijken hoor! Die van Sher spreekt me heeeel erg aan haha, wat leuk dat je ze weer op een rijtje zet :) Hopelijk heb je een fijne jaarwisseling gehad! Op naar de overige 364 dagen van 2016 :)

 3. Oh wat lief! Ik word er helemaal blij van, ik volg sinds kort ook the scent of cinnamon, hele leuke blog! En ik ga de andere ook eventjes langs. :)

  Liefs! Evelien

 4. Wat een leuk lijstje! Dagdromend kende ik al, de rest nog niet, dus ik ga snel een kijkje nemen! Je jaagt me zo wel snel weg van je blog ;)
  Maar superleuk, en nog een gelukkig nieuwjaar!

 5. Ah wat Super lief dat je me in dit lijstje opneemt! :D Ik vind dat echt een hele eer! ^^
  De blog van Laura volg ik trouwens ook, dat vind ik ook een hele bijzondere blog. Zo persoonlijk! Ze stelt zich heel kwetsbaar op, vind ik knap.

 6. De blog van Evelien kende ik nog niet. Gauw even kijken! -x-
  Marushi onlangs geplaatst…NYC Smooch Proof Liquid Lip Stain.

 7. Wat een leuke blogs heb jij toch altijd in deze overzichtjes staan. Op één of andere manier vind ik het erg lastig om die zelf tegen te komen, haha. De eerste drie kende ik niet niet, dus die ga ik zeker even bezoeken.

  • Nou, bij deze dan elke keer een aantal blogs die jij misschien ook leuk vindt haha! Hopelijk zit er een leuke bij die drie blogs die je nog niet kende. :)

 8. Ik heb juist vrij weinig nieuwe blogs ontdekt. Tijd om daar verandering in te brengen :)

 9. Altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken (net als de jouwe trouwens!). Ik kende tot nu toe alleen die van Laura!

 10. Leuk om te weten, omdat ik ken nog helemaal geen één van hun. Toch wel The scent of cinnamon heb ik al eens bezocht. Vaak kiezen wij toch onze interesse uit van de blog dat wij volgen.

 11. Een aantal blog kende ik nog niet. Ik ga gauw even kijken! Leuk om zo kennis te maken met anderen!
  Liefs!

 12. Leuk lijstje! Ik vind blog van Sher heel leuk! En lekker en simpel is erg handig om te gebruiken wanneer ik een receptje zoek! De rest ken ik nog niet zo goed dus ga ik eens kijken.

 13. Hey, wat lief dat je me noemt, dankjewel! Ik volg tot nu toe volgens mij alleen Lekker&Simpel, dus ik ga even snel een kijkje nemen op de andere blogs.

 14. Ah wat leuk weer, zo lees ik ook weer iets nieuws. De meeste ken ik namelijk helemaal, niet. Ik ga ze eens even bekijken!
  saskia onlangs geplaatst…Prenatale depressie of een postnatale?

 15. Jeej, nieuw leesvoer weer!
  (ik heb je inmiddels gemaild, naar t adres wat bij contact staat :))

 16. Leuk lijstje! Een paar kende ik al, maar een paar dus ook nog niet. Ik ga even verder kijken. :D

 17. Er zitten een paar bij die ik nog niet ken, maar hele leuke blogs! een goed lijstje weer :)

 18. Ah ik zie dat je een nieuwe header (of hoe je dat noemt xD) hebt! Super tof dat jij er dan steeds naast het “logo” staat! En er staan zeker een paar leuke blogs bij die ik nog niet ken dus ik heb weer wat te doen! :)

  • Klopt! Dat heb je goed gezien Anja, haha. Leuk dat het jou meteen opvalt! Ben blij om te horen dat je weer wat te doen hebt, yay. Hopelijk vind jij de blogs ook leuk! :)

 19. Ik kende de blogjes nog niet maar ik ga ze zeker eens bezoeken. Dankjewel om te delen.
  Sanne onlangs geplaatst…Mijn persoonlijke doelen voor de maand januari

 20. Wat een leuk artikel! Ik volg deze blogs nog niet, dus ik ga zeker even een kijkje nemen. x

 21. Wat een leuk artikel dit! Ik ga gauw wat openen in een nieuw tabblad, want ik wil ook nog even verder snuffelen op jouw blog. Fijne layout en mooie artikelen hoor :)!
  Anne onlangs geplaatst…Dagelijkse inspiratie in de Daily Life Inzichtenpocket

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*

CommentLuv badge

© 2022 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑