AroundSan

My Way of Exploring

5x Leuke blogs om te volgen #8

5x Leuke blogs om te volgen
Het is al begin december, dat betekent dat dit artikel iétsje later online is gekomen dan gepland. Onder aan dit artikel lees je hoe dit kwam. Vandaag deel ik dus weer 5x leuke blogs om te volgen! Ik kan je zeggen dat het weer vijf toppertjes zijn. :)

Muchable
Dit is de blog van Romy. Haar blog heb ik, als ik het goed heb, ongeveer twee weken geleden ontdekt. Ik vind het zo tof dat ze zo lekker creatief is en dit deelt op haar blog. Ik volg haar natuurlijk nog niet lang, maar ik kan wel met 100% zekerheid zeggen dat ik dit een absolute aanrader vindt om eens te kijken! Ik ben in ieder geval fan, haha.

The Budget Life
Dit is de blog van Nicole. Zij geeft op haar blog jou online budget advies. Super handig en heel inspirerend vind ik zelf! Ik gok dat meerdere mensen wel graag een beetje oplet met geld uitgeven, dus daarom vind ik deze blog wel de moeite waard om te delen. Nicole schrijft ook erg leuk vind ik, dus neem zeker een kijkje op haar blog!

Twinkelbella
Dit is de blog van Saskia. Naast dat zij moeder is van twee ontzettend leuke kindjes, schrijft zij ook hele leuke blogs! Zo komen de thema’s lifestyle en beauty voorbij, maar dus ook moederschap. Heel afwisselend, maar zeker tof! Kende je haar blog nog niet? Echt even op de link hier boven klikken hoor!

Mijn Kladblog
Dit is de blog van Marion. Altijd als ik op haar blog kom, dan leef ik weer mee met haar. De manier waarop ze schrijft trekt mij echt mee in haar leven, en dat vind ik zelf een hele fijne manier van schrijven. Ze vecht elke dag weer opnieuw keihard tegen haar depressie en dat maakt haar echt tot een sterke vrouw. Ik heb veel bewondering voor haar, en daarnaast heeft ze ook een leuke en fijne blog om te lezen. :)

Het Leef van Eef
Een leuke reisblog kan natuurlijk ook niet ontbreken in dit rijtje! Het leef van Eef volg ik al een tijdje en kan ik ook zeker een aanrader noemen. Van alles omtrent reizen kom je tegen op haar blog, van mooie foto’s tot handige tips. Voor de reisfreaks onder ons: Kijkennnnnn!

Dit waren weer vijf blogs die ik zelf erg leuk vind en die ik met veel plezier volg. Echt bizar dat ik dit al 8 maanden lang doe, wat vliegt de tijd zeg. Nog steeds vind ik dit zelf erg leuk om te doen, dus daarom blijf ik er gewoon lekker mee doorgaan! :)

Nog even snel een mededeling:
Misschien heb je wel gemerkt dat maandag mijn blog er uit lag? Er was dus een mega spam aanval ineens, en daardoor ging mijn blog dus offline omdat er té veel bezoekers (aka die rot spammers) waren. Gelukkig duurde dit maar een dagje en is alles weer opgelost, maar leuk was het niet. Hopelijk kan ook iedereen weer gewoon reageren, want daar waren ook wat problemen mee. Als het niet lukt, laat het me dan weten. Thanks!

Kende jij deze blogs al?

Klik hier voor de vorige delen: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

50 Comments

 1. Leuk! Ik kende nog niet alle blogjes, dus ik ga snel kijken. :-)

 2. Ja twee volg ik ook Saskia en Marion, de rest ga ik straks even bezoeken

 3. Ik dacht; oooh leuk, nieuwe blogjes ontdekken! Zie ik in ene mijn eigen naam voorbij komen. Dank je wel voor je lieve woorden. Mooi begin van een nieuwe dag :-)

 4. Leuk lijstje. Ik ken ze nog niet allemaal dus ga vanmiddag is kijken! Ik vind dit zon leuke Posts iedere keer. Leer je weer veel nieuwe blogs kennen!

 5. Gelukkig dat het weer is opgelost met spam op je website. Twinkelbella die ken ik wel, verder nog niet. Ik ga ze kijken.

 6. ohnee, hoe stom dat je blog eruit viel! Ik moet zeggen dat ik ook een mailtje kreeg maandagnacht, om te zeggen dat mijn blog er ook 2 minuten uitviel. Leuk om te horen als je blog nog maar bestaat, haha. Nuja, alles is opgelost en bij jou ook dus da’s goed hé :D Marion’s blog kende ik al en die is inderdaad heel mooi om te lezen!

 7. Wat leuk! Twinkelbella en mijn kladblog kende ik al. Die andere moet ik toch vlug eens even gaan bekijken. Ben benieuwd :-)

 8. Oh Muchable kende ik nog niet, leuke tip! ^^

 9. Oeh deze keer ken ik er niet zoveel. Muchable heb ik ook laatst ontdekt, vond ik inderdaad ook heel leuk!

 10. Leuk om op deze manier nieuwe blogs te ontdekken :)

 11. Leuk lijstje! De blogs van Romy en Nicole volg ik ook :)

 12. Ik merkte maandag inderdaad dat je blog eruit lag. Balen is dat zeg. Gelukkig is alles weer ok nu :) En wat lief dat je mij hebt genoemd echt heel leuk, dankjewel!
  saskia onlangs geplaatst…Sinterklaastip: Duplo!

 13. Leuk om zo weer een aantal nieuwe blogs te ontdekken! Alleen de blog van Marion ken ik al maar bij de anderen ga ik zo even een kijkje nemen!

 14. Oeh wat een leuke tips! Ik ben vooral benieuwd naar The Budget Life.

 15. Leuk! Ik ga eens even een kijkje nemen. Niet iedereen kon ik namelijk.. -x-

 16. Ik had op een moment ook zo’n last van spammers! Het was gewoon niet leuk meer. Bleek dat Akismet uitgeschakeld was… Je waardeert het pas als het er niet meer is! Kan echt niet zonder spamfilter!
  Evelien onlangs geplaatst…Outfit: it’s all about the accessories

  • Jeetje, ook al? Akismet heb ik verwijderd, want ik werd gek van die plug-in. Als je een andere spamfilter wilt, wil ik je wel helpen! Geef maar een gil. :)

 17. Super leuk om dit te delen! De onderste blog ken ik nog niet, ik ga snel een kijkje nemen. Ben heel benieuwd! :)

 18. Ik kende er 3! De andere 2 ga ik zeker eventjes bekijken :)

 19. Jaaa ik zag het maandag! Gelukkig is het weer opgelost :) Ik ga even alle blogs checken!

 20. Toevallig heb ik de blog van Romy net ontdekt! Haar layout is zo gaaf, en ze schrijft leuke artikelen! Nicole heeft ook écht een leuke, unieke blog, met allemaal budget artikelen! Het inspireert me, en dat vind ik mooi.

 21. Wat een leuk lijstje! Ik kende Twinkelbella en Budgetlife al wel, de andere nog niet. Ik vind het leuk om nieuwe blogs te ontdekken. Dit artikel komt dus als geroepen!
  Xoxo

 22. Altijd leuk om weer nieuwe blogjes te leren kennen :)

 23. Muchables is inderdaad super leuk! Het is ook echt een aanrader om haar instagram account te volgen. Ze heeft ook een speciaal account waar ze mensen als een soort cartoon achtig tekent. Zo heeft ze bij ook een keer getekent! Echt ontzettend gaaf :)

 24. Hey wat lief van je!!! Heel erg bedankt voor je stukje! Xx

 25. Stomme spammers zijn het toch! Gelukkig is het weer verholpen. Ik volgde The budgetlife en het leef van Eef nog niet, klinkt goed! Ik ben ze dus gaan volgen. Leuk dat je altijd blogjes van anderen deelt :)

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*

CommentLuv badge

© 2022 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑