My Way of Exploring

5x Leuke blogs om te volgen #48

5x Leuke blogs om te volgen #48
Whoops, door de verbouwing ben ik de maart versie helemaal vergeten online te zetten. Gelukkig is het nog maar net april… Ik zet voor de 48e keer 5x leuke blogs om te volgen op een rijtje. Inspiratie op doen is altijd leuk, toch?

➼ Cathelijn Paling
Dit is de blog van Cathelijn. Haar blog kwam ik afgelopen maand tegen. Geen idee meer hoe eigenlijk? Maar wat ik wél weet is dat ik haar blog super leuk vind! Op haar blog lees je alles over haar avonturen als startende ondernemer, terwijl zij ondertussen graag de wereld herkent. Een perfecte combinatie, toch? Als je benieuwd bent, zéker even kijken dan. Ik zou het doen. :)

➼ Lekker leven met minder
Dit is de blog van Adine. Wat ik leuk vind om naar te zoeken zijn budget tips. Hoe kan je zo veel mogelijk geld besparen? Tips zijn altijd welkom. Daar deze blog van Adine voor staat is: ‘ik help jou graag om slim en bewust met je geld om te gaan, met als resultaat: meer geluk, rijkdom en vrijheid. (Financiële) onafhankelijkheid!’. Super handig!

➼ My Lovely Home
Dit is de blog van (naam onbekend). Op zoek naar interieur inspiratie? Dan zit je hier goed hoor. Je kan hier werkelijk alles vinden wat met interieur te maken heeft. Ongelofelijk, haha! Heel erg handig voor als je dus inspiratie op wilt doen. Dat kunnen wij nu tijdens onze verbouwing wel gebruiken, dus ik heb nog aardig wat blogs te lezen hier. :)

➼ Thank God I Travel
Dit is de blog van Marlot, Pien en Sanne. Ik dacht dat ik alle leuke reisblogs al had ontdekt, maar nee hoor. Dit is er zeker één die ook benoemd moet worden! Ik vind dat zij een super leuke blog hebben waarop veel bestemmingen staan. Niet alleen leuk om reisinspiratie op te doen, maar ook om gewoon lekker foto’s te kijken en hun verhalen en tips te lezen.

➼ Happy Mindful
Dit is de blog van Jitske. Je vindt hier een goede dosis lifestyle, reizen en yoga, zoals zij het zelf zegt. Dat vind ik leuke onderwerpen om over te lezen, dus ik zit goed op haar blog! Mochten deze onderwerpen jou ook interesseren, dan moet je écht een kijkje nemen. :D

Dit zijn we weer voor deze keer! Hopelijk zitten er weer leuke blogs bij. :)

Kende jij deze blogs al?

Klik hier voor de vorige delen: 12345678910111213141516171819202122232425262728293031323334353637383940414243444546, 47

7 Comments

 1. Romy

  Leuk! Ik heb zo te lezen weer wat nieuwe blogs te ontdekken. Vooral de blog met interieurinspiratie lijkt me echt wat voor mij. Ik ga nu meteen een kijkje nemen :) Altijd leuk om via jouw blog wat fijne nieuwe blogs te ontdekken!
  Romy onlangs geplaatst…Op avontuur gaan | 11x Zo doe ik (als huismus) dat graag!

 2. Jessica J.

  Hoezo had jij nog steeds niet alle reisblogs ontdekt? 😅 Altijd fijn, deze lijstjes. Dankzij jou heb ik al veel nieuwe blogs ontdekt!
  Jessica J. onlangs geplaatst…MSL #24 • Londen, Antwerpen, Brussel en pentagrammen

 3. Irene

  Leuk! Ken geen enkele van de blogs die je hier deelt! Deze namiddag eens de tijd nemen om ze te ontdekken :D
  Irene onlangs geplaatst…Dingen die mijn leven leuker maken.

 4. Evelyne

  Leuk lijstje om nieuwe blogs te ontdekken ;)

 5. Anne - Ditisanne.nl

  Mooie blogs weer! Het verbaast me steeds weer hoe jij allerlei leuke blogs weet te vinden, maar gelukkig deel je het met ons! Thanks! ;-)
  Anne – Ditisanne.nl onlangs geplaatst…Spioenkop: Klein natuurreservaat bij de Drakensbergen

 6. Fleur Sophia

  Altijd leuk om nieuwe inspiratie op te doen van nieuwe blogs. Thanks! :D

 7. Sanne

  Ik kende er pas eentje uit dit rijtje! Ga de anderen dus nog eens eventjes bekijken, leuk :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2024 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑