AroundSan

My Way of Exploring

5x Leuke blogs om te volgen #47

5x Leuke blogs om te volgen #47
Eind februari is het alweer mensen, dus er staan weer vijf nieuwe blogs klaar om ontdekt te worden! Ik ben benieuwd of je deze blogs al kende. Zo niet, dan is dat super leuk om te ontdekken, toch? Er staat weer vijf toppers in de spotlights. :)

➼ Work In Heels
Dit is de blog van Haydée. Ik ben deze blog tegengekomen omdat Haydée bij mij reageert. Super leuk! Ik blijf dit een toffe manier vinden om nieuwe blogs te ontdekken. Op haar blog wil ze mensen inspireren om hun dromen waar te maken. Ik vind het een interessante blog omdat de artikelen mijn aanspreken! Ik denk zelf dat de mensen die mijn blog lezen, deze blog ook leuk kunnen vinden!

➼ Eat Run Love
Dit is de blog van Jessica. Nu ik eindelijk weer lekker kan hardlopen, ben ik op zoek naar tips en tricks. Natuurlijk beland ik dan op blogs van anderen die ook hardlopen! Ik kwam deze blog tegen via Instagram en ik vind ‘m erg leuk. Het leuke vind ik dat het een heel gevarieerde blog is en dat het niet alleen over hardlopen gaat. Voor iedereen wel interessant denk ik! :)

➼ Blogaholic
Dit is de blog van Laura. Deze blog ken ik al heel lang, bedenk ik mij nu. Er staan zó veel goede tips op voor de bloggers onder ons! Erg interessant dus. Altijd als ik ergens meer over wil weten dan kom ik best vaak op deze blog uit. Echt een tip dus voor als je je meer wilt verdiepen in bepaalde dingen die met bloggen te maken hebben!

➼ EcoGoodies
Dit is de blog van (ik kan de naam niet vinden, haha!). Deze blog is onderdeel van een webshop, maar ik vind het wel de moeite waard om deze blog te delen! Ik denk echt dat mensen die milieubewust bezig zijn of bezig willen zijn hier veel aan hebben. Er staan namelijk hele bruikbare tips op en het is vooral ook erg inspirerend! Als dit onderwerp je trekt, dan zou ik zeker eens een kijkje nemen.

➼ En Sanne Reist
Dit is de blog van Sanne, Talitha en Dianne. Dit is een reisblog vol met tips voor stedentrips, cultuurtips, rondreis, werken als digital nomad en meer! Ik ken deze blog nog maar heel kort, maar mijn eerste indruk was al gelijk goed. Er staan zo veel leuke dingen op! Iemand die gek op reizen is kan hier veel leuke info vanaf halen, maar ook inspiratie op doen. :)

Dit zijn we weer voor deze keer! Hopelijk zitten er weer leuke blogs bij. :)

Kende jij deze blogs al?

Klik hier voor de vorige delen: 12345678910111213141516171819202122232425262728293031323334353637383940414243444546

4 Comments

  1. Leuke manier om nieuwe blogs te ontdekken. Ik kende ze nog geen van allen.
    Darina onlangs geplaatst…Hoe bereid ik mijn reis naar Zuid-Frankrijk voor?

  2. Hoezo volgde ik Laura nog niet?! Zo’n handige blog! Meteen maar eens gaan doen. 🙂
    Jessica J. onlangs geplaatst…Deze goede gewoonten krijg ik mezelf maar niet aangeleerd

  3. Kende ze allemaal nog niet, dus ik ga eens kijken!

  4. Wauw, wat een verrassing om mijn blog hiertussen te zien staan! Super leuk! :)

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*

CommentLuv badge

© 2020 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑