My Way of Exploring

5x Leuke blogs om te volgen #46

5x Leuke blogs om te volgen #46
De januari editie van ‘5x Leuke blogs om te volgen’ staat online! Ik heb weer leuke blogs gevonden die ik maar al te graag met anderen deel, dus bij deze vijf toppers die een plekje in de spotlights verdienen. Er zit weer van alles wat bij, dus voor ieder wat wils!

➼ Sanne Timmermans
Dit is de blog van Sanne. Ik kwam haar blog tegen op mijn eigen blog, haha! Ze reageerde en ik was toen benieuwd wat voor blog zij heeft. Mijn eerste indruk was dat ik het een leuke blog is! Daarom deel ik ‘m ook natuurlijk, hihi. Sanne schrijft over hotspots, travel, lifestyle, en money & mind. Van alles wat dus! Leuke blog om eens op te koekeloeren hoor. :)

➼ Lizzyfied
Dit is de blog van Lizzy. Ook Lizzy haar blog ken ik via haar reacties op mijn eigen blog. Super leuk! Op haar blog vind je onderwerpen als duurzaamheid, travel, food, wellness en persoonlijke dingen. Net als de vorige blog is ook deze blog vol met verschillende soorten dingen waarover je kan lezen. Ik vind dat erg leuk! Ik zou zeker een kijkje nemen!

➼ La Vie d’Une Reveuse
Dit is de blog van Jessi. Haar blog kwam ik tegen toen ik zocht naar blogs over duurzaamheid. Deze blog is daar zeker een goede voor, want Jessi schrijft namelijk over groene dingen, een verpakkingsvrij leven, yoga en creatief zijn. Een leuke combinatie! Ben blij dat ik deze blog heb gevonden en veel inspiratie op kan doen!

➼ Greenblush
Dit is de blog van Marieke. Ik dacht eigenlijk dat ik haar blog al een gedeeld had, maar blijkbaar niet? Nou, dan nu maar alsnog! De laatste tijd ben ik mij meer gaan verdiepen in natuurlijke verzorgingsproducten, want ik krijg heel snel jeuk van al die troep… Gelukkig kan ik, wat dat betreft, altijd inspiratie opdoen op de blog van Marieke. Op haar blog vind je blogs over dieproefvrije en natuurlijke beauty, gezondheid, vega(n) voeding, duurzaamheid en minimalisme. Ik vind het een toppertje! :)

➼ Zaailingen
Dit is de blog van Linda. Net als de blog van Jessi, gaat ook de blog van Linda over een duurzamer leven. Ik ken haar blog al wat langer, maar heb ‘m nog nooit gedeeld blijkbaar. Bij deze dus! Ik vind het een leuke blog om te volgen en denk dat er wel meerdere mensen dezelfde mening delen!

Dit zijn we weer voor deze keer! Hopelijk zitten er weer leuke blogs bij. :)

Kende jij deze blogs al?

Klik hier voor de vorige delen: 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142434445

8 Comments

 1. Simone

  Ik vind dit altijd zo’n fijne artikelen. Nieuwe blogs ontdekken, heerlijk! <3 Ik kende ze allemaal nog niet en heb er een paar toegevoegd aan mijn lijstje. Thanks voor de inspiratie!

 2. Romy

  Leuk lijstje weer! De blogs van Sanne en Jessi kende ik nog niet, dus daar ga ik meteen even een kijkje nemen. Op de andere drie blogs neem ik ook graag een kijkje. Vooral op Lizzyfied kijk ik regelmatig. Ik vind haar blog zo tof.
  Romy onlangs geplaatst…8 dingen om ook als volwassene NOOIT mee te stoppen

 3. Darina

  Leuk om weer nieuwe blogs te ontdekken. Ik kende ze nog niet dus ik ga ze lezen.
  Darina onlangs geplaatst…Waar vind ik de inspiratie voor mijn interieur?

 4. Sanne

  Hé! Haha, ik opende deze blog half slapend (en verslapen) in bed en toen zag ik mezelf opeens hier tussen staan. Heel leuk dat je me noemt in dit lijstje, thanks! :)
  Sanne onlangs geplaatst…Zoektocht naar mijn make-up favorieten

 5. Jessica J.

  De blogs van Linda en Marieke volg ik al lang met veel plezier. :-) Jessi ben ik meteen gaan volgen! En Sanne zie ik opeens overal terugkomen, haha. Ik kan echt niet geloven dat ze nog maar pas blogt, want haar site ziet er zó professioneel uit!
  Jessica J. onlangs geplaatst…Review • Lush Scrubee Body Butter

 6. Kim

  Het is altijd leuk om nieuwe blogs te leren kennen! Ik kende een aantal al en volgde deze ook, bij de rest ga ik een kijkje nemen!

 7. Lizzy

  Ah, wat lief dat ik in dit lijstje genoemd ben! <3 Misschien wordt het nu toch maar eens tijd om een artikeltje te plaatsen over waarom ik in het Engels blog (voor Nederlandse lezers) en waarom er Nederlandse comments onder mijn artikelen staan (voor Engelse lezers). Ik kende nog niet alle andere blogs in deze editie, dus ik weer genoeg nieuw leesvoer voor deze week :).
  Lizzy onlangs geplaatst…My top 10 pantry essentials

 8. Marieke

  Oh wat leuk zeg, wat een eer dat ik in jouw lijstje sta! Linda van Zaailingen volg ik ook graag, de andere blogs ken ik nog niet. Ik ga zeker een kijkje nemen :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2024 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑