My Way of Exploring

5x Leuke blogs om te volgen #42

5x Leuke blogs om te volgen #42
Dit is mij nog nooit gebeurd: ik ben gewoon de september editie vergeten! Maar die hebben jullie uiteraard nog van mij tegoed, dus bij deze, haha. Ik heb weer vijf leuke blogs gevonden die ik graag in de spotlights wil zetten. Kende jij deze leuke blogs al? :)

➼ Groetjes uit Verweggistan
Dit is de blog van Manouk. Deze blog vond ik kort geleden. Ik kwam via via ineens bij haar terecht en haar blog trok direct mijn nieuwsgierigheid! Als je over reizen begint, dan zit je al snel goed bij mij, haha. Zij blogt dus over reizen die zij maakt, maar wat ik ook erg leuk vind is dat ze het ook dichtbij huis zoekt. Dit jaar heeft zij als doel elke Nederlandse hoofdstad te bezoeken. Ik denk dat dit voor iedereen wel leuk is om te lezen en inspiratie op te doen! :)

➼ Het is klein en het blogt
Dit is de blog van Madelon. Op haar blog kun je van alles en nog wat vinden qua onderwerpen. Eigenlijk gewoon alles wat haar bezighoudt, dus dat is van alles wat. Precies een blog wat ik leuk vind en wat lekker wegleest. Fijn om te volgen dus! Ook haar blog heb ik nog maar pas ontdekt.

➼ DM on the Road
Dit is de blog van Marcelina en Dirk. Weer zo’n gevarieerde blog! DM on the Road is een platform waar je alles kunt vinden over reizen, lifestyle en creativiteit. Dat klinkt al leuk! Ik vind het heel leuk dat zij een stel zijn en samen deze blog hebben. Is weer een keer iets anders en zeker de moeite waard om een kijkje te nemen. :)

➼ Styled by Larissa
Dit is de blog van Larissa. Deze blog van Larissa ken ik al een tijdje en vind ik nog steeds erg leuk om te volgen! Het begint in dit overzicht een beetje eentonig te worden, maar dit is wéér een blog met verschillende onderwerpen waar je over kunt lezen! Ik vind het juist hartstikke leuk, dus vandaar dat ik zo vaak blog deel die zo gevarieerd zijn. Deze blog van Larissa is dat dus ook! Zij is niet stil te krijgen als het gaat over schrijven, fotografie, mode en reizen. Ik kan niet goed omschrijven waarom ik deze blog zo leuk vind, dat heb ik wel bij meerdere blogs. Het is gewoon een fijne blog!!

➼ Daily Dazzle
Dit is de blog van Britt. Zoals Britt zelf zegt: ‘Op mijn blog kun je van alles vinden op het gebied van reizen, lifestyle, beauty, en nog véél meer!’. Dat zegt al genoeg, toch? Genoeg onderwerpen waar voor iedereen wel iets bij zit, denk ik. Ik ken haar blog al wat langer en was verbaasd dat ik haar nog nooit eerder genoemd had. Dus bij deze, hihi!

Dit waren ze weer voor deze maand! Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren met blogs die je nog niet kende. Dat zou natuurlijk leuk zijn! Ik ben benieuwd. :)

Kende jij deze blogs al?

Klik hier voor de vorige delen: 12345678910111213141516171819202122232425262728293031323334353637383940, 41

9 Comments

 1. Kim

  Persoonlijk kende ik nog niet alle blogs, maar ik vind het altijd leuk om nieuwe te leren kennen. Ik ga zeker een kijkje nemen bij de verschillende blogs!
  Kim onlangs geplaatst…De Newpharma Beautybox Unboxing

 2. Romy

  Leuk, leuk! Er zitten weer een aantal blogs tussen die ik nog niet kende. Ik ga meteen even een kijkje nemen. Altijd leuk om zo nieuwe blogs te leren kennen.
  Romy onlangs geplaatst…Het rijdt en het is geel | Mijn eerste eigen auto gekocht!

 3. Darina

  Leuk overzicht, ik ken deze blogs nog niet dus altijd leuk om weer nieuwe te leren kennen.
  Darina onlangs geplaatst…Parisienne Look of the Week, 16 Oktober 2018

 4. evelien

  Leuke blogs! Ik kende ze nog niet, ben ze gaan volgen <3
  Liefs,
  Evelien

 5. Madelon

  Wat leuk dat je mijn blog er tussen hebt gezet en dat je hem fijn vindt lezen! De andere blogs kende ik nog niet zo, dus ik ga gelijk even kijken :)

 6. Johanne

  Leuk! Ik heb de blogvan Madelon ook pas net ontdekt. De andere blogs kende ik nog niet, maar ik ga zo even een kijkje nemen.
  Johanne onlangs geplaatst…7 tips om een tipje van jouw authentieke sluier op te lichten

 7. Sammie

  Ik ken ze allemaal nog niet :) ik ga even doorklikken :)

 8. Manouk

  Oooh wat leuk dat je me noemt! Dat vind ik echt lief. Bedankt! Ik ga zeker ook een kijkje nemen bij de andere blogs.

 9. Judith

  Leuke blogs weer :) Veel kende ik er nog niet!
  Judith onlangs geplaatst…Snapshots – Soesterduinen, uiteten & shoppen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2023 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑