AroundSan

My Way of Exploring

5x Leuke blogs om te volgen #41

5x Leuke blogs om te volgen #41
Ook deze maand heb ik weer vijf blogs die ik maar al te graag in de spotlights zet! Dit keer blogs die in allerlei categorieën vallen. Persoonlijke blogs, maar ook lifestyle, food, reizen, beauty… Van alles wat dus! Ik vind ze alle vijf super leuk. Kende jij deze blogs al?

➼ Ik leef mijn dromen
Dit is de blog van Jeanine. Ik vond haar blog via Instagram en ging direct een kijkje nemen. Wat kun je hier lekkere recepten vinden zeg! Ik vind dit een aanrader voor iedereen. Wat overigens ook erg leuk is is dat er mooie foto’s op staan. Dat vind ik op een blog waar recepten op staan wel een pré. Nou, daar voldoet Jeanine haar leuke blog wel aan hoor! Neem eens een kijkje zou ik zeggen.

➼ By Marlies Besjes
Dit is de blog van Marlies. Nog nooit eerder heb ik deze blog voorbij zien komen, tot een paar dagen geleden. Zoals Marlies zegt zegt kun je op haar blog lifestyle onderwerpen, met zo nu en dan een ‘bewust leven’-randje, vinden. Reizen en persoonlijke dingen zijn ook twee categorieën die op haar blog voorbij komen. Een blog die veel mensen denk ik wel leuk vinden om te lezen!

➼ It’s Meggie Time
Dit is de blog van Meaghan. Deze blog van Meaghan ken ik nog maar net, maar vind hem al super leuk om te volgen! Daarom ook dat ik hem nu al noem in dit overzicht. Watvoor soort blogs je kunt vinden op deze blog? Van alles wat! Dit is haar persoonlijke blog dus daarom zul je ook persoonlijke dingen tegenkomen (logisch haha). Ongeveer drie keer per maand komt er een blog online zag ik. :)

➼ By Christiana
Dit is de blog van Christiana. Wat staan hier een hoop (leuke) blogs op online zeg! Ik zie allerlei onderwerpen voorbij komen: trouwen, interieur, beauty, persoonlijke dingen… Van alles en nog wat. Dat vind ik leuk! En ik gok dat veel meer mensen deze blog ook leuk vinden, dus neem zeker een kijkje!

➼ De Allergievrije Vega(n)
Dit is de blog van Noortje. Deze blog kwam ik tegen toen ik naar blogs op zoek ging die rekening houden met intoleranties. Wát is deze blog leuk zeg! Er zijn onwijs lekkere recepten te vinden die lekker duidelijk zijn. Top! Ik vind dit een onwijze aanrader hoor, ook als je geen intoleranties hebt en gewoon alles kunt eten. Dat zegt Noortje zelf ook op haar blog. :)

Dit waren ze weer voor deze maand! Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren met blogs die je nog niet kende. Dat zou natuurlijk leuk zijn!

Kende jij deze blogs al?

Klik hier voor de vorige delen: 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839, 40

7 Comments

 1. Leuk, ik kende ze nog allemaal niet, leuk om zo nieuwe blogs te ontdekken.
  Darina onlangs geplaatst…Parijse dagdroom #1

 2. Wat een leuk lijstje weer! Ik blijf het tof vinden dat je regelmatig nieuw ontdekte blogs op je blog deelt :) Een aantal blogs kende ik al en bezoek ik ook regelmatig, zoals de blog van Christiana. Die is heel tof! :) Op Ik leef mijn dromen heb ik ook een kijkje genomen en wat een mooie foto’s plaatst zij inderdaad. Dat vind ik ook altijd een groot pluspunt aan een blog.
  Romy onlangs geplaatst…Vier het leven | Zeg eens, wat heb jij vandaag te vieren?

 3. Ik kende jouw blog nog niet tot ik doorklikte op de link op facebook.
  Blij dat ik dat deed!

  Fijn dat je met je lijstjes ook andere bloggers de kans geeft ontdekt te worden!

  Gr
  Mie

 4. Wat een leuke blogs heb je gedeeld!

 5. Aaah, wat ontzettend leuk om mezelf hier tegen te komen! :) Dank je wel, super lief! <3

 6. Wat een leuke blogs, ik kende ze nog geen van allen.

 7. Awww wat tof dat je mij hier noemt! Ik werd door iemand getipt dat ik in dit lijstje stond. Ik zie dat je deze blog al twee jaar geleden hebt geplaatst, maar toch leuk om te weten! Dankjewel daarvoor! Hopelijk lees je nog steeds mijn artikelen met plezier. Ik ga eens een kijkje nemen op jouw blog, volgens mij ben jij ook al een flinke tijd bezig met bloggen en voor mij is het ook altijd leuk om weer wat nieuwe bloggers te volgen.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*

CommentLuv badge

© 2021 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑