AroundSan

My Way of Exploring

5x Leuke blogs om te volgen #39

5x Leuke blogs om te volgen #39
De maand juni is bijna voorbij en daarom deel ik weer vijf blogs die ik ben tegengekomen en die ik graag in de spotlights wil zetten. Zoals elke maand is het ook deze maand weer gelukt en heb ik weer vijf toppers gevonden die ik graag met jullie deel! Kende jij deze blogs al?

➼ Keuken Atelier
Dit is de blog van Louise. Deze blog kwam ik laatst tegen en ik weet eigenlijk niet eens meer precies hoe. Dat maakt ook niet uit, het gaat er om dat ik zeker wist dat ik deze in mijn notities moest zetten omdat hij zo leuk is! Je vind er de meest lekkere recepten. De blog is heel uitgebreid en je kunt er dus van alles op vinden. Ik vind het tof dat je hier ook recepten vind die nèt een tikkeltje anders zijn. De moeite waard om op te kijken als je een nieuw recept zoekt!

➼ Mint Green Mind
Dit is de blog van Djuli. Op haar blog schrijft zij over allerlei groene dingen, zoals ze zelf zegt. Interessant, want dit soort blogs wekken mijn interesse steeds meer! Denk aan dingen als eerlijke mode, vegan eten en verpakkingsbrij winkelen. Over dit soort onderwerpen kun je op de blog van Djuli lezen. Leuk, ik ben blij dat ik haar blog gevonden heb!

➼ Marjolean
Dit is de blog van Marjolein. Haar blog heb ik nog maar heel kort geleden ontdekt. Ik was direct enthousiast! Marjolein schrijft over beauty, lifestyle, fotografie en persoonlijke dingen. Lekker gevarieerd dus! Ik vind het oprecht een ontzettend leuke blog die ik nu met plezier volg. Dit natuurlijk omdat de onderwerpen mij aanspreken, maar ik vind ook dat haar blogs lekker weglezen. Fijn! :)

➼ Liannes Letters
Dit is de blog van Lianne. Ik volg haar blog nog maar heel kort omdat ik het pas ontdekt heb, maar ik kan al zeggen dat ik het leuke afwisselende blog vind! Schrijven is haar grootste passie en dat is ook zeker wel te merken. Op haar blog vind je van alles wat ze doet en wat haar bezig houdt: het schrijfproces van haar boek, handige tips en vrolijke en inspirerende hersenspinsels! Ga zeker eens kijken!

➼ Jolijn Berghuis
Dit is de blog van Jolijn. Als je een intolerantie hebt (of niet…) dan kun je op deze blog ontzettend lekkere recepten vinden! Ik moet zelf nu eventjes lactose-vrij eten voor een onderzoek en na een speurtocht op Google kwam ik op Jolijn haar blog terecht. Er zijn drie verschillende categorieën waar je uit kunt kiezen, namelijk recepten voor als je een gluten intolerantie hebt, een lactose intolerantie en suikervrije recepten. Ook als je geen intoleranties hebt is het alsnog een aanrader om een kijkje op te nemen!

Alle vijf de blogs vind ik leuk, maar dat was vast al duidelijk haha. Ik hoop dat ik jou ook heb kunnen inspirerend om eens naar deze blogs te kijken, als je ze nog niet kende tenminste. Het blijft zó leuk om elke keer weer nieuwe blogs te vinden en vervolgens in dit overzichtje te zetten. :)

Kende jij deze blogs al?

Klik hier voor de vorige delen: 12345678910111213141516171819202122232425262728293031323334353637, 38

4 Comments

  1. Superleuk dat je Lianne noemt in dit rijtje! Wij hebben elkaar 1,5 jaar geleden via onze blogs leren kennen en hebben daar een mooie vriendschap aan overgehouden :) Ik lees haar blog ook altijd met veel plezier. Ook Mint Green Mind vind ik een toffe blog. En ik ga meteen een kijkje nemen bij Jolijn :)
    Romy onlangs geplaatst…7 (niet al te serieuze) lessen over werken op kantoor

  2. Het blog van Lianne ken ik ook pas net, heel leuk! De rest nog niet dus daar ga ik een kijkje nemen.
    Darina onlangs geplaatst…De tas die ik de hele zomer ga dragen

  3. Hele leuke blogs inderdaad! :)

  4. Hoi Sandra,
    Wat leuk dat ik met mijn blog in jouw rijtje voorkom, dankjewel voor het compliment. Leuke site heb je! Groetjes, Louise

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*

CommentLuv badge

© 2021 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑