My Way of Exploring

5x Leuke blogs om te volgen #38

5x Leuke blogs om te volgen #38
Elke maand zet ik vijf blogs in het zonnetje en aangezien het nu het einde van de maand is doe ik dat vandaag! In deze mei editie heb ik weer vijf blogs uitgekozen waarvan ik vind dat ze écht heel leuk zijn.  Hoe leuk is het om ze dan in het zonnetje te zetten? Juist ja, súper leuk. Kende jij deze blogs al?

➼ Money Mom
Dit is de blog van Anne. Deze blog heette eerst ‘budgetmeisje’. Die heb ik volgens mij ook al eens gedeeld, maar omdat de blog nu dus anders heet vind ik het wel leuk om het nu opnieuw te delen. Anne omschrijft haar blog zo: ‘Een blog voor iedereen die zoveel mogelijk uit zijn/haar modale inkomen wilt halen, zonder er veel voor te laten.’. De naam doet misschien vermoeden dat het misschien alleen maar over geld in combinatie met het ouderschap gaat, maar dat is niet zo. Dat vind ik wel leuk! :)

➼ Budgetella
Dit is de blog van Roxanne. Budgetella is een online magazine waar leuk leven voor weinig centraal staat. Ik vind het zelf super inspirerend om dit soort blogs te volgen, dus zo ook Budgetella. De onderwerpen die aan bod komen zijn de volgende: lifestyle, beauty, mode, reizen en eten. Van alles wat! Je kunt echt veel leren op deze blog over besparen. Wie wilt dat nou niet? Kijken dus!

➼ Reisgenie
Dit is de blog van Saskia & Kimber. Deze twee meiden zijn gek op reizen en delen graag hun ervaringen, tips en de mooiste bestemmingen. Ik vind reisblogs super leuk, dus daarom moet deze ook in dit rijtje staan. Er staan ontzettend veel bestemmingen op, dus als je op vakantie gaat/wilt moet je zeker even deze blog checken. Misschien kom je nog wel hele leuke tips tegen? Ik weet het stiekem wel zeker!

➼ Leuke Geit
Dit is de blog van Billy. Op zijn blog vind je blogs over groen leven, eten, financiën, reizen, persoonlijke verhalen en vooral leukigheid. Ik vind dit écht een hele leuke en fijne blog waar ik veel inspiratie vandaan haal. Alle onderwerpen spreken mij aan en ik denk dat er vast nog wel meer mensen zijn die bij deze blog blijven hangen. Deze blog verdient ook een mooie plek in deze blog! :D

➼ De Vegetarische Carnivoor
Dit is de blog van Alex & Saskia. Met deze blog willen zij, naar eigen zeggen, laten zien dat vegetarisch eten eigenlijk niet zo moeilijk – en smakeloos – is als je van te voren misschien denkt. Je kunt vooral veel venerische recepten vinden, maar ook andere blogs met die voeding te maken hebben en reviews. Ik ken deze blog nog maar heel kort, dus ik heb zelf ook nog veel te ontdekken hier, hihi. Tot nu toe ben ik in ieder geval al erg enthousiast!

Jaaaa, ik vind ze allemaal weer erg leuk! Ik hoop dat ik nog steeds anderen kan inspireren door deze terugkerende blog. Hoe tof is het om dat je misschien wel een leuke blog tegenkomt tussen deze overzichtjes? Als je benieuwd bent naar vorige edities, dan moet je even de tijd nemen, hahaha. Onder deze blog staan alle linkjes. Ik ben benieuwd welke blogs ik tegenkom in de volgende maand! :)

Kende jij deze blogs al?

Klik hier voor de vorige delen: 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536, 37

7 Comments

 1. Anne - Ditisanne.nl

  Wat een mooie lijst weer! Reisgenie kende ik van naam, maar als ik nu hun blog bezoek zie ik wel heel veel leuke artikelen dus ik ga ze actiever volgen!
  Anne – Ditisanne.nl onlangs geplaatst…Fietsen rond de Sallandse Heuvelrug

 2. Jessica J.

  Ik ben de blog van Billy meteen gaan volgen. Klinkt erg leuk, indeed! :-D
  Jessica J. onlangs geplaatst…In bad met Lush | Madame President Bath Bomb

 3. Anne

  Superleuk!! Dank voor de vermelding :-)

 4. Roxanne - Budgetella

  Super leuk lijstje! Bedankt voor de vermelding. Leuk om te lezen dat je mijn blog volgt! :)

 5. Marsha

  Een paar kon ik nog niet. Ga gelijk even een kijkje nemen! :)

 6. Nienke

  Wat leuk. Dit keer kende ik ze alle vijf nog niet.

 7. De Vegetarische Carnivoor

  Hallo Sandra, ik zie nu pas dat ik in je lijstje sta met De Vegetarische Carnivoor. Wat leuk om te lezen! Bedankt voor de lieve woorden, ik hoop dat ik je verwachtingen waar kan blijven maken ; ) Mocht je nog tips of suggesties hebben, dan zijn die altijd welkom.

  Groetjes,

  Saskia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2024 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑