My Way of Exploring

5x Leuke blogs om te volgen #33

5x Leuke blogs om te volgen #33
De laatste editie van ”5x Leuke blogs om te volgen” van dit jaar alweer! Volgend jaar ga ik gewoon vrolijk verder hoor, want ik ontdekt elke keer weer zo veel leuke nieuwe blogs. Voor nu dus de december editie waarin ik weer vijf toffe blogs deel waarvan ik vind dat ze een plekje in de spotlights verdienen. :)

➼ Nigel vd Horst
Dit is de blog van Nigel. Deze blog kwam ik pas geleden tegen via Instagram en ik was direct fan. De recepten zien er heeeel goed uit, maar als je dan ook nog eens die súper mooie foto’s ziet… Echt een toffe blog om de lekkerste recepten te vinden of om gewoon lekker rond te neuzen. Hij heeft ook een kookboek uitgebracht zag ik, nice!

➼ Hand Luggage Only
Dit is de blog van Yaya en Lloyd. Deze blog kwam ik tegen toen ik een beetje aan het rondstruinen was op Bloglovin’. Ik had nog nooit van deze super gave reisblog gehoord. De meest perfecte reis foto’s komen hier voorbij, echt niet normaal gewoon haha! Deze twee gasten hebben de naar mijn idee heel de wereld al bezocht (serieus) en hebben zúlke goede tips. Ik ben groot fan!

➼ Little Spoon
Dit is de blog van Stefanie. Op deze blog kwam ik wederom via Instagram. Op haar blog vind je de meest lekkere recepten en haar favoriete restaurants. Geloof mij, dit wil je allemaal zien hoor! Ze neemt je ook mee naar de fijnste plekken in haar eigen provincie, in Zeeland. Naast haar passie voor eten heeft ze ook een passie voor reizen en daar deelt ze ook haar ervaringen over. Hele leuke blog!

➼ Food Lies
Dit is de blog van Lisa. Jep, weer een blog via Instagram gevonden, haha! Deze blog van Lisa is een blog vol met, jawel, wéér super lekker eten. Het fijne aan haar recepten vind ik dat het allemaal makkelijk is om te maken. Ik zie zo veel lekkers voorbij komen elke keer, en daarom móest ik deze blog gewoon met jullie delen, hihi. Zeker even kijken hoor. :)

➼ Aandachtige Blog
Dit is de blog van Desi. Ik ken haar blog nog maar heel kort en vind hem zó leuk dat ik ‘m gelijk wilde benoemen in de volgende ‘5x leuke blogs om te volgen’ editie. Desi schrijft over over haar poging om groener en met meer aandacht te leven. Erg inspirerend vind ik! Toffe blog om te volgen hoor, ben blij dat ik deze heb ontdekt en hem aan mijn volg-lijstje heb kunnen toevoegen. :D

Dit keer wat meer food blogs, want ik ben naar mijn zoektocht naar lekkere kerst recepten veel food blogs tegengekomen. De drie leukste heb ik hier benoemd dus, hihi. De andere blogs zijn ook echt heel tof en volg ik met veel plezier! Ben benieuwd of jullie deze blogs al kenden en ook volgen. :)

Kende jij deze blogs al?

Klik hier voor de vorige delen: 12345678910111213141516171819202122232425262728293031, 32

7 Comments

 1. Romy

  Wat een leuk lijstje weer! Ik kende deze blogs allemaal nog niet. Ik ga snel even kijken naar de jaloersmakende reisfoto’s :) Ben benieuwd!
  Romy onlangs geplaatst…Hoe zit het met mijn doelen voor 2017?

 2. Aneta

  Leuk dat je bloggers op die manier gelijk in het zonnetje zet. Ik ken ze allemaal nog niet. Dus ik heb een goede reden om te kijken 🤗
  Aneta onlangs geplaatst…Een veilig oud en nieuw met kinderen? | praktische tips

 3. Darina

  Mooi lijstje van blogs die ik nog niet ken.
  Darina onlangs geplaatst…Christmas Photo Diary 2017

 4. Nina Simplynspecial

  Ik heb weer wat leuke blogs om te ontdekken, bedankt weer :) Mijn Bloglovin lijstje wordt steeds korter namelijk.

 5. Mevrouw Marloes

  Deze blogs kende ik allemaal nog niet! Ik ga eens een kijkje nemen op de blog van Desi, die lijkt me heel interessant.
  Mevrouw Marloes onlangs geplaatst…Theevraag #8 | Bij welke film moest je voor het laatst huilen?

 6. Sammie

  Leuk dat je iedere x weer opnieuw met leuke blogs komt, vaak ook blogs die ik nog niet ken :)

 7. Merel

  Leuk! De tweede blog ben ik nu aandachtig aan het bekijken haha. Heel tof.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2024 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑