My Way of Exploring

5x Leuke blogs om te volgen #30

5x Leuke blogs om te volgen #30
Het einde van de maand is weer aangebroken: het is tijd voor een nieuwe editie van ”5x leuke blogs om te volgen”! De 30e alweer, wat veel hè? Dat betekent dat ik in totaal al 150 blogs heb gedeeld. Het verveelt nooit! Dit keer heb ik ook weer leuke blogs gevonden die ik graag met jullie wil delen. Kende jij deze blogs al?

➼ Jessica Jay
Dit is de blog van Jessica. Naast dat Jessica een leuke blog heeft reageert zij ook onwijs vaak op mijn blog. Dat vind ik echt super leuk, dus thanks Jessica! Omdat zij zelf zo’n leuke blog heeft én omdat ze zo’n leuke vast volger van mij is wil ik haar sowieso in het zonnetje zetten. Op haar persoonlijke feelgood blog schrijft zij over van alles. Van lekkere geurtjes, proefdiervrije en/of natuurlijke beauty- en verzorgingsproducten tot lifestyle en meer. Zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen!

➼ Ri Writes
Dit is de blog van Rianne. Deze blog ken ik serieus pas sinds net, maar vind hem gelijk al zó leuk dat ik vind dat ‘ie hier een plekje verdient! Rianne schrijft over van alles en nog wat. Op haar blog deelt ze, zoals ze zelf zegt, haar verhalen, mening en kijk op bepaalde zaken. Lekker persoonlijk dus en dat vind ik zelf echt iets waar haar blog in uitblinkt. :)

➼ That One Time
Dit is de blog van Janet. Op haar blog deelt ze haar reisverhalen, en dat is iets wat ik zelf érg leuk vind! Geen nieuwtje is dat hè? Haha. Ik vind haar blog vermakelijk, om het maar even simpel te zeggen. Gewoon lekker persoonlijke reisverhalen met mooie foto’s. Daar houd ik van! Jep, ik vind haar blog absoluut een aanrader!

➼ Scratching My Map
Dit is de blog van Lotte. Ik ken haar blog eigenlijk al een hele tijd en dacht ook dat ik haar al eens genoemd had, maar dat bleek niet zo te zijn. Bij deze dus de reisblog van Lotte! Ik vind haar blog echt ontzettend leuk, dat is een ding dat zeker is! Leuke verhalen, mooie foto’s, inspirerend… Snap er niks van dat ik haar blog nog nooit eerder hier heb genoemd hoor, haha. Als je van reizen houdt moet je sowieso deze blog niet overslaan.

➼ By Francoise Blog
Dit is de blog van Stéphanie. Via Instagram kwam ik pas geleden bij haar blog terecht. Nog nooit eerder had ik haar blog voorbij zien komen, extra leuk dus om te ontdekken! Stéphanie blogt over beauty, reizen, wonen, food, lifestyle en mode. Van alles wat dus en daarom lekker afwisselend. Ik vind haar schrijfstijl erg fijn en de blogs zijn overzichtelijk. Soms heb ik wel eens dat er op een blog van alles in één keer op mij af komt, maar bij deze blog is dat niet zo. Ga zeker eens een kijkje nemen!

Dit was alweer de 30e editie. Wat een hoop al hè? Ik hoop ook dit keer weer dat ik jullie heb kunnen inspireren en dat er weer een blog bij zat die je nog niet kende, want dat blijft natuurlijk het allerleukste! :)

Kende jij deze blogs al?

Klik hier voor de vorige delen: 12345678910111213141516171819202122232425262728, 29

18 Comments

 1. Shirley

  Ik reageee niet altijd op de artikelen waarin je blogs deelt, maar ik vind ze altijd erg leuk. Uit deze editie ken ik nog niemand, dus binnenkort eens bekijken!

 2. Lotte

  He wat leuk dat ik hier in sta, thanks lieve San!

 3. Aneta

  Ik ken deze blogs nog niet. Vandaag ben ik vrij dus ik ga ze op mijn to do lijstje zetten om ze te bekijken

 4. Loes

  Mooi lijstje weer! Ik ga er zeker een paar van bekijken!
  Loes onlangs geplaatst…Hotspot – Lunchroom Bij Heinen in Den Bosch

 5. Jessica J.

  Ohh, zo lief dat je me vermeldt! Verder ken ik hier nog niemand van! Straks eens rustig kijken. :-)
  Jessica J. onlangs geplaatst…Onder de douche met Lush | Santa’s Belly Shower Jelly

 6. Darina

  Leuk om zo nieuwe blogs te leren kennen. Ik ken ze allemaal (nog) niet.
  Darina onlangs geplaatst…8 Reasons Why I Love Pinterest

 7. Sonja

  Het is zo leuk en lief dat je andere blogs deelt! Leuk voor hen, maar ook voor ons. Ik ontdek soms super leuke nieuwe dingen via jou!!
  Sonja onlangs geplaatst…afgestudeerd (01): ik ben een millennial

 8. Rianne

  Ik zit helemaal verbaasd achter mijn computer… wat ontzettend leuk dat ik hier tussen sta!! Voel me helemaal vereerd :) heel erg bedankt!

 9. Jessica

  Altijd leuk om deze lijstjes van jou door te nemen! :) Van deze ken ik alleen Lotte, dus fijn om weer wat nieuwe inspiratie te hebben ;)

 10. Anne - Ditisanne.nl

  Mooi lijstje weer! Sommige ken ik al maar ik ga bij de anderen even een kijkje nemen, leuk!
  Anne – Ditisanne.nl onlangs geplaatst…Fotoblog – Het einde van de zomer in de Waterleidingduinen

 11. Romy

  Altijd zo leuk deze overzichtjes met nieuwe blogs om te ontdekken! Er zitten weer leuke tips tussen :) Jessica’s blog vind ik ook erg leuk en bij Rianne kijk ik ook regelmatig.
  Romy onlangs geplaatst…Over klein leed en groot geluk

 12. Stéphanie

  Hee wat leuk! Ik voel me vereerd, dank je wel voor deze mooie tekst! Xxx Stéphanie van By Francoise Blog

 13. Iris

  Wat een leuk lijstje! Ik ken deze blogs nog niet, leuk!! Ik ga lekker lezen :D

 14. Simone

  Wat een leuk lijstje weer! Ik ken ze allemaal nog niet, dus ik ga ze eens lekker bekijken en lezen :)
  Simone onlangs geplaatst…Trouwen | Bruidsjurkenshow!

 15. Justine

  keer op keer leuk dit! Ik kende er dit keer geen een, dus heb weer nieuw leesvoer, thank you!
  Justine onlangs geplaatst…Happy list #15 – kaartspelletjes, knuffels, kaas & Kingsman

 16. Janet

  Wat leuk dat je me noemt hier! Super lief! :) Ik zal de rest ook eens even bekijken!

 17. Inez

  Wat leuk dat je altijd nieuwe blogs deelt! Erg makkelijk om zo nieuwe leuke blogs te ontdekken! Ik klik alvast even door ;-)

 18. sammie

  Ik ken ze allemaal nog niet! Ik ga zometeen eens even doorklikken, eerst nog even de achterstand van blogs lezen in halen :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2024 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑