AroundSan

My Way of Exploring

5x Leuke blogs om te volgen #3

5x Leuke blogs om te volgen
Het is weer de laatste dag van de maand. Het is tijd voor alweer het derde deel van  ‘5x Leuke blogs om te volgen’. Hoe leuk is het om andere bloggers eens in het zonnetje te zetten? Naar mijn weten ontzettend leuk!

Moderne Hippies
Dit is de blog van Marte. Dit is één van de eerste blogs ooit die ik ging  volgen. Het is een ontzettend leuke life- en mindstyle blog. Op een of andere manier is het een soort van voorbeeld voor mij, want ik vind dit echt een van de leukste blogs. De manier van schrijven en de onderwerpen spreken mij heel erg aan. Ook de levensstijl van Marte en de andere ‘moderne hippies trouwens! Ja, echt één van mijn favorieten is dit. :)

My Cup of Care
Dit is de blog van Justine. Ze heeft een persoonlijke lifeblog over lifestyle, beauty, fashion en travel. Van alles wat dus en voor ieder wat wils. Ik heb haar blog een paar weken geleden ontdekt, en daar heb ik zeker geen spijt van. Ik vind het in ieder geval leuk om haar blog te volgen!

Kim Donz
Dit is de blog van Kim. Ze schrijft over verschillende onderwerpen die haar interesseren en ze laat via haar blog stukje bij beetje zien wie ze is. Om de dag komt er een artikel van haar online. Neem zeker eens een kijkje!

What About Her
Dit is de blog van Laura. Het is een travel- en lifestyle blog. Als storyteller reist ze de wereld rond terwijl ze anderen probeert te inspireren om hun dromen te vangen. De foto’s en video’s op haar blog zijn zo zo zó mooi! Ik ben er echt helemaal weg van en haal veel inspiratie hier vandaan. Ik zit altijd weg te kwijlen bij al die mooie beelden, haha.

A Cup of Life
Dit is de blog van Shifra. Als je op haar blog terecht komt dan kan het niet anders dan dat je blij wordt. Haar video’s zijn ook altijd zó leuk. Ze is lekker spontaan en doet alles met een big smile. Zij deelt dagelijks diy-projecten, crafts, recepten en inspiratie op haar blog. Ik vind het leuk en echt een aanrader!

Dagelijks ontdek ik weer nieuwe leuke blogs en doe ik weer nieuwe inspiratie op en leer ik van de artikelen van andere bloggers. Ik vind het zó leuk om deze blogs met anderen te delen! Ik hoop dat er weer iets leuks voor je bij zat en die je nog niet kende. Kende je ze wel allemaal? Er komt elke laatste dag van de maand een nieuwe blog als deze online, dus misschien zit er dan wel iets nieuws voor jou tussen!

Kende jij al deze blogs al?

22 Comments

 1. Mooi lijstje met blogs!
  Suzanne onlangs geplaatst…W7 Make-Up Prime Magic Eye Primer

 2. De blog van Justine, Kim en Shifra behoren ook tot mijn favorieten hihi! Leuk lijstje meis, ik ga snel even op de andere blogs spieken ;-) X
  Deisy onlangs geplaatst…Life Lately #juni

 3. Haha leuk ik ga even bij de rest kijken maar leuk lijstje!
  alexa onlangs geplaatst…This is my best selfie

 4. Tof lijstje, leuk dat je dit weer doet :D Ga ze eens bekijken zie!
  BySilke onlangs geplaatst…Fotoshoot: Astrid

 5. Leuk lijstje om te zien! Justine volg ik ook al een hele lange tijd. :)
  Muriël onlangs geplaatst…Outfit 1: New Dress

 6. Jaaa wat een leuk lijstje met hele leuke blogs! Ik ken ze allemaal al en lees ze ook graag.
  Dina onlangs geplaatst…Juni: een maand lang iedere dag bloggen (maar niet heus)

 7. Super leuke blogs, dit! Ik ben zelf héél erg fan van Laura van What About Her. Stiekem ken ik ze allemaal (oeps, blogverslaafd, ik?;p)
  Liese onlangs geplaatst…3 reisblogs die je écht moet volgen

 8. Wat lief! Dankjewel dat je mijn blog noemt!! Ik ken eigenlijk alleen “What About Her” verder in jouw lijstje, dus ik ga snel even verder klikken!

 9. Leuk lijstje!! Ik vind Shifra’s blog ook super tof :) “What About Her” kende ik nog niet!
  Ysanne onlangs geplaatst…THIS WAS JUNE | XENOS, NIEUW KOFFIETENTJE & BERRY FRAPPUCCINO

 10. Altijd leuk om favorieten bij anderen te zien. Ik ken ze niet allemaal dus ga snel even kijken.
  saskia onlangs geplaatst…Ladival Zonnebrand (geschikt voor de gevoelige huid)

 11. Ahhh wat lief Sandra dat je mij er tussen hebt staan! :)

  En wat een leuk initiatief. Ik zat ook te denken om af en toe een blogje te plaatsen met artikelen van andere bloggers die ik leuk/mooi vond!
  Kim onlangs geplaatst…Hittegolf in Nederland: Wat te doen?

 12. Wat lief dat je blogs deelt! Ik volg hiervan alleen mycupofcare, maar de andere blogs klinken ook erg leuk! Nieuwe blogs ontdekken doe ik graag, dus bedankt! :)
  Lizzy onlangs geplaatst…Onzekerheden als blogger

 13. Ik kende alleen My Cup of Care. Echt een favo blog van mij. Die andere ga ik eventjes bekijken :)
  Lisa onlangs geplaatst…Welkom in de wereld van bloggers: mensen die alleen artikelen typen en spullen krijgen

 14. Wat een leuke blogs!! Sommige kon ik al maar de meeste niet x
  Marjolein onlangs geplaatst…Lieve mama van Esther Verhoef

 15. Ik ken ze bijna allemaal en het zijn zeker leuke blogs! :)
  Mariëlle onlangs geplaatst…Oorbellen van 4 Seasons jewelry

 16. ik keek bij m’n statistieken en zag een verwijzing, heb ik deze post gewoon compleet gemist joh! Wat onwijs lief dat je me hier noemt en wat een mooie woorden. Super bedankt meis, echt een eer! <3
  Justine onlangs geplaatst…Emily’s High School adventure #2

 17. Volg nu ook mijn nieuwe blog! Dagelijks nieuwe updates over beauty, lekkere recepten, mijn leven en nog veel meer! Binnenkort ook een officieel domein. Interesse? neem een kijkje op: http://www.example407.wordpress.com

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*

CommentLuv badge

© 2022 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑