My Way of Exploring

5x Leuke blogs om te volgen #29

5x Leuke blogs om te volgen #29
Het is eind augustus, dus er staat weer een ‘5x leuke blogs om te volgen’ klaar! Dit keer alweer de 29e editie. Niet normaal hoe veel al, haha! Ook dit keer heb ik weer vijf toffe blogs die ik maar al te graag met jullie deel, in de hoop dat jullie ze ook leuk vinden. Ik vind het in ieder geval weer vijf toppers!

➼ A Daisy a Day
Dit is de blog van Daisy. Haar blog ken ik nu al eventjes en vind het sowieso een blog die ik hier moet vermelden! Wat je op haar blog kunt vinden? Eigenlijk van alles wat. Denk aan reizen, fotografie, Rotterdam, persoonlijke dingen. Alles wat haar bezig houdt! Ik vind haar blogs altijd leuk en heb zo’n vermoeden dat het wel bij meer mensen in de smaak kan vallen. :)

➼ This is Joan
Dit is de blog van Lysanne. Een ‘vegetarisch en vintage met een groen randje’ blog. Op haar blog kun je lekkere recepten vinden, maar ook kun je onderwerpen als geschiedenis, hotpots, reviews, vintage en alles rondom een vegetarische levensstijl vinden. Ik begin dit soort blogs steeds toffer te vinden om te volgen sinds een paar maanden. Vandaar dat ik zo enthousiast ben over de blog van Lysanne! :D

➼ Green Gypsy Spices
Dit is de blog van Kim. Via Instagram kwam ik op haar blog terecht. Je kunt hier super lekkere receptjes vinden! Daarnaast heeft zij ook een webshop waar je kruiden kunt kopen, zoals je al een beetje aan de naam van haar site kunt zien. Haar blog is zeker de moeite waard om eens te bekijken als je op zoek bent naar iets lekkers en gezonds om te eten!

➼ Mama Praatjes
Dit is de blog van Aneta. Aneta had eerst een andere blog, waar ik haar al volgde, maar nu heeft ze sinds een tijdje een nieuwe blog: Mama Praatjes. Je kunt hier opvoedtips en laagdrempelige adviezen die je direct kunt toepassen vinden. Ook deelt ze zo nu en dan een kijkje in haar leven, zoals haar avonturen en kookkunsten. Ik heb zelf geen kinderen en heb dus nog niks te maken met opvoeden, maar ik vind het wel een interessant onderwerp om zo nu en dan over te lezen. Wat mij sowieso opvalt is dat haar blogs echt goed geschreven zijn en dat er bruikbare en heldere tips op staan!

➼ Simone Vissers
Dit is de blog van Simone. Haar blog bestaat nog niet zo lang, maar daarom vind ik juist ook extra leuk om haar nu te benoemen in deze blog. Ik vind namelijk dat ze onwijs leuk schrijft en de onderwerpen spreken mij erg aan! Drie keer in de week komt er een blog online waarin happiness centraal staat. Zeker een kijkje nemen hoor!

Ik hoop dat ik weer een leuk lijstje heb samengesteld waarin iedereen wel iets uit kan halen. Ik vind het zelf in ieder geval weer vijf hele leuke blogs! Echt grappig om te merken hoe ik steeds weer nieuwe blogs ontdek en met jullie kan delen. Veel nieuwe blogs ontdek ik de laatste tijd vooral via reacties die op mijn eigen blog komen. Tof dat mensen mij vinden, maar ook is het heel leuk om op andere blogs te komen en die te ontdekken!

Kende jij deze blogs al?

Klik hier voor de vorige delen: 123456789101112131415161718192021222324252627, 28

17 Comments

 1. Darina

  Ik kende deze blogs niet, ik ga ze op mijn gemak lezen. Altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken.
  Darina onlangs geplaatst…Inspiring Parisian Quote…Something to Think About: My Interpretation

 2. Romy

  Wat leuk dat je weer 5 blogs op een rijtje zet! Aneta schrijft inderdaad echt heel erg leuk! En bij Simone heb ik ook een paar keer artikelen gelezen :) De andere drie blogs ga ik meteen even bekijken. Altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken!
  Romy onlangs geplaatst…Review: Hygge – gezelligheid & geluk op z’n Deens

 3. Aneta

  Wat onwijs leuk dat mijn blog er tussen staat. Bedankt voor je lieve compliment. Nieuwe blogs zijn inderdaad altijd leuk om te ontdekken. Ik ken de anderen niet dus ik ga een kijkje nemen
  Aneta onlangs geplaatst…Drinken mee naar school | 2 gezonde alternatieven

 4. Sylvia

  Ik kende alleen Aneta. Ik ga de rest gelijk even toevoegen en lezen! Ben erg benieuwd?

 5. Maaike

  Ik kende ook alleen Aneta. Leuk zo’n lijstje. Ik ben even nieuwsgierig, hoe lees je blogs? Ik maakte eerst snelkoppelingen maar sinds kort lees ik via bloglovin. Dat bevalt me beter omdat je dan ziet wanneer er nieuwe artikelen zijn.
  Maaike onlangs geplaatst…Tips voor het fotograferen van insecten 

 6. Anne

  Leuk, weer wat nieuwe blog-volg-inspiratie. Ken alleen Kim van dit rijtje dus ik ga meteen even verder kijken. Hoe gaat het verder met jou?
  Anne onlangs geplaatst…De beste appel recepten van Healthyfoodlove.nl

 7. Jessica J.

  Deze rubriek blijft zo leuk! Ik ga Daisy en Lysanne meteen volgen! Altijd fijn om nieuwe blogs te leren kennen. :-)
  Jessica J. onlangs geplaatst…Viva Havana: Nieuwe Yankee Candle-geuren 2017

 8. Susan

  Allemaal nieuwe blogs voor mij! Ik ga even kijken :)
  Susan onlangs geplaatst…BeautyBigBang Fast Hair Straightener

 9. Lysanne

  Naawww! Super lief dat je me hebt genoemd :)
  Ik vind jouw blog ook super tof en lees met plezier je berichten!

  Liefs :)

 10. Loes

  Ik ontdek hierdoor steeds weer nieuwe blogs, zo leuk. Ik ken er nog geen van!
  Loes onlangs geplaatst…Recept – Linguine met Gegrilde Groenten

 11. Daisy

  Wat super lief dat je mij hebt genoemd! You made my day! ? Ik vind jouw blog ook echt super leuk om te lezen Sandra. Liefs!
  Daisy onlangs geplaatst…Hoogtepunten #1- Lekker weer, bbqen en interieurshoppen

 12. Donna

  Dankjewel voor de nieuwe tips! Ik ga zeker kijken.

 13. sammie

  San! Ik ken ze gewoon allemaal nog niet! Ik ga even doorklikken :D Doet me er trouwens aan denken dat het weer hoogtijd word voor een Sammie Spot :D

 14. Irene

  Leuk! Ik kende alleen de blog van Aneta. Dus ik ga snel eens bij de rest kijken. Fijn dat je af en toe wat mensen in het zonnetje zet! ^^
  Irene onlangs geplaatst…Bye augustus! Hello september!

 15. jonna@burgertrutjes

  Ken al deze blogs nog niet, thanks for sharing!
  jonna@burgertrutjes onlangs geplaatst…BLT Wraps met honing mosterdsaus – RECEPT

 16. Anne - Ditisanne.nl

  Leuk lijstje weer! Altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken!
  Anne – Ditisanne.nl onlangs geplaatst…Bernie’s Beach Club: Trendy strandtent met zwembaden!

 17. Simone

  Aaaah ik zie dit artikel nu pas! Wat ontzettend leuk en lief dat je me hebt genoemd. Voel me vereerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2023 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑