AroundSan

My Way of Exploring

5x Leuke blogs om te volgen #2

5x Leuke blogs om te volgen
Het is alweer een maand geleden dat ik 5 leuke blogs deelde met jullie. Ik heb toen besloten om er een maandelijks terugkerend iets van te maken. Dus hier is deel twee dan! Dit deel bevat weer hele toffe blogs die je zéker moet kennen.

BySilke
Dit is de blog van Silke, maar dat kon je vast al raden door de naam van haar blog! Silke blogt over lifestyle, fotografie en allerlei andere zaken die haar pad kruisen. Wat mij opvalt is dat ik áltijd vrolijk wordt van haar artikelen. Heel tof om te volgen dus, zo’n leuke blog! Neem zéker even een kijkje. :)

BeauAndTheCity
Dit is de toffe blog van Beau. Ik vind haar artikelen altijd zo lekker weglezen en daar houd ik van! Op haar blog kun je eigenlijk van alles en nog wat vinden. Van beauty tot travel en haar dagboekjes. Lekker afwisselend dus!

La VieSagiesta
Dit is de blog van Sanne. Wat een leuke persoonlijkheid heeft zij! Ze heeft ook een onwijs fijne schrijfstijl, dat vind ik een groot pluspunt aan haar blog. Sanne blogt over beauty, lifestyle en persoonlijke dingen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de beauty gerelateerde artikelen niet echt mijn ding vindt, maar de rest trekt mij zeker wel! Aanradertje!

Mijn Eetfabriek
Dit is de blog van Marlijn. Ze blogt over food, mind, sport en deelt recepten. Ik vind dat ze altijd interessante artikelen deelt. Echt van die dingen waar ik zelf bijvoorbeeld nooit op zou komen. Heel leuk dus, en ook nog eens leerzaam. Neem zeker eens een kijkje op de blog van Marlijn!

The S Files
Dit is de blog van Sytse. Hij blogt over van alles wat bij mind- en lifestyle past. Zijn artikelen vind ik altijd zó sterk en origineel. Het zijn vaak vrouwen die bloggen, en ik vind het gewoon super tof om te zien dat er ook mannen zijn die dit doen. Want waarom niet? Heel tof dus, en het is zeker de moeite waard om zijn artikelen te lezen!

Dit waren de 5 leuke blogs die ik met jullie wilde delen. Als je benieuwd bent naar het eerste deel, dan moet je hier even klikken. Opnieuw mijn complimenten naar deze vijf blogs die ik met veel plezier volg!

Kende jij deze blogs al?

14 Comments

 1. Ooooh, Sandra, je bent echt zo lief hé haha :) Dankjewel voor het lieve tekstje en de vermelding, ik ga direct eens de andere bekijken, ben vooral benieuwd naar die mannelijke blog want zo volg ik er nog geen ;) Fijn weekend!
  BySilke onlangs geplaatst…Review | Lush: Herbalism, Tea Tree Water & Grease Lightning

 2. Super leuk ! Ik ga een kijkje nemen.
  Joyce onlangs geplaatst…20 dingen die je nog niet van mij wist

 3. Jeej, bedankt voor de tips! Ik kende bijna al deze blogs nog niet, dus die ga ik vandaag eens lekker doorlezen. :D Tof ook dat er een mannelijke blogger tussen zit, volgens mij volg ik nog helemaal geen blogs die door mannen worden geschreven!
  Pixels By Emilia onlangs geplaatst…LAST WEEK / Japanse markt, floaten en lieve verrassingen

 4. Ahhh wat leuk! Lief :) Ik ga de andere blogs ook eens bekijken!
  Beau onlangs geplaatst…Nieuw: HEMA Hairspray Blonde

 5. bedankt voor het delen van de tips!
  alexa onlangs geplaatst…Telefoon hoesje GSMpunt

 6. Aah wat leuk dat je mij noemt! Ik kom ook graag op jouw blog! Mannelijke bloggers zijn inderdaad nogal schaars, dus ik ben benieuwd naar zijn blog.
  Marlijn onlangs geplaatst…Recept: volkoren speltbrood

 7. Ohh wat lief dat je mij noemt! En wat een prachtige tekst erbij. Ik voel me vereerd en bloos een beetje van je lieve woorden. Dankjewel, San! X

 8. Ah ik kende ze toevallig allemaal al :) Maar blijft een leuk artikel. Lief dat je dit doet!
  Ysanne onlangs geplaatst…THIS IS MAY | TOTE BAG, INSTAGRAM & EINDELIJK EEN HOED

 9. Wat onwijs leuk dat je mij in dit artikel noemt! Wat een eer, Sandra. Ik zal ook eens wat vaker op jouw blog rondneuzen want je artikelen spreken mij zeker aan.
  Sanne Marlijn onlangs geplaatst…Stapelreview Urban Decay (Naked 3, Revolution Lipstick, All Nighter)

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*

CommentLuv badge

© 2022 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑