AroundSan

My Way of Exploring

5x Leuke blogs om te volgen #11

5x Leuke blogs om te volgen
Opnieuw heb ik deze maand weer hele leuke blogs op een rijtje gezet die ik met jullie wil delen! Ik zeg het elke keer weer, maar écht, er zitten weer ontzettend toffe blogs bij die je zeker eens moet bekijken en die echt de moeite waard zijn om te volgen. Van fashion tot lifestyle en persoonlijke blogs, check it out!

Radiate Fashion
Dit is de blog van Janne. Ik betrapte mezelf er een paar weken geleden op dat ik bijna geen fashion blogs volg. Ik ging dus opzoek naar zo’n blog van iemand met een leuke kledingstijl, en die vond ik! Ik vind de blog van Janne heel tof. Als er iemand er vaak leuk uit ziet, is zij het wel! Super inspirerend dus en érg leuk om te volgen. :)

 Streets Ahead
Dit is de blog van Linda. Haar blog volg ik nu een maand of twee/drie gok ik. Ik dacht eigenlijk dat ik haar al eens genoemd had in één van de ‘5x leuke blogs om te volgen’ blogs, maar dat was (tot mijn verbazing) niet zo. Daar komt nu dus verandering in, want haar blog is absoluut de moeite waard om te lezen! Linda beschrijft haar blog als een life improvement blog vol tips en inspiratie om alles uit het leven te halen wat er in zit, en om zo productief mogelijk te werk te gaan. Ik vind haar artikelen altijd reuze interessant!

➼ Notes Of Happiness
Dit is de blog van Eline. Haar blog volg ik nog niet heel erg lang, maar lang genoeg om te kunnen zeggen dat het een hele leuke blog is! Eline heeft een persoonlijke lifestyle blog, waar zij schrijft over dingen die haar blij maken en dingen die haar inspireren. Lekker persoonlijk dus, en daar houd ik van! Zeker een aanrader dus als je daar van houdt!

➼ Waves Into Motion
Dit is de blog van Sanne. Op haar blog kun je veel verschillende onderwerpen verwachten, iets wat ik zelf ontzettend leuk vind! Onderwerpen als beauty, lifestyle, personal en fashion komen er voorbij, dus er zit voor iedereen wel iets tussen. Ik vind vooral haar persoonlijke artikelen erg leuk om te lezen. Oh, en niet geheel onbelangrijk: haar schrijfstijl is fijn!

➼ C’est Lisa
Dit is de blog van Lisa. Ik volg haar al bijna een jaar gok ik, het zal er om spannen haha. Al bijna zolang ik zelf ook blog dus! Waarom ik haar nu pas noem weet ik dus eigenlijk niet, whoeps. Ik vind haar blog zo leuk om te lezen. Lisa komt bij mij erg enthousiast over in haar manier van schrijven, en dat vind ik tof! Op haar blog kun je artikelen vinden over onderwerpen als fashion, persoonlijke blogs, DIY’s, inspiratie blogs, beauty, quotes en random dingen. Yay, genoeg redenen dus om eens te kijken!

Ik moet eerlijk zeggen dat ik het weer erg lastig vond om een lijstje samen te stellen. Ik heb er nu alweer een aantal klaar staan voor de volgende keer, haha, want ik kon echt niet kiezen. Maar ohhhh, wat vind ik het elke keer toch leuk om mijn ontdekte blogs weer met jullie te delen. :)

Kende jij deze blogs al?

Klik hier voor de vorige delen: 123456789, 10

74 Comments

 1. Ik ken deze blogs niet maar ik ga zeker een kijkje nemen. Altijd leuk om nieuwe blogs te leren kennen.
  Darina onlangs geplaatst…On Instagram in February

 2. Ahh, lieve Sandra! Bedankt dat je mijn blog hierbij hebt gezet met een ontzettend, ontzettend lief tekstje. Je raadt het misschien al, maar ik ben heel erg enthousiast, haha. De andere blogs ken ik nog niet, maar ik ga zeker een kijkje nemen.

 3. Super leuk want ik ken ze allemaal niet haha, snel even kijken :) Altijd leuk om nieuwe blogs te leren kennen.

 4. Ik kende alleen Linda van deze blogs. Dat is zeker één van mijn favoriete blogs! Bij de andere blogs ga ik snel een kijkje nemen. :-)
  Renske onlangs geplaatst…Nationale Complimentendag

 5. Weer wat leesvoer bij! Leuk!

 6. De blog van Janne volg ik ook al een lange tijd en op die andere ga ik nu even een kijkje nemen! :D Thanks voor het delen hiervan!

 7. Leuk dat je deze categorie al zo lang volhoudt! Ik ken alleen de blog van Linda (één van mijn favorieten) maar de rest ga ik snel eens bezoeken! :)
  Nienke onlangs geplaatst…Welkom op de vernieuwde blog

  • Haha, inderdaad. Kijk er zelf ook van op dat ik dit al bijna een jaar lang elke maand doe! Wel heel leuk trouwens om te doen. :)

 8. Jaaa, nieuw blog voer! Ik ken deze blogs allemaal nog niet dus daar ga ik weer lekker rond snuffelen :)

 9. Super handig zulke lijstjes! Leesvoer! Haha.

 10. Ik ben benieuwd, ken ze niet allemaal! Ik vind streetsahead een hele leuke en vaak ook nuttige blog!

 11. Whuuut, ik kende alleen die van Janne, verder geen een. Gauw even checken. Tof dat je anderen in het zonnetje zet <3

 12. Oeh ik zie op Janne’s blog al meteen een outfit die me aanspreekt :) Leuke blogs weer!

 13. Ah wat leuk dat je mij er tussen hebt staan! De andere blogs ken ik nog niet dus die ga ik zeker eens bekijken :)

 14. Ik kende deze blogs helaas nog niet. Daar ga ik dus verandering in maken en ze bezoeken.
  Sanne onlangs geplaatst…Eerste blog meeting in Hasselt / Modemuseum

 15. Thnx voor de leuke tips! Ik ken er geen één, maar die van Eline ben ik meteen gaan volgen, zo leuk!

 16. Een paar kende ik nog niet, altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken! :)

 17. Volgens mij ken ik er geen één. Ik ga klikken, leuk om zo meer blogs te ontdekken.
  Nesrin onlangs geplaatst…Dirty Talk: Hoe vies is jouw matras?

 18. Leuk lijstje! 5 onbekende namen, dus dat wordt klikken & lezen ;)

 19. Thanks voor de tips, ik ga ze bekijken!

 20. Deze blogs ken ik allemaal niet. 3x raden wat ik nu ga doen haha!

 21. Ik vind dit echt zo’n leuke rubriek! Ik kende de blogs nog niet, maar ze zijn stuk voor stuk erg leuk! Wat heeft Radiate Fashion ook een leuke stijl van foto’s!

 22. Wat een leuk artikel vind ik dit altijd! Ik kende een paar bloggers maar een aantal ook niet. Ik ga lekker vanavond eventjes rondkijken met een kopje thee. <3
  Liefs! Evelien

 23. Ah ik vind dit altijd zo’n leuke dingen om ook weer andere bloggers te leren kennen! Janne kende ik al, maar de rest nog niet. Dus even gaan rondkijken!

 24. Ik ken deze blogs nog niet, ik ga ze zeker even bekijken!:)

 25. Ah, heel leuk om te lezen, want een aantal blogs kende ik nog niet. Ik ga meteen even een kijkje nemen, bedankt voor het delen :)

 26. Wauw ik ken er 4 nog niet. Tijd om die te leren kennen!

 27. Ik ken en lees ze allemaal, leuke blogs!

 28. Super lief van je dat ik hiertussen mag staan! Ik volg jouw blog ook met alle liefde

 29. yay altijd leuk als er blogs tussen staan die ik nog niet ken!

 30. Ik kende alleen die van Linda, maar leuk om weer nieuwe te leren kennen!

 31. Jaaa, de meeste blogs ken ik al. Super veel fijne sites inderdaad <3. Een paar heb ik nog niet eerder voorbij zien komen, ik ga snel een kijkje nemen.

 32. The post is fantastic! I love it so much:)
  Have a wonderful day!

  http://www.theprintedsea.blogspot.com

 33. De blog van Lisa is inderdaad zo leuk! Net als Radiate Fashion, ik hou echt van haar outfits! De andere kende ik nog niet. leuk, nieuwe blogs!!

 34. Leuk! Zo’n lijstje! Ik ken ze geen van allen, dus ik ga ze nu lekker even een bezoekje brengen!

 35. Ik kende ze nog niet! Altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken!

 36. Ik kende geen één blog, maar ik zal eens een kijkje nemen :-)

 37. Wat een leuk artikel! Ik kende geen één van deze blogs en ik ga nu op allemaal even een kijkje nemen. Dankjewel!

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*

CommentLuv badge

© 2020 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑