My Way of Exploring

5x De leukste tv-programma’s

Reizen Waes
Ben je op zoek naar leuke tv-programma’s om naar te kijken? Dan zit je hier goed! Er zijn vijf tv programma’s waarvoor ik graag voor de tv ga zitten. Ik ben niet echt een tv-kijker, maar met deze programma’s kun je mij wel blij maken. Bij de meesten is lachen gegarandeerd! Benieuwd naar mijn favoriete programma’s? Ik laat je 5x de leukste tv-programma’s zien.

➼ Streetlab
StreetLab-001
Streetlab is een programma waarin vier gasten sociale experimenten doen. Zo gaan ze op pad om te kijken of je ongezien kunnen overnachten in de Ikea, of je zomaar kan meetrainen met FC Utrecht, of je zomaar een autodealer in kunnen lopen en je als verkoper kan voordoen, en ga zo maar door. Ze doen een aantal experimenten per programma. Echt waar, je ligt in een deuk! Zeker de moeite waard om eens te kijken. Op dit moment is het niet meer op tv, maar het begint weer in oktober. Maar er zijn nog genoeg afleveringen om terug te kijken!
Klik hier om afleveringen terug te kijken en hier om naar de Facebook pagina te gaan met onder andere blunders of korte fragmenten.

➼ 3OpReis
3opreis
Iedereen kent dit programma wel, toch? Het bestaat ook al zo lang… Dit kijk ik altijd standaard op zondagavond samen met mijn vriend. Ik vind het zo leuk om allerlei plekken en culturen op de wereld te zien. Het leuke is dat ze ook echt met de lokale bevolking spreken en de natuur in gaan. Erg leuk om te kijken, bij weg te dromen en om inspiratie op te doen!
Klik hier om afleveringen terug te kijken.

➼ Proefkonijnen
Proefkonijnen
Dit programma ontdekte ik pas twee maanden geleden. Het schijnt dus dat het al een aantal jaren op tv is, maar ik had er nog nooit van gehoord. In dit programma doen Valerio en Dennis allerlei proefjes. En echt, wat een humor hebben die gasten zeg, haha! Zo kregen ze een keer apparatuur om hun buik zodat ze konden voelen hoe weeën voelen. Je had ze moeten zien, zó grappig! Ook gingen ze een keer een groot aquarium in een dierentuin in om inkt te vangen van een inktvis. Valerio was super bang en scheet bijna in zijn broek van angst, hij leek wel een angstige spartelende vis in dat aquarium…
Klik hier om afleveringen terug te kijken.

➼ Reizen Waes
Reizen Waes
Dit programma hebben mijn vriend en ik nog niet zo heel lang geleden ontdekt. Sindsdien keken we het op zondagavond, nadat 3OpReis was afgelopen. Het liep mooi in elkaar over, yeah. Dit programma komt eigenlijk uit België, maar het wordt sinds kort ook in Nederland uitgezonden. Hierin gaat Tom op reis met zijn cameracrew. Elke keer komt er weer een ander land aan bod in het programma. Het leuke vind ik aan dit programma, dat Tom echt onwijs veel vertelt over het land, de historie en nog meer de lokale bevolking opzoekt. Dit gebeurt meer dan dat dat bij 3OpReis gebeurt. Het gaat overal nog wat dieper op in en hij gaat naar plekken waar je niet zo snel naar toe op vakantie zou gaan. Ook zeker een aanrader om te kijken dus! Heb je de film ‘Into the Wild’ al een gezien? Dé bus staat nog steeds op dezelfde plek, en Tom heeft hem opgezocht in Alaska. Die afleveringen moet je écht zien!
Klik hier om de laatste aflevering terug te kijken en klik hier om fragmenten te bekijken.

➼ Foute vrienden
foute vrienden

Lachen gegarandeerd! De oorspronkelijke Belgische versie vond ik al geniaal, maar de Nederlandse versie die sinds kort op tv is komt ook aardig in de buurt! Vier mannen worden in een alledaagse situatie gebracht waarbij één van hen een oortje krijgt. De andere drie geven hem instructies wat hij moet zeggen of doen. Het gaat soms best ver en dan is het maar afwachten of hij het wel of niet durft te zeggen of te doen. Ja echt, je ligt in een deuk hoor! De Belgische versie moet je trouwens ook echt een keer kijken.
Klik hier om afleveringen terug te kijken.

Zoals je misschien wel hebt gezien vind ik vooral programma’s waarin wat humor verwerkt zit leuk. Ook kijk ik graag naar reisprogramma’s ofcourse (wát een verassing!?). Stuk voor stuk vind ik ze echt leuk om naar te kijken en houd ik het ook vol om het programma af te kijken. Dat is altijd al een wonder bij mij!

Kijk jij ook wel eens één van deze tv-programma’s? En wat is jouw favoriete tv-programma?

6 Comments

 1. Linda

  Leuk artikel! Dat eerste programma kende ik nog niet, maar klinkt heel leuk! Ik kijk ook heel weinig televisie. Reisprogramma’s vind ik ook wel leuk. En Wie Is De Mol & Expeditie Robinson, maar daar houdt het dan ook zo’n beetje bij op ;-)
  Linda onlangs geplaatst…Recept: Mexicaanse wraps

  • Sandra

   Ohja, Expeditie Robinson is inderdaad ook leuk!

 2. Bente

  Fouten vrienden heb ik laatst een aflevering van gezien en daar moest ik ook wel heel erg hard om lachen, inderdaad een aanradertje!
  Bente onlangs geplaatst…Foodie Friday: Courgetti met tomatensaus

  • Sandra

   Haha ja, het is echt lachwekkend wat ze soms moeten doen!

 3. Sas

  Proefkonijnen & foute vrienden heb ik wel eens gezien. Leuk lijstje dit.
  Sas onlangs geplaatst…Geluksmomentjes #3 – Blog enquête, mijn PR behaald met skaten & de toffe FastCup

 4. Farah

  Reizen Waes heb ik wel al eens over gehoord en is me al eens aangeraden om te kijken. Volgens mij een goed programma!
  En 3 op reis is altijd fijn voor reis inspiratie :).
  Farah onlangs geplaatst…Recept: Aubergine lasagne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2024 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑