My Way of Exploring

5 Netflix series die je móet zien #3

5 Netflix series die je móet zien #3
Hoewel het momenteel niet echt serie-weer is, is het alsnog wel fijn om in de avond laat nog lekker ontspannend een aflevering te kijken! Ik heb weer vijf series die ik heb gezien en die ik allemaal zou willen aanbevelen. Van grappige tot serieuze series, er zit eigenlijk van alles wel wat tussen. Dit zijn dus 5 Netflix series die je móet zien!


AtypicalIMDB: 8,3

Het is alweer een tijd terug dat ik deze serie zag, maar ik weet nog precies hoe leuk ik hem vond! Het gaat over een jongen, Sam, die autistisch is. Je neemt een kijkje in zijn leven en op een gegeven moment is het moment daar gekomen: hij gaat daten. Je kunt je misschien wel voorstellen dat er van alles voorbij komt in deze serie: van grappige tot minder leuke momenten. De afleveringen duren niet zo lang en kijken lekker weg. Echt een ‘luchtige’ serie om zo tussendoor even te kijken! Ik vind het leuk dat ze een serie hebben gemaakt met in de hoofdrol een autistische jongen. Je hebt natuurlijk verschillende vormen van autisme, maar ik denk dat het nog best wel leerzaam kan zijn voor mensen die niet weten wat dit voor een stoornis is. Het is een manier om er kennis mee te maken en dat vind ik op een leuke (is dat het goede woord?) manier gedaan.


Dark

IMDB: 8,7
Hoewel Pat en ik deze serie nog niet helemaal afgekeken hebben, is hij tot nu toe erg goed. Ik las hier al veel positieve dingen over en ik kan alleen maar zeggen: ga hem ook kijken! Super spannend, dat is ‘ie zeker. Het gaat over twee kinderen die vermist worden en tijdens de zoektocht komen ze achter de meest bizarre dingen. Hoe het op de Netflix site wordt omschreven: ”Ze ontrafelen een schokkend mysterie dat zich uitstrekt over drie generaties.”. Iets met tijdreizen, een kerncentrale en duisternis. Het is totaal geen typische serie waar er al zo veel van zijn vind ik, het is wel echt een uniek verhaal. Als je van spanning houdt dan is dit een aanrader voor jou!


Master of NoneIMDB: 8,3
Als je wilt lachen dan moet je Master of None gaan kijken, serieus! Haha, ik vind de humor in deze serie ontzettend leuk (en dat zeg ik niet snel…). Dev, de persoon waar deze serie om draait, is een acteur en een super enthousiast en grappig persoon. Er komen allerlei thema’s aan bod per aflevering en dat maakt het lekker afwisselend. Natuurlijk draait het grotendeels om liefde en zie je regelmatige dates voorbij komen die (uiteraard) vaak nogal gek verlopen. Meer wil ik er niet over zeggen, want dan verklap ik te veel denk ik. Als je iets luchtigs en grappigs wilt zien dan moet je deze écht zien!


Jane the Virgin

IMDB: 7,8
Deze serie kijk ik momenteel en ik ben zooooo verslaafd! Heel wat maanden terug had ik de eerste aflevering gezien, maar ik vond er niks aan. Een vriendin van mij zei dat ik echt verder moest kijken en dat heb ik dus vorige week gedaan. Echt, deze serie is zó vermakelijk, haha. Hoewel het gewoon super cheesy is allemaal (en een echte vrouwen serie vind ik), vind ik het dus tóch leuk. Bijzonder! Jane wordt per ongeluk geïnsemineerd en daar draait het hele verhaal om. Ik lig regelmatig in een deuk, maar er zijn ook momenten waarop het allemaal wat serieuzer is. Het is een serie die lekker weg kijkt en die je ‘hersenloos’ kunt gaan kijken. Heerlijk! Na het maken van deze blog ga ik weer lekker verder kijken, hihi. 


The End of the F***ing WorldIMDB: 8,2
Deze serie vond ik in het begin helemaal niks, daar moet ik eerlijk over zijn. Ik las al op internet dat heel veel mensen dit hadden, dus daar was ik geen uitzondering in. Je moet er dus gewoon even doorheen en na een paar afleveringen ga je er meer van begrijpen, al blijft het allemaal heel random haha. De psychopathische James gaat op roadtrip met Alyssa, die nogal rebels is. Zij hebben nogal een errrrg bijzondere relatie met elkaar. Of zal ik het maar gerust gestoord noemen? In ieder geval, het is een gekke serie, maar toch ook verslavend en vooral anders dan anders. Een aflevering duurt maar 20 minuten, dus je kijkt er zo een paar achter elkaar. Ik heb hem nog niet helemaal afgekeken, maar dat ga ik na Jane The Virgin wel doen want ik hoef nog maar twee afleveringen. Toch wilde ik hem wel alvast tippen!


Dit waren ze dan, de vijf series die ik allemaal leuk vind en daarom heel graag wilde delen met anderen! Ik ben benieuwd of jij al series uit dit rijtje hebt gezien en wat je er van vond? Ik wil binnenkort nog het tweede seizoen van 13 Reasons Why gaan kijken, want daar ben ik nu wel benieuwd naar geworden. Mocht je nog tips hebben voor andere series die jij super leuk vond: laat ze zeker even achter!

Benieuwd naar de andere series die ik aanraad? 
5 Netflix series die je móet zien #1

5 Netflix series die je móet zien #2

Kijk jij momenteel een serie?

13 Comments

 1. Romy

  Van Jane the Virgin heb ik ooit een paar afleveringen gezien en dat vond ik ook wel een leuke en grappige serie. Kijkt lekker weg ook :) Atypical lijkt me ook wel wat. Die serie wil ik binnenkort eens gaan kijken. Ik heb zelf sinds kort Netflix en kijk nu naar Modern Family. Supergrappige serie!
  Romy onlangs geplaatst…Outfit | In bloemetjesprint op een zonnige dag

 2. Darina

  Jane the Virgin lijkt me wel leuk. Ik kijk momenteel Gran Hotel, een Spaanse serie. Aanrader!
  Darina onlangs geplaatst…Ik ben genomineerd om deze leuke vragen te beantwoorden!

 3. Larissa

  Jane the Virgin wil ik ook echt nog gaan kijken! Ik hoor er zoveel goede verhalen over. Maar er zijn zoveel goede series op Netflix dat ik soms niet weet waar ik moet beginnen haha ;)

 4. Lianne

  Jane the Virgin wil ik me ook nog aan gaan wagen, die lijkt me zo leuk! Verder volg ik Riverdale (ook een erg leuke en spannende serie) en wil ik ook nog 13 reasons why gaan volgen :)

 5. Jessica J.

  Master of None is de enige uit dit lijstje die ik nog niet gezien heb. Klinkt erg leuk!
  Jessica J. onlangs geplaatst…Crystal Spring | Salt of the Earth Natural Roll-On Deodorant

 6. Bente

  Wij zijn idd ook bezig met Dark, al wordt er de laatste tijd weinig gekeken met het WK en het mooie weer ;)
  Die andere series heb ik nog niet gezien..

 7. Johanne

  Atypical vond ik ook zo leuk! Zo jammer dat er nog niet meer afleveringen van zijn. Ik kijk heel af en toe Jane the Virgin, stiekem een heerlijke niks-serie. Ik kijk momenteel Tyrant (ook op Netflix!) en 13 Reasons Why (2e seizoen).
  Johanne onlangs geplaatst…10 dingen die mijn maand nóg beter maakten | Juni (el zomereditiono)

 8. Eline

  Westworld vind ik fan-tas-tisch! Maar echt. Toen m’n vriend ‘m beschreef als een moderne western met robots dacht ik nee laat maar, maar dit is echt één van m’n all time favorieten geworden. Wat een mindfuck soms en wat bizar dat dit misschien wel ooit mogelijk zal zijn.
  En Sneaky Pete voor wat crime/drama. Ook hier verwachtte ik weinig van, maar ik ben fan.
  De series die jij noemt heb ik niet gezien, maar Jane the Virgin lijkt me wel wat!

 9. evelien

  The end of the fucking world vond ik ook helemaal geweldig! Heb daar ook zo om gelachen, ik ga vanavond aan atypical beginnen. Je hebt mij erg nieuwsgierig gemaakt!
  Liefs,
  Evelien

 10. Mei Qi

  Ik heb al deze series nog nooit gezien oeps! Jane the Virgin lijkt me leuk! Ik kijk op dit moment Suits en The Flash, ook aanraders haha :)
  Mei Qi onlangs geplaatst…bloei

 11. Saskia

  Ik ken ze allemaal niet, thanks dus voor de tips!

 12. Teddy

  leuk overzichtje! Atypical heb ik gekeken en vond ik zo leuk!

 13. sammie

  Ja Dark heb ik ook eens vermeld als aanrader op mijn blog, vond het echt een briljante serie! Zat goed in elkaar. De andere series ken ik niet, heb net het laatste nieuwe seizoen van The Originals af gekeken, was ook weer goed :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2024 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑