My Way of Exploring

5 Films die je móet zien

5 Films die je móet zien
Als je gek bent op films kijken, dan moet je zeker deze vijf films gaan kijken. Ik ben een beetje moeilijk als het om films kijken gaat, maar toch heb ik wel een aantal films die ik jullie met een volle 100% aanraad! Het zijn wat mij betreft echt vijf toppers die je écht eens gezien moet hebben!

Om te voorkomen dat ik dingen spoiler heb ik er voor gekozen om de trailers te laten zien, in plaats van dat ik een samenvatting van de serie schrijf. Ik vind het toch wel een groot risico dat ik per ongeluk iets te veel zeg, dus vandaar mijn keuze. Wel heb ik mijn mening over de serie neergezet, zodat je toch wel een indruk kan krijgen. En natuurlijk is de trailer ook een leuke manier om te ontdekken of de serie jouw aandacht trekt! :)

Room


IMDB: 8,2
Room is een film waarvan ik nooit had gedacht dat ik hem zó speciaal zou vinden. Het is niet zomaar een film die je kunt voorspellen, en dát vind ik juist het leuke aan Room. Het is een heel intense en mooie film, maar ook bizar tegelijk. Dit is gewoon iets wat je echt eens moet kijken, want een perfecte uitleg is er gewoon niet!


Prisoners


IMDB: 8,1
Deze film is, net als de vorige film, bizar goed verzonnen. Het is opnieuw geen standaard film, maar echt iets waar je je hoofd bij moet houden en waarbij het verhaal écht tof verzonnen is. Ik vind het knap hoe ze er voor hebben gezorgd dat je zo erg meeleeft met de hoofdrolspelers. Je wordt echt meegezogen in het verhaal en het laat je pas los als de film afgelopen is. Ik denk dat veel mensen deze film wel leuk vinden om te kijken!


Whiplash


IMDB: 8,5
Één woord? Geniaal! Whiplash was een film die ik al een langere tijd wilde kijken, alleen deed ik het nooit omdat ik niet zeker wist of het wel iets voor mij zou zijn. Een paar maanden geleden kwam mijn vriend met deze film aan en ik ben blij dat ik hem toen toch gezien heb. Wát een vette film is dit! Ik houd sowieso van muziek, dus dan vind ik het al snel gaaf, maar hoe er in geacteerd word vind ik echt bewonderenswaardig. Het verhaal is ook goed verzonnen trouwens. Gave film!


The Revenant


IMDB: 8
Van deze film had ik echt verwacht dat het typisch een mannen films zou zijn. Maar dat bleek absoluut niet zo te zijn. Ja oké, er wordt in gevochten, maar wel minder dat ik had verwacht. Ik vind het heel knap hoe de filmmakers de spanning in deze film zo hoog weten te houden. En dat, samen met het acteurs, de omgeving waar het gefilmd is en het verhaal maakt het tot een film die je gewoon gezien móet hebben.


Into The Wild


IMDB: 8,2
Into The Wild moet je gewoon gezien hebben, punt. Haha. Het is al een hele tijd geleden dat ik deze film heb gezien, maar nog steeds kan ik ‘m tot één van mijn favorieten benoemen. Als je van reizen houdt vind je deze film sowieso al heel tof gok ik. De beelden zijn prachtig en het waargebeurde verhaal is emotioneel, maar wel heel mooi weergegeven. KIJKEN!


Deze films vind ik alle vijf ontzettend gaaf, maar dat had je vast al gemerkt hihi. Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren en hopelijk heb je er dus een film uit kunnen pikken die je nog nooit gezien hebt. Dat zou leuk zijn natuurlijk! Ik zal over een tijdje weer vijf gave films delen. Ik heb er nu namelijk alweer een paar in gedachten die ik ook met jullie wil delen. Maar voor nu even deze vijf films die je écht gezien moet hebben! :)

Benieuwd naar 5 Netflix series die je móet zien? Hier heb ik al eens een blog over gemaakt!

Heb jij één van de bovenstaande films al eens gezien? 

11 Comments

 1. Jonna@burgertrutjesNL

  Wow, heb al deze films nog niet gezien! Dus onwijs bedankt voor de tips! Dat wordt weer bingewatchen for life
  Jonna@burgertrutjesNL onlangs geplaatst…Aardbeien kwarktaart zonder pakjes en zakjes – RECEPT

 2. Mylène

  Je hebt films genoemd die ik allemaal stuk voor stuk briljant vind!! Ik mag jouw filmsmaak wel ;) ik vond Room echt heel sterk. En Into the wild natuurlijk, omdat dat onderwerp me best wel aanspreekt. En dan nog The Revenant.. denk wel mijn favo film van vorig jaar!

 3. Romy

  Wat een fijne tips weer! Into the Wild ‘moest’ ik ooit voor Engels kijken, omdat we het boek daarvan hebben gelezen. De andere films kende ik nog niet, maar ga ik zeker onthouden :)
  Romy onlangs geplaatst…Dagje fotograferen bij Vlinders aan de Vliet

 4. Naomi

  Zeker allemaal hele goede films!

  x

 5. Babs

  Ik heb ze ook allemaal gezien. Ik heb even de trailer van Prisoners gekeken, ik twijfelde even maar die ken ik ook. Krijg gewoon weer kippenvel, goede tips!

 6. Bente

  Ik heb van deze films alleen Into the wilds gezien. The Revenant staat ook nog echt op mijn lijstje!

 7. Irene

  Mijn god, The Revenant vond ik inderdaad echt een spannende film terwijl het eigenlijk niet echt spannend is. Of ja niet spannend zoals in een enge film ofzo. Ik vond hem heel bijzonder. Ik had ervoor een interview gelezen met Leonardo over de koude en de moeilijke momenten tijdens het filmen en toen ik dan de film ook zag, had ik er alleen maar meer bewondering voor.
  De rest van de films heb ik nog niet gezien :)
  Irene onlangs geplaatst…Duizend vragen aan jezelf • Deel 29

 8. Benthe

  Deze films heb ik allemaal nog niet gezien ?. Vooral de trailers van Room en Prisoners spreken me aan. Ik heb ze in mijn bullet journal gezet ?

 9. Rowan

  The Revenant en Into the wild vond ik echt heel erg indrukwekkend! De rest ken ik nog niet maar ga ik zeker op mijn lijstje zetten!

 10. Jessica J.

  Whiplash is zo ontzettend goed! Ik heb The Revenant nog steeds niet gezien! *gaat zich schamen* En oh, Into the Wild, prachtfilm. Zo’n emotioneel verhaal. Van het einde word ik keer op keer stil.
  Jessica J. onlangs geplaatst…Tutorial • Twitter Cards toevoegen aan Weebly-website

 11. sammie

  Room klinkt goed! Die wil ik wel zien, bedankt voor de tips :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2023 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑