My Way of Exploring

12x Random vragen aan mij

sandra aroundsan katwijk
In deze 12 vragen worden de meest random dingen aan mij gevraagd. Op elke vraag moet ik steeds drie antwoorden geven. Ik werd door Bente gevraagd om deze tag in te vullen, en aangezien het leuke vragen zijn heb ik ze natuurlijk beantwoord!

Drie dingen in mijn tas:
1. Sleutels
2. Telefoon
3. Portemonnee
Tja, wat kan ik hier over zeggen? Zonder sleutels kom ik het huis niet in. Zonder telefoon ben ik niet bereikbaar, en bereikbaar zijn is tegenwoordig heel normaal ofcourse. Zonder portemonnee kan ik niks kopen en kan ik me niet legitimeren. Zonder deze drie dingen ga ik dus niet het huis uit en zitten altijd in mijn tas!

Drie dingen op mijn bureau:
1. Laptop
2. Notitieboekje
3. Studieboeken
Ik moet eerlijk toegeven dat ik de laatste tijd niet veel aan mijn bureau heb gezeten. Maar als ik er zit, dan liggen mijn studieboeken, mijn laptop en een notitieboekje er ook.2015-08-17 23.51.30Drie favoriete meubelen in huis:
1. Mijn bed
2. De bank
3. Mijn bureau
Mijn bed is natuurlijk gewoon een toppertje. Ik heb nu bijna twee jaar een lekker groot bed, en dat is zooo fijn! Ook ligt het matras echt super chill, dus mijn bed staat echt op nummer één. De bank in de woonkamer is ook mijn favoriete meubel in huis. Hier zit ik het meest om lekker blogjes te typen bijvoorbeeld. Mijn bureau is ook één van mijn favorieten, want ik vind hem er gewoon super leuk uit zien met die kast er aan. Echt zo’n fijn plekje!

Drie favoriete fruitsoorten:
1. Meloen, meloen en nog eens meloen.
2. Ananas
3. Aardbeien
Ik kan geen drie favoriete fruitsoorten kiezen. Al het fruit, behalve appel, banaan en mango, eet ik heuuul graag en het liefst ook heuuul veel. Toch heb ik een top drie samengesteld, maar met veel moeite. Ik ben ook zo dol op wilde perziken nu want die zijn op dit moment echt super van smaak!

Drie blogs die ik dagelijks bezoek:
1. RunningLau
2. BlogOfYs
3. BySilke
Dit zijn drie blogs waar ik graag een bezoekje breng. Maar dit is slechts een kleine greep uit mijn favoriete-blogs-collectie.

Drie liedjes die ik niet uit mijn hoofd krijg:
1. Major Lazer & DJ Snake – Lean On
2. Tame Impala – Let It Happen
3. Tame Impala – The Less I Know Better
Oh man, deze drie liedjes zitten echt al dagen lang non-stop in mijn hoofd. Overigens niet heel erg, want ik vind het hele chille nummers, haha. Tame Impala heb ik nog maar pas ontdekt, en het is echt hele chille muziek.

Drie dingen waar ik op dit moment aan denk:
1. De bomaanslagen in Bangkok
2. Nog maar 6 weken tot Maleisië en Thailand
3. Ik moet nog een nieuwe bikini scoren voordat ik op vakantie ga
Dat eerste vind ik ronduit afschuwelijk. Het komt nu steeds op het nieuws voorbij en elke keer krijg ik er echt de kriebels van. :( Verder is het tweede antwoord niet vernieuwend voor jullie denk ik. Dit zit al heel lang in mijn hoofd en het maakt me hyper haha. Ook moet ik echt nog een bikini scoren, maar ik kan dus niet kiezen tussen een paar. Twijfelqueen…

Drie bloggers met een leuke persoonlijkheid:
Zoals Bente al zegt: ik vind alle bloggers die ik volg een hele leuke persoonlijkheid hebben. Ik heb wel meer een ‘klik’ met de een dan met de ander. Klinkt raar om te zeggen, want ik ken niemand in het echt, maar hoe zou ik dit anders moeten zeggen? I don’t know. Ik kan het niet zo goed uitleggen. Maar ik bedoel er zoiets mee dat ik het idee heb dat we qua persoonlijkheid, interesses en humor bijvoorbeeld dan wel meer op één lijn liggen ofzo? Do you know what i mean?

Drie favoriete sporten:
1. Hardlopen
2. Hockey
3. Krachttraining
Ik ben gek op hardlopen, maar dat is vast geen verassing meer. Ik heb van mijn 6/7e tot ongeveer mijn 15e gehockeyd, en dat blijft gewoon de sport waar ik een zwak voor blijf houden. Ik zou zo weer een balletje willen slaan eigenlijk! Krachttraining is niet echt een sport, maar wel iets wat ik vijf keer per week doe. Voordat ik ga slapen doe ik dit om het laatste restje energie uit mijn lichaam te krijgen, maar ook om spieren te kweken. *hashtag fitgirl* (kuch)SAM_0874_1_1
Drie dingen waar ik gelukkig van word:
1. Dierbare mensen om mij heen
2. Reizen
3. De natuur
Nummer 1 en 2 in één op de bovenstaande foto! De mensen waar ik heel veel om geef zijn het allerbelangrijkste in mijn leven. Zonder die mensen om mij heen kan ik niet gelukkig zijn. Reizen is ook iets wat mij heel gelukkig maakt. Nieuwe dingen zien, nieuwe indrukken, andere culturen, andere natuur en zo kan ik nog wel even doorgaan. Het heeft altijd al in mij gezeten om hier mee bezig te zijn. De natuur is dus ook echt iets waar ik gelukkig van word. Ik kan daar zó van genieten!

Drie favoriete quotes:
1. Blijf gaan voor wat je echt graag wil. Alles zal naar je toe komen op het perfecte moment.
2. Concentreer je op hoe ver je bent gekomen in plaats van hoe ver je nog moet gaan.
3. Mooie dingen in je leven gebeuren zodra je zelf afstand neemt van het negatieve.
Ik weet niet of ik het echt quotes kan noemen eigenlijk. Ik ben daar eigenlijk nooit zo mee bezig, maar ik vind de ”4Positiviteit” dingetjes wel altijd inspirerend. Leuk om te volgen op facebook/twitter trouwens!

Drie dingen die ik dit jaar wil doen:
1. Naar Maleisië en Thailand in oktober jaaaaaaaaaaaaaaaahoe!
2. Mijn propedeuse halen
3. Vooruitgang boeken met mijn blog
Worden jullie al gek van mij? Op nummer één staat uiteraard datgene wat je vast al had verwacht, haha! Ook wil ik heel graag mijn propedeuse halen. Ik vind het deprimerend dat ik hem allang had kunnen hebben, zucht. Maar ja, niet alles loopt altijd zoals je het zelf wilt en dat moet ik accepteren. Dit jaar wil ik ook nog meer vooruitgang boeken met mijn blog. Ik wil mezelf blijven ontwikkelen in het schrijven en alles daar omheen. Ook hoop ik video’s te kunnen maken, maar daar moet ik nog even de durf en ideeën voor te kweken. Het lijkt me zó tof!

Wat een leuke en heel verschillende vragen vond ik dit! Ik ben erg benieuwd naar de antwoorden van Silke, Laura en Debby. Voel je niet verplicht! :)

Wat wil jij dit jaar écht nog een keer doen?

34 Comments

 1. debby

  Mijn bed is ook echt mijn favoriete item in huis. Ik hou van mijn bed en mijn -ons- bed ligt heerlijk. Bedankt voor het taggen, ik neem hem van de week graag van je over.
  debby onlangs geplaatst…Project Positive Tag

  • Sandra

   Een lekker liggen bed is denk wel één van de fijnste dingen in huis! Leuk dat je hem over neemt, ik kijk uit naar je antwoorden. :D

 2. kim

  Wat een leuke tag en antwoorden! Woeeh je reis komt dichterbij hè :)

  Die bomaanslagen zagen er zo naar uit.. Een vriendin van me zat een paar weken geleden nog in Bangkok, brrr..
  kim onlangs geplaatst…Onze liefde voor thee

  • Sandra

   Waaah ja, het komt ineens wel heel snel dichtbij ja! Bleh, lijkt me heftig als je daar dan pas nog bent geweest. Gelukkig was ze er niet gister!

 3. Talitha

  Heel leuk om te lezen! Ik ben gelijk Tame Impala op gaan zoeken, inderdaad leuke muziek! (:
  Ik vind krachttraining wel een sport hoor haha! heerlijk (:
  Succes met je propedeuse nog!
  Talitha onlangs geplaatst…Gezonde appeltaart

  • Sandra

   Wat vet dat jij het ook leuke muziek vindt. Vind het zelf toch wel iets spacerigs hebben haha. Niet iedereen houd daar van! Thanks Thalita!

 4. Marlijn

  Ik heb bijna hetzelfde bureau.. van de Ikea toevallig? 6 weken nog maar.. dat gaat snel! Mooie quotes die zeker kunnen helpen bij doelen te behalen.. of eigenlijk gewoon in alles :)
  Marlijn onlangs geplaatst…Gezond eten zonder keuken

  • Sandra

   Jup, van de Ikea! (ofcourse haha) En inderdaad, ze kunnen zeker helpen. Alleen al door zo’n zin/quote voor jezelf te blijven herhalen. :)

 5. Bente

  Haha herkenbaar hoor, ik kan ook alleen maar denken aan IN OKTOBER NAAR CALIFORNIE!! (En ja, dat moest in caps lock ;)). En het fijne is, oktober is het zo en dan kunnen wij lekker van onze vakantie genieten (en alle mensen in Nederland jaloers maken met zonnige foto’s)
  Bente onlangs geplaatst…Drie weekenden, drie boeken…

  • Sandra

   Hahaha, dan gaan we samen in oktober onze blogs volspammen met mooie foto’s en leuke verhalen. Ik ben nu al erg benieuwd naar wat jij daar allemaal gaat doen en naar je foto’s! :D

 6. Margo

  Ik vind dit altijd zo leuk, dit soort dingen, om eens te zien wat er in ‘de blogger als mens’ omgaat, haha, snap je? Groeien met m’n blog is ook echt een wens voor dit jaar, en mijn reis in oktober ook, can’t wait! Duurt lang he?!
  Margo onlangs geplaatst…XS REVIEW | Lush New Shampoobar

  • Sandra

   Jep, ik snap je. Vind ik ook altijd leuk om te lezen! Aah ja het duurt zeker lang, veeeeeel te lang haha. Maar ik heb wel het idee dat het steeds sneller gaat nu!

 7. Mylou

  Wat een leuke tag! Ach, die propedeuse komt wel hoor. No worries :)
  Mylou onlangs geplaatst…Sportupdate #2 | Work that ass!

  • Sandra

   Thanks voor je lieve en oppeppende woorden. Ik ga er voor!

 8. Ysanne

  Ah wat een lieve foto van jou en je vriend :) Leuk tag is dit! Ik snap wat je bedoelt over die klik, dat heb je iets meer bij de ene blogger dan bij de ander. Dat maakt het ook wel weer afwisselend. Leuk dat ik in het rijtje sta, ik lees je comments (en blogjes natuurlijk) alijd graag :D
  Ysanne onlangs geplaatst…5 X ‘IK KAN WEL DOOR DE GROND ZAKKEN’

  • Sandra

   Aw thanks Ysanne! :)

 9. Nesrin

  Wat een heerlijk vooruitzicht zo een vakantie naar Maleisië en Thailand.

  Leuke tag en leuk ingevuld.
  Nesrin onlangs geplaatst…Jullie vragen en mijn antwoorden #2

  • Sandra

   Zeker te weten! Ik sta al een half jaar te trappelen om te gaan. :’)

 10. Anouk

  Wat een leuke tag! En je gaat een mooie reis maken zie ik, alvast veel plezier. :-)
  Anouk onlangs geplaatst…YOU DO HAVE A CHOICE

  • Sandra

   Dankjewel Anouk :)

 11. Nina Simplynspecial

  Zo leren we je toch weer een beetje beter kennen :) Leuk! Wat mooi zo’n reis in het vooruitzicht, wauw! Ik doe ook graag aan krachttraining.
  Nina Simplynspecial onlangs geplaatst…Personal photo diary #33 Vakantie, Decibel & lots of rain

  • Sandra

   Altijd leuk om elkaar op deze manier beter te leren kennen he!? :) Super dat jij ook zo graag aan krachttraining doet. Het geeft echt zo’n voldaan gevoel als je klaar bent. :)

 12. Silke

  Wat een leuke studeerplek heb jij, super mooi! Erg leuke tag!
  Silke onlangs geplaatst…Catrice Ultimate Nail Lacquer | For some it’s plum 95

  • Sandra

   Ben er heel blij mee! Echt een fijn plekkie. :)

 13. Laura

  Wat een leuke tag! Leuk om zo je beter te leren kennen. Ik ben ook echt gelukkig met dierbare mensen om me heen. Ik zal de tag binnenkort eens invullen haha!

  • Sandra

   Leuk dat je hem ook gaat invullen! Ik ben erg benieuwd naar jouw antwoorden. :)

 14. Emily Lotus

  Mooi lijstje! Leuk om je zo wat beter te leren kennen. :)
  Dierbaren maken mij ook heel gelukkig.
  Emily Lotus onlangs geplaatst…Voor het eerst een rolstoel gebruiken

  • Sandra

   Altijd leuk hè, om door dit soort vragen elkaar beter te leren kennen. ;)

 15. Fleur Sophia

  Wat leuk om allemaal te lezen! :)

  http://www.fleursophia.com

 16. Saar

  Ik snap dat de aanslagen in Bangkok je angstig maakt maar probeer niet je voorpret te laten verpesten daardoor. Je gaat het vast enorm naar je zin hebben. Alvast veel plezier!
  Saar onlangs geplaatst…Review: Externe Batterij

 17. eva

  erg leuk stuk om te lezen!!
  eva onlangs geplaatst…Struisvogelboerderij en struisvogelrace Zuid-Afrika

 18. BySilke

  Lalalalalala Leeeeeaaaan Ooooon. Haha, nu zit het natuurlijk in mijn hoofd ;) En aaaauwh, wat lief dat je zo’n leuke dingetjes over me vertelt, hihi. Toen ik die TAG las, vond ik ‘m onmiddellijk al superleuk, deze ga ik invullen! Dikke knuffel :)
  BySilke onlangs geplaatst…Griekenland 2015 | Dag 7: Athene; Nationale tuin, Olympisch stadion, Lykavittosheuvel & Museum van de Cycladische kunst

 19. Sheila

  Je bed? Haha… dat is de plek waar ik het liefst zo kort mogelijk in ben. De wereld is te leuk om lang in bed te blijven liggen, is mijn gedachte. Ik ben een vroege vogel en ga super laat naar bed. Gelukkig heb ik maar 5 uur slaap nodig en ik ben weer fit. Ook handig voor jet-lags, ik heb er nooit last van.
  Sheila onlangs geplaatst…De fora mama

 20. Suzanne

  Hele leuke vragen en antwoorden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2024 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑