My Way of Exploring

10x ”Ja maar, HÓE dan?” situaties #4

10x ''Ja maar, HÓE dan?'' situaties #4
Het is weer tijd voor een nieuwe editie van ”10x ”Ja maar, HÓE dan?” situaties”! Het is alweer even geleden dat de vorige online kwam, dus het leek mij hoogst tijd om weer een nieuwe editie te maken. Er zijn immers genoeg situaties die ik mij kan bedenken waarvan ik denk: ”Ja maar, HÓE dan?”. Ben benieuwd of jij deze dingen herkent! En die foto hier boven? Die heeft te maken met één situatie…

∧ In een pashokje kleding passen zonder dat je schrikt van jezelf. Éven denk je dat je ineens een snor hebt, een unibrow, overal gekke vlekken op je huid… Nope, de spiegels en verlichting in pashokjes doen mij niet goed haha.

∧ Vrolijk een openbare wc binnen lopen en gaan zitten zonder dat je de rillingen krijgt als je naar die vieze wc-bril kijkt. Beeld je nu zo’n wc in die je onderweg tegenkomt als je naar Zuid-Frankrijk rijdt… Je snapt me.

∧ Een klein dun kettinkje ergens bewaren zonder dat het in de knoop raakt. Ik stal ze nu allemaal uit op mijn bureau, maar dat is natuurlijk totaal niet handig. In mijn ogen is het onmogelijk om die kettinkjes ergens te bewaren zonder dat ze in de knoop raken. Ik heb wel eens gelezen dat je er een rietje omheen moet doen, iemand ervaring hier mee? :’)

∧ Een keukenmachine gebruiken zonder de handleiding vooraf te lezen. Probeer het eens, kan je lachen… Onmogelijk. 

∧ Je tanden poetsen zonder dat je hele gezicht ook vol zit. Geef toe, ik ben vast niet de enige die netjes haar tanden kan poetsen… :’)

∧ Mascara opdoen zonder dat je mond rare vormen aanneemt. Hahaha, heeft dit meer uitleg nodig? Ik trek echt monsterlijke gezichten als ik mascara op doe.

∧ Facebook openen zonder enige vorm van irritatie dat opgewekt wordt. Mij lukt het niet. Er komen altijd wel achterlijke tegeltjes-wijsheden voorbij, gezeik of van die typische Facebook win-acties. Eh, niet mijn ding.

∧ Al die 80 pagina’s op een webshop aangaan als je naar iets leuks zoekt. Dit is dus echt iets wat ik niet vol houd. Denk je nu echt dat ik 80 pagina’s vol met shirtjes ga bekijken? Daar heb ik echt het geduld niet voor.

∧ Elegant lopen terwijl je op hakken loopt. Voor mij mission impossible. Respect voor de mensen die dit wél kunnen!

∧ Autorijden zonder irritaties. Er is altijd wel wat. Of er neemt iemand voorrang die het niet heeft, je moet een noodstop maken, iemand zit te bumperkleven, iemand rijdt veel te langzaam en ga zo maar door. :’)

En nu ben ik eigenlijk wel benieuwd of dit herkenbare situaties zijn. Ik zal vast niet de enige zijn die zo over bepaalde dingen denkt en zich afvraagt hoe anderen dit doen, haha. Wat herken jij allemaal?

10x ”Ja maar, HÓE dan?” situaties #1
10x ”Ja maar, HÓE dan?” situaties #2
10x ”Ja maar, HÓE dan?” situaties #3

Welke situatie schiet jou het eerste te binnen als je denkt aan ”Ja maar, HÓE dan?”?

11 Comments

 1. Romy

  Haha, ik moet toegeven dat ik ze alle tien (!) herken. Alleen met de tandpasta gaat het mij gelukkig meestal goed af ;) Als ik bijvoorbeeld op het station mascara opdoe, neem ik mezelf trouwens altijd voor om eens niet raar te kijken met mijn mond. Faal, dat lukt dus echt niet! ;)
  Romy onlangs geplaatst…Q&A antwoorden: wie is de persoon achter Vaker Vrolijk?

 2. Silke

  Haa, dat pashokjes-licht is echt zo vreemd hé! Mijn moedertje laat me altijd uit het hokje komen zodat ik alles ‘in natuurlijkere kleuren’ kan zien, haha. Maar ze heeft wel gelijk, soms scheelt het echt heel erg. Enne, ik ben iemand die z’n mond dicht houdt bij mascara! Of toch zo goed als, haha ;) Vreemde bekken bij mij niet echt te spotten eigenlijk. Of het is al zo natuurlijk voor me dat het niet meer opvalt ;) Geniet nog van je reis, San!
  Silke onlangs geplaatst…Lichtpuntjes #99 | Werken in de bib & Sportkriebels

 3. Mylène

  Haha oh die kettinkjes. Ik had er laatst nog last van. Daardoor denk ik vaak: laaaat maar zittennn! Haha. En elegant lopen op hakken heb ik eigenlijk wel opgegeven. Ik hou gewoon meer van sneakers en platte schoenen haha

 4. Bente

  Kettinkjes, check. Frustratie in de auto, check. Pashokjes, check. Webwinkels, check! Hahah, erg herkenbare dingen!

 5. Irene

  ALLEMAAL herkenbaar! :D Ik heb gisteren m’n juwelen opgeruimd en ik zit nu met een grote knoop waar vijf kettinkjes in zitten. Ik snap eigenlijk niet goed hoe het is kunnen gebeuren. Haha :p dat is net als je oortjes oprollen zodat ze niet in de knoop raken en dat ze dan toch in de knoop zitten. Irritant!
  Irene onlangs geplaatst…26 before 27 • Deze keer voor echt!

 6. Jonna@burgertrutjesNL

  HAhaha zo herkenbaar ja!! Vooral ook van die webshops haha!
  Jonna@burgertrutjesNL onlangs geplaatst…Zelfgemaakte barbecuesaus zonder pakjes en zakjes – RECEPT

 7. Evelien

  Noooou joh, ik heb blauwe tandpasta en na elke poetsbeurt zit er wel een blauwe vlek op m’n wang :’) Soms vergeet ik even dat tandenpoetsen geen kinderspel is en dan krijg ik ’t later de dag ook nog te horen, beetje pijnlijk hahaha ;-)
  Evelien onlangs geplaatst…#OOTD: Gotta love the mom jeans

 8. Rebecca

  Niet alleen mijn gezicht zit onder maar ook de spiegel, wasbak en vloer. Hoe ik het doe weet ik niet maar nu ik fel blauwe tandpasta gebruik is het ineens wel heel duidelijk..

 9. Jessica J.

  De belichting in pashokjes is echt gruuuwelijk! Je zou verwachten dat ze ervoor zorgen dat je er zo goed mogelijk uitziet en daardoor meer kleding koopt, maar neeeee. En meestal poets in m’n tanden vrij netjes, tenzij wanneer ik net een nieuw, zwart shirtje draag. :’)
  Jessica J. onlangs geplaatst…My scentful life #49 • Verlengd weekend, guilty pleasure en terreur

 10. marleen

  Hahaha superherkenbaar! Facebook vooral met die crappy plaatjes en domme deel-shit! Haha!!!

 11. Laura

  Haha of hoe dan mooie selfies maken van ondere? Moest ik even aan denken.
  Laura onlangs geplaatst…THAT MAGICAL TIME OF THE DAY

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2023 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑