AroundSan

My Way of Exploring

10 Plekken waar je mij nóóit zal tegenkomen


Je weet vast wel een aantal plekken op te noemen waar jij niet graag of nooit naar toe gaat. Een zwembad, een bepaald restaurant of de Primark? Ik heb 10 plekken op een rijtje gezet waar je mij nóóit zal tegenkomen. Dus eh, mocht je mij  ooit zoeken? Hier ben ik dan dus in ieder geval níet, haha.

∼ All Inclusive 5 sterren resort
Zo’n vakantie zal ik dus never nooit boeken, écht niet. Daar zit je dan, op een resort waar je de hele dag alleen maar kan eten en hangen. Daarnaast heb je vaak ook allemaal van die animatie programma’s, shows… Het lijkt mij vre-se-lijk. Doe maar maar een actieve vakantie met tussendoor een paar luie (strand)dagen.

∼ Discotheek met de volume op maximaal en een mega lichtshow 
Herrie en ik gaan niet samen. Datzelfde geldt voor enorme felle lichten en flitsen, dat zijn veel te veel prikkels en die kan ik niet verwerken. Daarnaast vind ik het vaak ook gewoon echt niet leuk om in een discotheek te zijn. Al die lallende mensen die te veel gezopen hebben en er zelf nuchter tussen staan is gewoon niet leuk vind ik. Daarnaast kan ik niet dansen, dus wat moet je dan? Haha. Maar hoofdzakelijk gaat het om de mega harde muziek (zelfs met oordoppen is het nog too much) en te veel indrukken.

∼ 5 Sterren restaurant
Al dat chique bekakte gedoe, dat is niks voor mij. Ik hoef geen langoustines en Coquilles Saint-Jacques, ik wil gewoon pizza. Gewoon lekker én veel (ghehe). Doe mij maar een restaurant waar ik niet op m’n best er uit hoeft te zien, niet hoef te praten alsof er een aardappel in mijn keel zit, waar ik de menu kaart kan lezen en waar ik mezelf niet nóg erger dan normaal hoef te schamen als ik weer eens mors of met eten/drinken gooi. :’)

∼ Manege
Haha, de mensen die mij goed kennen zullen sowieso weten dat ik niks met paarden heb. Een manege is dus sowieso een plek waar ik nooit voor mijn lol naar toe zou gaan. Ik heb écht níks met die beesten en heb zelfs een (niet zo lieve) bijnaam voor ze. Sorry voor de paarden liefhebbers! :p

∼ Hardstyle festival
Een hardstyle festival is niks voor mij. Ik hou hier niet van en dus zal je mij hier ook echt nooooit vinden. Totaal niet mijn ding… Doe mij maar Lowland, Rock Werchter of Best Kept Secret ofzo.

∼ Zwembad
Ik heb een hekel aan zwembaden, en dan bedoel ik vooral grote zwembaden waar je met tig andere mensen in zit. Blegh, met dat vieze en stinkende chloor water. Binnen een paar seconden heb ik al knalrode ogen en een jeukende huid, ik kan namelijk niet tegen water waar chloor in zit. Buiten dat vind ik zwembaden ook gewoon echt niet leuk. Al kan ik een privé zwembad op vakantie nog wel waarderen.

∼ Ikea & Primark in het weekend 
Heeft dit een uitleg nodig? De Primark en de Ikea in het weekend betekent niet lekker shoppen, maar een mensen-en-kinderwagens-ontwijken-parcours en heel veel frustratie. Dat doe ik mezelf niet aan. Tenzij je natuurlijk houdt van rennende kinderen om je heen, karren en kinderwagens tegen je hielen en 40 keer per uur die stem die oproept dat Pietje opgehaald kan worden uit Småland.

∼ Pretpark
Haha, dit is iets waar je mij echt geen plezier mee doet. Ik heb het nog nooit leuk gevonden trouwens, want ik durfde vroeger nergens in. Inmiddels heb ik die ‘achtbaan-en-andere-snelle-attracties-angsten’ niet meer, maar alsnog kan ik hier gewoon echt geen plezier uit halen. Ik weet nog wel dat een paar jaar geleden mijn vriend en ik met onze ziel onder onze armen door Movie Park Germany liepen. Oh man.

∼ Nagelstudio
Mijn nagels lakken, vijlen en knippen: oké. maar mijn nagels laten doen en daar ook nog eens best veel (vind ik) voor betalen? No way. In vlogs zie ik zo vaak voorbij komen dat meiden regelmatig naar een nagelstudio gaan om hun nagels te laten doen. Ik heb daar dus echt heeeelemaal niks mee. En negen van de tien keer vind ik het niet mooi. Doe mij maar gewoon zwarte of bordeaux rode nagellak ofzo.

∼ Dierentuin
Wat ik niet met pretparken heb, heb ik ook niet met dierentuinen. Ik vind er gewoon geen zak aan. Een beetje kijken naar dieren die in hokjes zitten vind ik niet leuk. Ik bekijk ze liever in het wild! Nope, je doet mij geen plezier met een dagje dierentuin, haha. Ik zie er gewoon niet het leuke van in.

Dus waar ga je naar toe als je mij wilt ontwijken? Naar deze bovenstaande 10 dingen dus, haha! Maar even zonder te dollen… Deze 10 plekken kwamen het eerste in mijn op zijn dus echt helemaal niks voor mij, zoals je hebt kunnen lezen.

Op welke plek zou ik jou nóóit kunnen tegenkomen? 

37 Comments

 1. Voorlopig zie je mij niet in Center Parcs. Een vriendin van mijn vriend vindt het heel leuk en ze vraagt ons 2x per jaar mee. Ik ben dan steeds sjaak afhaak, haha.

 2. Haha wat leuk geschreven. Het lijkt me toch wel lekker zo’n all inclusive. Niet ieder jaar, maar wel een keertje om te ervaren, pure luxe haha. Mij kom je echt niet zomaar tegen in een spookhuis, mij niet gezien.

 3. Haha leuk om te lezen!! Ik houd soms van een all inclusive vakantie. Soms toch wel lekker hoor! Alleen al voor de drankjes. Ik heb ook dikke haat aan de Pri en de Ikea in het weekend!
  Jonna@burgertrutjesNL onlangs geplaatst…Tips voor het overleven van een vliegreis

 4. Hardstyle feest is ook echt niet mijn ding haha. Daar zou ik nooit naartoe gaan, vreselijk. Nagels doen vind ik wel echt super mooi, maar inderdaad: 40 euro voor een setje nagels en dat om de 3 weken? Ain’t nobody got money for that haha! Misschien dat ik het ook een keer doe als ik een goedkoop adresje tegen kom.
  Susan onlangs geplaatst…Niet wat jij denkt – Jiami

 5. Hahaha ik kan me heel erg vinden in jouw lijstje! Paarden heb ik ook al zolang ik me kan herinneren een hekel aan en de Primark is door de weeks al niet te doen, laat staan in het weekend. Waar je mij verder nooit zult vinden is een technoclub. Bah.

 6. Mij zal je ook niet vinden op hardstyle festivals. Sowieso festivals in het algemeen. Héél zelden maak ik een uitzondering.
  En daarnaast heb ik ook niet zo heel erg veel met paarden. Nooit gehad ook. En waar je mij vooral nooit zal tegenkomen is Disneyland. Echt why? Waarom zou ik een mens in een pak willen zien lopen? Daar hebben we (dat stomme) carnaval toch al voor?
  Simone onlangs geplaatst…Fibromyalgie | B12 injecties als medicijn voor mij

 7. Leuk om te lezen! Voor alle plekken die je noemt zal ik niet zeggen dat ik er nooit zal komen of nooit geweest ben. Zeg nooit nooit tenslotte ;) Zwembaden zal ik ook niet meer zo snel naar toe gaan, vind het gewoon niet leuk, niet fris en vaak te warm en benauwd.

 8. Mij ga je ook niet zien in disco’s of op festivals. En ook niet in vijfsterrenrestaurants. Ik heb het gevoel dat dat niet helemaal mijn ding is. Haha :D Wij gingen vroeger altijd op hotel, all in en ik moet zeggen dat ik dat toch wel fijn vind. Maar ik vind het even leuk om te kamperen!
  Irene onlangs geplaatst…Waarom een lange relatie helemaal geweldig is

 9. Ik zat echt bij elke “wow ja, mee eens, vreeeselijk” te denken haha! Pretparken vind ik dan wel weer leuk, mits je niet 2 uur hoeft te wachten voor een attractie. Ik moest trouwens echt lachen bij het aardappel-in-je-keelgedeelte, geweldig omschreven!

 10. Leuk om te lezen! De meeste punten zijn ontzettend herkenbaar (o.a. all-in resorts, duizendsterrenrestaurants en discotheken, yuk!), andere vind ik dan weer wel fijn. Hierrr met dat pretpark! :’D
  Jessica j. onlangs geplaatst…Waarom wij niet meedoen aan Valentijnsdag

 11. Ikea in het weekend doe ik vaak, maar heb ik altijd meteen spijt van. Hahahaha. primark heb ik ooit eens kleertjes voor mijn zoontje gehaald. Maar ik was niet kapot van de kwaliteit. Logisch voor dat geld. Maar daar ga ik dus liever niet meer heen.
  Leonie van Mil onlangs geplaatst…Bestaat dyslexie eigenlijk wel?

 12. Hahaha! Super leuk dit artikel. Ik heb ook echt helemaal niks met paarden. Ben ook bang voor die beesten. Ikea en Primark in het weekend maak je me ook niet blij mee. Maar toch waag ik me er wel eens aan?
  Aneta onlangs geplaatst…Vaker Vrolijk Tag: 10 vragen aan jezelf

 13. Een hardstyle festival en een 5 sterren restaurant zal je mij ook echt nooit bij tegenkomen haha

 14. Leuk geschreven!
  Primark vind ik heel leuk, maar ook echt verschrikkelijk in het weekend!
  Pretparken en dierentuinen vind ik wel echt geweldig! Tenzij het heel druk is haha.
  Lydia onlangs geplaatst…Experimenteren met foto’s

 15. Ik voel me af en toe net een oud mens als ik zit te klagen over herrie en drukte maar ik lees nu wel dat ik niet de enige ben, fijn! Heel herkenbaar al die dingen, als het wat voordeliger zou zijn lijkt ’t me trouwens wel heel lekker om mijn nagels wat vaker te laten doen hoor..

 16. Ik vind fancy restaurants ook echt verschrikkelijk. Sowieso heb ik amper verstand van etiquette en ik lust waarschijnlijk toch 90% van het menu niet. Doe maar een lekker bakje friet of een pizza, inderdaad! Een brasserie of eetcafé gaat nog wel maar sterrenrestaurants, nee bedankt.

 17. Haha leuk! De eerste 4 komen helemaal overeen, daar zul je mij ook niet snel vinden. In een prepark en dierentuin ook niet trouwens. Naar de nagelstudio in Nederland zou ik niet snel gaan nee, veel te duur, maar in Colombia doe ik dat soms wel. Voor 2 a 3 euro heb je hier namelijk een volledige manicure met massage en lakken en alles erop en eraan. Tja, dat is bijna goedkoper dan het zelf doen haha

 18. Met het meeste ben ik het wel een beetje eens, hihi.
  Roos | Soitsrose onlangs geplaatst…Waarom Ik Wel Weer Lente Wil

 19. haha wauw wat veel dingen, ik herken wel veel dingen! het idee dat zoveel mensen in een zwembad zitten vind ik ook ranzig, vooral omdat veel ook nog gewoon plassen haha.. bleeeggh!!

 20. Staat genoteerd! hahaha

 21. Ahaha wat een leuk lijstje! Al vind ik all inclusive vakanties echt wel lekker. Niet ieder jaar, en ook niet perse 5 sterren. Maar ik merkte, toen ik op vakantie was in Turkije met 6 vriendinnen, dat we zeeen van tijd hadden om dingen te ondernemen, juist omdat je in de ochtend en avond lekker wat konden eten en drinken bij het hotel. Hierdoor blijf je wel vaak bij je hotel idd en dat is wel zonde, al gingen we toen ook niet echt op een cultureel tripje haha! Dit jaar ga ik rondtrekken door Italië en wat stops maken her en der. En ook dat vind ik suuuperleuk! Love it!

 22. Ik lieg als ik zeg dat je mij nooit in een 5sterren hotel zal zien, want vorig jaar ging ik op Fotografie-weekend naar Rotterdam en we overnachtten in een 4*hotel. Het was leuk, maar zelf zou ik het nooit boeken. Ik voel mij niet goed op zo’n chique bedoeningen. Geef mij maar het sobere met een minimum aan comfort.

 23. Haha wat grappig om te lezen! Je kan mij ook nooit tegenkomen bij de manege, ik heb een grote angst en hekel aan paarden. Bah..
  Liefs,
  Evelien

 24. Wat een superleuk idee voor een artikel! Sommige dingen herken ik wel, zoals een veel te luxe restaurant of een discotheek. Daar zul je mij ook niet snel tegenkomen. Een manege lijkt me daarentegen wel wat en ook een nagelstudio zou ik (als het een súúperaanbieding is) wel leuk vinden. Mij zul je verder nooit vinden op zo’n jongerenvakantiebestemming tussen de clubs en foute kroegen. Denk aan Chersonissos of Salou. Vreselijk!
  Romy onlangs geplaatst…8 ideeën om lief voor jezelf te zijn + WINACTIE

 25. Wooooooow hoezo dan?! Ik ben dol op pretparken en dierentuinen & geniet ultiem van 5 sterren hotels! Een nagelstudio is daarentegen ook mijn ding niet en hardstyle vind ik ook niks.
  Evelien onlangs geplaatst…5x Valentijnsdag voor singles; Things to do when you don’t have a BF

 26. Autocircuit.

 27. Hahaha de Manege en een 5 sterren restaurant vind ik heeel herkenbaar! Paarden en ik zijn nooit een goede combinatie geweest en die stank die daar heerst, echt je hele kleding ruikt er vervolgens naar. BAH! En een vijf sterren restaurant? Dan moet ik echt veel te netjes gekleed en is gewoon niet mijn ding. Dan ga ik liever naar een restaurant waar je onbeperkt pizza’s naar binnen kan schuiven hihi :-). Verder zal je mij ook niet tegenkomen op de Golfbaan! Liefs x
  Lisa onlangs geplaatst…8 paniekerige gedachten die door je heen gaan als je op jezelf gaat wonen

 28. Ik dacht dat ik (bijna) de enige was die echt niet van discotheken met luide muziek en lichtflitsen hield! Ik kan die prikkels ook allemaal niet zo snel verwerken, ik word helemaal gek van de flitsen. Oh ja, dronken mensen wil ik ook niet graag tegenkomen. X

 29. Ik ben het eens met punt 1! ik hou ook totaal niet van all inclusive :9 geef mij maar een camping, een huisje, hostel of iets anders simpels.. ik slaap er toch alleen

 30. Wat een super leuk artikel weer! Waar je mij nooit tegen zal komen? Ook discotheken en andere plekken waar het heel erg druk is. Daar krijg ik het spontaan heel benauwd van.

 31. Wat een geweldig artikel! Met puntje 1 ben ik het zooo eens! Mijn vriend wil dat wel heel graag, maar mij lijkt niks erger dan een all-inclusive vakantie. Ik zou gillend gek worden van het soort mensen wat daar over het algemeen komt en al het luie gedoe.. Nee, niks voor mij.

 32. Leuk om te lezen! De Ikea en de Primark in het weekend is erg herkenbaar, houd ik ook niet van. En ik kan me ook helemaal aansluiten bij het 5 sterren restaurant, al die aparte dingen op de menukaart alleen al, blech.. xx

 33. Jeetje, wat herkenbaar allemaal. Vooral de Ikea in het weekend. Wat een hel is dat! Met al die gillende kinderen en ouders met een hoofd op onweer.

 34. Haha, ik herken me echt in alles. Vooral die vijf-sterren hotels en restaurants begrijp ik niet. Je komt toch juist voor de cultuur naar een land. Die luxe hotels en restaurants zijn alles behalve dat! En wat ik ook niet snap is waarom je op vakantie naar de hoofdstraat gaat om te winkelen. Alsof er hier geen H&M’s zijn…

 35. Haha leuk! Zwembaden zul je mij ook niet tegenkomen, verschrikkelijk! Haha

 36. Oh mijn vriend en ik hebben er een sport van gemaakt om een eetgelegenheid te bezoeken die niet duur is, maar wel lekker eten heeft. En met een kleine menukaart zijn wij al tevreden. Oh en die nagelstudio, daar heb ik ook de lol nooit van begrepen. Tegenwoordig knip ik mijn haar zelf, want veel geduld voor de kapper heb ik ook niet.

 37. Herkenbaar! Ik houd ook niet van drukte en een all inclusive resort vind ik helemaal niets. Dat is toch geen reizen meer? Kan je net zo goed in Nederland blijven. Ik houd ook niet van oorverdovend luide muziek, zo’n club waar je nauwelijks met elkaar kunt praten.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*

CommentLuv badge

© 2020 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑