AroundSan

My Way of Exploring

Kerst inspiratie | De leukste kerstversiering

Kerst inspiratie | De leukste kerstversiering
Sinterklaas is weer het land uit, dus de kerstboom kan opgetuigd worden en het huis kan helemaal kerst-proof gemaakt worden. December vind ik altijd de gezelligste maand van het jaar en dat komt onder andere door alle gezellige lichtjes en versieringen overal! Écht iets om blij van te worden, toch? Ik heb daarom de leukste kerstversiering opgezocht om te delen ter inspiratie. :)

Onder elke collage staan de links naar alle producten. Wil je een andere kleur of vorm? Kijk dan gewoon even of dat bestaat! Vaak heb je meerdere keuzes uit kleuren en vormen, dus het is zeker de moeite waard om even te kijken.
onlangs-bijgewerkt67
Links boven/Links onder/Midden/Rechts  boven/Rechts onder
onlangs-bijgewerkt66
Links/Midden/Rechts boven/Rechts midden/Rechts onder
onlangs-bijgewerkt69
Links boven/Links onder/Midden/Rechts boven/Rechts onder
onlangs-bijgewerkt74
Links/Midden/Rechts boven/Rechts midden/Rechts onder
onlangs-bijgewerkt68
Links boven/Links onder/Midden/Rechts boven/Rechts onder
onlangs-bijgewerkt70-001
Links/Midden/Rechts boven/Rechts midden/Rechts onder
onlangs-bijgewerkt75
Links/Midden/Rechts boven/Rechts midden/Rechts onder
onlangs-bijgewerkt73
Links/Midden/Rechts boven/Rechts midden/Rechts onder
onlangs-bijgewerkt72
Links boven/Links onder/Midden/Rechts boven/Rechts onder

onlangs-bijgewerkt71
Links boven/Links onder/Midden/Rechts boven/Rechts onder

Ik heb gelijk zin om ons huis helemaal gezellig te versieren! Gezellige lichtjes hebben we het hele jaar door in ons huis (haha), maar een kerstboom hoort er ook wel bij natuurlijk nu. Die komt er sowieso snel! Qua versiering is er dit jaar weer super veel leuks te vinden op heel veel websites. Van wat neutralere kleuren tot felle kleuren en de meest random kerstballen… Je ziet van alles voorbij komen! Het is maar net waar je van houdt natuurlijk, haha. Niets is te gek in ieder geval! Wij zijn wel van het wat simpelere met neutrale kleuren als wit, zwart, zilver en goud/oker geel achtig, maar een kerstboom met allemaal gekke kerstballen er in kan ook hartstikke gezellig zijn haha. In deze blog heb je wat dat betreft voor elke smaak wel iets kunnen vinden, gok ik. :)

Heb jij het huis al gezellig gemaakt?

10 Comments

 1. Hele mooie kerstversieiring. Ik hou het meestal ook wat neutraler. Veel zilver en lichtblauw en versiering van hout. Misschien dat ik er vanavond mee aan de slag ga :)
  Darina onlangs geplaatst…10 Dingen waar ik heel erg naar uit kijk | Winter editie

 2. Heb jij je huid al versierd of ben je al druk met je verhuizing voorbereiden? Ik heb mijn kerstboom al staan. De versiering is roségoud met (oud)roze. Het pronkstuk is mijn donut (en het ijsje, de flamingo…)

 3. Oeh leuk! Ik houd wel van wat opvallende kerstballen en ornamenten voor in de boom en hier zit genoeg leuks tussen (ook voor om de boom heen) :) Vooral die peperkoekmannetjes en de waxinelichthouder in stervorm vind ik prachtig.
  Ik ben benieuwd hoe jullie kerstboom eruit zal komen te zien!
  Romy onlangs geplaatst…Pakjesavond | Wat liet Sinterklaas voor mij achter?

 4. Ooh! Wat een leukerds allemaal. Onze kerstboom is nog redelijk kaal, dus hoogtijd om wat leuke kerstballen te shoppen. Ik ben helemaal fan van de kerstballen van Vondels, maar die zijn helaas zo duur.. haha!

 5. Wat een leuke kerstdeco! Wij versieren ons huis niet dit jaar, we moeten namelijk juist alles gaan inpakken. Volgend jaar in ons nieuwe huis ga ik helemaal los, met nieuwe boom en nieuwe kerstballen haha! :D
  Simone onlangs geplaatst…HUIS | We hebben een nieuwbouwhuis gekocht!

 6. Kerstdecoratie kopen is echt een verslaving van mij denk ik. Ik kan daar nooit aan weerstaan. Het huis is hier dan ook al volop versierd. Leuke inspiratie heb je ook weer verzameld. Die tas met dat hert erop (onderste foto)… zo mooi!

 7. Erg leuke decoratie allemaal! Ik zet dit jaar de boom niet op, heb er geen zin in. Ben blij met de kleine kerstboompjes die ik gekocht heb, genoeg deco :D

 8. Hier is het huis nog helemaal niet gezellig gemaakt, hahaha. Ik heb het nogal druk met mijn studie en werk. Volgende week ga ik naar Maastricht naar de kerstmarkt en hoop ik wat leuke dingen te scoren. Verder wil ik ook nog een bezoek brengen aan een tuincentrum. Ik vind die hangers met de koekemannetjes en die met het kerstmannetje erg leuk! Misschien dat ik die ook koop :)

  Liefs,
  Marloes
  Mevrouw Marloes onlangs geplaatst…Dilemma’s inzetten tijdens je les (Nederlands)

 9. Annelies Penning

  december 9, 2018 at 9:39 pm

  Dit jaar zijn wij in deze periode weinig thuis. Om die reden hebben wij dit jaar geen kerstversiering (ook geen kerstboom) in onze woning.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*

CommentLuv badge

© 2020 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑