My Way of Exploring

Outfit | Off-shoulder playsuit met toffe details

Outfit | Off-shoulder playsuit met toffe details
Sinds vorig jaar zomer ben ik er achter gekomen dat een playsuit eigenlijk onwijs chill is als het warm is. Vooral op vakantie vond ik het top en easy! Het leuke is dat ik er nu een heb die én off-shoulder én comfy én classy is. Natuurlijk kon ik het niet laten om foto’s te maken en hem te showen (inclusief nieuwe toffe tas)!

Doutzen’s Summer Stories playsuit + strandtas

Playsuit: Hünkemoller | Sandalen: Birkenstock | Tas: Hünkemoller | Scrunchie: Primark | Kettinkjes: ZAG

Ik en off-shoulder? Ja, je ziet het goed! Dit is mijn eerste kledingstuk die dat heeft, haha. Ik was er nooit zo weg van, maar bij deze playsuit vind ik het juíst heel leuk. Weet je waar ik achter kwam? Hij is ook heel leuk als je het off-shoulder gedeelte niet om je armen doet.  Super leuk om af te wisselen! Hieronder wat toffe details van de playsuit en de tas:

Onderaan de pijpen zit een sierlijk randje. Maakt het wat unieker! Ditzelfde randje zit ook bij het off-shoulder gedeelte.

De gouden details vind ik erg leuk. Een zwarte playsuit is gewoontjes, maar door al deze leuke details is het ineens een veel meer classy kledingstuk.


Deze tas heb ik omgedoopt tot dé perfecte zomer- strandtas. Hij heeft gouden draadjes er doorheen zitten. Jammergenoeg zie je dat niet echt op de foto, maar ze zitten er zeker. Het leuke vind ik dat de gouden details in de tas ook weer terugkomt bij de bandjes van de playsuit. Heel anders voor mij, want ik heb nooit gouden details. Verrassend leuk!

Thanks Hünkemoller! Ik ben weer blij met deze toffe items uit de nieuwe Doutzen’s Summer Stories collectie. Mocht je nog niks van de nieuwe collectie gezien hebben, dan zou ik zeker een kijkje nemen.

Klik hier voor meer fashion gerelateerde blogs.

Vind jij een playsuit ook fijn als het heel warm is? 

5 Comments

 1. Darina

  Een hele mooie playsuit en tas! Staat je goed! Ik heb ooit eens een playsuit gedragen, geen idee of ik hem nog heb :) Ze zitten altijd wel heel comfortabel.
  Darina onlangs geplaatst…8 Pleinen in Parijs die je gezien moet hebben

 2. Sarah

  Super mooi! Ik hou echt van zulke playsuits als het warm is. Zeker op reis naar een tropische bestemming! Dan heb ik àltijd wel eentje in mijn koffer zitten.

 3. Romy

  Wauw, wat een leuke! En wat staat-ie je mooi! Ik kan me voorstellen dat zo’n playsuit héérlijk zit.
  Romy onlangs geplaatst…8 tips voor body positivity die mij écht hielpen

 4. Simone

  Hij is zoooo mooi! Ik ben ook gek op playsuits, zit zo lekker en je hoeft niet zo op te letten als bij een jurkje.
  Simone onlangs geplaatst…On My Mind #2

 5. Kelly

  Wauw, hij is echt gorgeous!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2024 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑