My Way of Exploring

Outfit | Ik chill ‘m in mijn ‘hardloopjas’ & kledingstijl gebrabbel

Outfit | Ik chill 'm in mijn 'hardloopjas' & kledingstijl gebrabbel
Een paar weken terug bestelde ik een hardloopjas om in te hardlopen. Ja, dat klinkt logisch hè? Toen hij binnen was en ik hem aan deed veranderde heel mijn plan. Waarom zou ik dit toffe ding voor hardlopen gebruiken? Dit en nog wat kledingstijl-gebrabbel!

Nike freak? YES!

En zo geschiedde… Ik was in één klap verliefd toen ik hem op internet zag. ‘Hoe tof is deze voor het hardlopen?’, zei ik tegen mezelf. Oker geel en ik, tja, wat moet ik daar nou nog aan toevoegen? Het is gewoon dikke liefde. Toen ik ‘m eenmaal voor het eerst aan had veranderde dus heel mijn plan voor deze jas. Natuurlijk kan ik er in hardlopen, maar hij is ook zó gaaf om als ‘gewoon’ te dragen! Voor de oplettende lezers: ik ben een Nike freak. Ik draag het liefst altijd één van mijn Nike Janoski’s en al mijn hardloopkleding- en schoenen zijn van Nike. Nu heb ik daar ook deze leuke jas aan toegevoegd. Het liefst vul ik mijn kast nog meer aan met toffe items, maar dat laat de portemonnee niet altijd toe. Helaasch pindakaasch. Sponsors zijn welkom trouwens, haha! Droom maar lekker verder, San…

Struggles, struggles, struggles…

Maar even terug naar die jas hè. Ik vind hem ZO LEU-HEUK. Heeeeel anders dan dat ik normaal draag, maar toch ook wel weer helemaal ik. Grappig dat ik nog nooit zoiets als dit heb gehad, maar des te leuker en vernieuwender het voor nu is! Dusssss ik gebruik voor hardlopen nu gewoon nog maar mijn oude, irritante en niet lekker zittende jasje. Tja, zo gaan die dingen… Haha! Want ja, ik ga natuurlijk geen jas aantrekken die telkens weer vies van het zweet wordt. Maar eigenlijk wil ik hem dus aan tijden het hardlopen én normaal. Struggles, struggles. Helaas kon ik hem een paar dagen aan en werd het toen weer keihard winter. Hij hangt nu te shinen aan de kapstok. :’) Wat overigens super handig is, is dat deze jas waterafstotend is en winddicht. Ik kan hem dus al vrij snel aan als de temperatuur iets om hoog gaat. Chill!

Outfit | Ik chill 'm in mijn 'hardloopjas' & kledingstijl gebrabbel

Out of the box

En nu wat kledingstijl-gebrabbel: Out of the box denken, dat is wat ik met deze blog bedoel te zeggen. Óók op het gebied van fashion kun je wel eens anders dan anders doen. Ik weet heus wel dat zo veel mensen dit soort jassen als ‘normale’ jas dragen, maar toch heb je volgens mij al snel de neiging om sportkleding alleen als sportkleding te gebruiken. Serieus, ik zou mijn sportleggings het liefst elke dag aan doen hoor. Die dingen zitten fantastisch! Ik wil er alleen niet elke dag zo sportief uit zien, dus dat wordt ‘m niet. Ik ben trouwens groot voorstander van schijt hebben van wat anderen ergens van vinden. Ik trek gerust een (normale zwarte) legging aan (want liefde voor die dingen) en prop er een shirtje in. Wat nou ‘je mag alleen lange dingen over een legging aan doen’? Serieus, dat schijnt echt een ding te zijn. Ik doe lekker wat ik zelf wil hoor, haha. En ik maak het lekker af met opvallende sokken die ik OVER mijn legging aan trek. Love it. :)
Outfit | Ik chill 'm in mijn 'hardloopjas' & kledingstijl gebrabbel

Jas: Nike | Broek: Pull&Bear | Schoenen: Nike | Zonnebril: Ray-Ban

Trends en mode-regeltjes?

Ik hou van die stoere look. Een wijde mom jeans gecombineerd met een wijde jas. Een paar jaar geleden had ik dat echt niet gedaan hoor, maar nu vind ik het fantastisch om zulke combinaties te maken. Wijd op wijd, waarom niet? Lekker mijn haar nonchalant in een knot (die vaak aan het eind van de dag helemaal naar voren zit óf naar de zijkant, HAHA), zonnebril op, mijn Nike’s aan en gaaaaaan. Ik vind het leuk om een eigen stijl te creëren en mezelf volledig te kleden zoals ík wil. Dingen met elkaar combineren die onwijs van elkaar verschillen in stijl… I like! Zelf een kledingstijl creëren is zo veel leuker dan wat de trends je vertellen en laten zien. Ik hou er gewoon niet van om er uit te zien volgens de trends en mode-regeltjes van dat moment. Mij té doorsnee. Doe mij maar iets geks, maar tóch stijlvol. Dat is de kunst… Ik hoop gewoon dat iedereen lekker draagt wat ‘ie zelf wilt. <3

Deze blog is lekker warrig, I know. Ik heb er een werkdag op zitten en ben nu een beetje gaar. Mijn concentratie is er niet en ik typ maar wat er in mij op komt. Tja, dat moet ook eens kunnen toch? Wel heerlijk om na een werkdag op mijn nieuwe werk even wat nutteloze dingen er uit te typen. Wat is het toch fijn om een blog te  hebben waar je alles kwijt kan. Onnozel of niet, who cares!

Heb jij een eigen kledingstijl? En hou jij je aan ‘regeltjes’ wat betreft kleding, of doe jij daar ook lekker niet aan mee (Hi!)? 

6 Comments

 1. Romy

  Je hebt helemaal gelijk: gewoon doen wat jij leuk en mooi vindt qua kleding. Het belangrijkste is dat jij je goed voelt in je kleding, ongeacht welke kledingregeltjes dan ook. Die lap ik zelf ook graag aan mijn laars. Zo zouden bepaalde roze tinten niet goed bij mijn huidskleur staan, maar blijf ik ze toch gewoon dragen. Als ik het mooi vind, helemaal prima :)
  Romy onlangs geplaatst…Kringloopvondsten #11 | Aankopen bij de IJ-hallen (Blond Amsterdam & kleurrijke kleding)

 2. Yvonne

  Hij ís ook super leuk! Staat je goed! Lekker doen :)
  Yvonne onlangs geplaatst…100 dingen om in je eentje te doen

 3. Darina

  Staat je goed! Lekker aantrekken :) Ik hou me niet aan de regeltjes maar draag lekker wat ik zelf wil :)
  Darina onlangs geplaatst…Fotografie | Een dagje naar Utrecht

 4. Judith

  Hele toffe jas! Naast het hardlopen gewoon lekker normaal dragen :)
  Judith onlangs geplaatst…7 Vegetarische recepten voor tijdens de Nationale Week Zonder Vlees

 5. Anne - Ditisanne.nl

  Haha, heel herkenbaar! Ik heb een paar weken geleden een sportjackje van Sjeng (tennismerk) gekocht, maar hij zit zo lekker, dat ik er ook mee naar het dorp ga. Het liefst met een tight er onder want ook die zitten zo lekker.
  Dus toen ik zaterdag mijn horloges bij de juwelier bracht, vroeg hij: “Ga je nu sporten of ben je al klaar?” (met andere woorden, als je gaat sporten kun je daarna je horloge weer ophalen). Lekker genant dus want ik ging er uberhaupt niet mee sporten maar vond het ook zo suf om dat daar te zeggen.

  Fijn om te horen dat ik niet de enige ben die het liefst in sportkleding loopt! En ja, ik ben ook een enorme Nike-freak, ze hebben zulke mooie spullen!
  Anne – Ditisanne.nl onlangs geplaatst…De Açaí Bowl: Makkelijk, lekker en heel gezond!

 6. alexa

  oeee hele toffe jas, die zou ik zeker niet gebruiken als hardloopjas. Veelte mooi & love nike!! Zo herkenbaar dit, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2024 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑