My Way of Exploring

Outfit | ‘Flared’ uit mijn comfortzone gaan

 Outfit | 'Flared' uit mijn comfortzone gaan aroundsan sandra
Heel lang dacht ik: ‘Neh, ik ga zo’n broek never nooit aan doen hoor! Dat staat mij toch niet.’ Totdat ik geïnspireerd werd door de Huismuts en zag dat het toch wél tof kan zijn, zolang je het maar goed combineert. Ik bestelde er laatst ééntje en dook met Pat de natuur in om foto’s te maken. Lekker ‘flared’ uit mijn comfortzone gaan. :)

flared pants broek

Outfit | 'Flared' uit mijn comfortzone gaan

Uit mijn comfortzone

Eerlijk is eerlijk, ik moet er wel aan wennen hoor. Ik ben gewend dat ik strakke broeken aan heb, en dan ineens hangt er iets los onder aan mijn benen, haha. Ik had telkens het gevoel dat ik iets wegschopte als ik liep. :’) Maar dat was gelukkig zo gewend. Het is een stijl waar van ik lang heb getwijfeld of het bij mij zou passen. Ik ben nogal moeilijk, you know… Ik loop niet graag fashion trends achterna en hobbel liever mijn eigen stijl-weg in. Daarom is het enigszins uit mijn comfortzone om zo’n broek te kopen. But i did it en ik ben verrast!

Sandra aroundsan

Outfit | 'Flared' uit mijn comfortzone gaan

Flared broek stoer combineren

Voor de duidelijkheid: zo’n flared broek moet ik dus wel stoer combineren. Ik wil wel enigszins mezelf blijven… Haha! Sneakers er onder, een tof shirtje, wat kettinkjes erbij en mijn haar in mijn standaard ontplofte knot. Love it. Dit shirtje (zó veel liefde hiervoor!) heb ik trouwens tegelijk met de broek besteld, want ik had al zo’n vermoeden dat het een toffe combinatie zou kunnen zijn. Het bleek ook precies zo te staan zoals ik had gehoopt. Lucky me!

Outfit | 'Flared' uit mijn comfortzone gaan

Outfit | 'Flared' uit mijn comfortzone gaan

Broek: Asos | Shirtje: Asos | Schoenen: Nike Janoski | Kettingen: ZAG

Yassss, ik ben blij met mijn nieuwe aanwinsten! Zal ik dan ooit nog voor een tweede flared broek gaan? Ik zou er nog wel een keer eentje willen met een toffe print. Iemand tips waar je die kan vinden? Ik laat me graag inspireren. :)

Met watvoor soort kledingstuk(ken) stap jij uit je comfortzone?

8 Comments

 1. Darina

  Hele mooie outfit en foto’s! Ik wil ook wel een flared broek proberen. Weer eens wat anders :)
  Darina onlangs geplaatst…Boek review | Aan de oever van de Seine door Jennifer Robson

 2. Sanne

  Heel leuk vind ik het je staan! Ik heb er inmiddels al een paar jaar een aantal in mijn kast hangen: een flared zwarte jeans, een zo’n standaard rib legging en een fluwelen rib legging. Moet zeggen dat ik pas sinds vorig jaar ook de deur uit ga met die legging varianten. Het zit vooral zo lekker haha. Net alsof je in je pyjama de deur uit mag!

 3. Romy

  Wauw, deze outfit én de foto’s! Echt zó mooi! Het staat je ontzettend goed. Supergoed dat je wat buiten je comfortzone gaat door deze broek aan te trekken. Voor mij zijn broeken in het algemeen buiten mijn comfortzone, maar de laatste tijd probeer ik me toch wat vaker aan mooie pantalons te wagen :)
  Romy onlangs geplaatst…11 spannende dingen die ik wél zou willen doen

 4. Laurine

  Wat staat die outfit je leuk! Ik vind flared broeken er altijd zo leuk uitzien, maar zelf draag ik ze nooit omdat ik bang ben dat ik er nóg kleiner door lijk dan ik al ben. Maar misschien moet ik het gewoon eens een kans geven!

 5. Simone

  Ik vind het je superleuk staan! Prachtige foto’s ook weer!

 6. Irene

  Ooh die broek staat je echt super mooi! Zeker vaker dragen! Ik heb een flared jeans en vind het ook altijd leuk staan. Van welk merk is de jouwe? Van Asos zelf? En prachtige foto’s ook.
  Irene onlangs geplaatst…Interieur update | Onze woonkamer

 7. Fleur Sophia

  Staat je heel goed, die flare! En wat een prachtige foto’s trouwens ook met dat licht zo!

 8. sammie

  Ik ben gek op flared broeken, zitten zo fijn :) Hij staat je erg leuk en vind de combi met het shirt ook erg tof.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2024 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑