My Way of Exploring

New: Veren oorbellen

veren1
Iemand die mij goed kent weet dat ik verslaafd ben aan alles in de vorm van een veer of waar een veer opstaat. Mijn liefde voor veren is ongeveer twee jaar geleden ontstaan. Ondertussen heb ik al een hele collectie, van een dekbed tot hoofdbandjes en kledingstukken. Ik hoor je denken: ”Maar waarom nou een veer?”. Ja, dat is een goede vraag… Ik vind de vorm mooi en het straalt iets van vrijheid uit ofzo? In ieder geval: i like it! (:

Vorig jaar heb ik een zilveren veren ketting van  gekregen van mijn vriend. Mijn geluk kon niet meer op, haha! Ik draag de ketting sindsdien elke dag. Ik wil al heel lang ook zilveren oorbellen die er bij passen, maar de oorbellen die bij de ketting horen zijn van die hangende oorbellen met een haak en daar ben ik niet zo’n fan van. Ik ben heel moeilijk als het gaat om sieraden en vind bijna niks mooi. Eigenlijk hou ik er ook niet van aangezien ik sieraden snel heel tuttig vind en dat past niet bij mij. Het was dus een hele zoektocht om oorbellen te vinden waar een veer op staat én van echt zilver zijn. Afgelopen week was ik even naar Hoofddorp geweest. (Wat achteraf geen strak plan was aangezien ik ziek was, maar goed..) Daar liep ik een sieradenwinkeltje in en mijn oog viel direct op een paar oorbellen. Mooie zilveren, een knopje, en wat voor soort kun je wel raden. Yes, ik ben er ontzettend blij mee!

veren2
Natuurlijk ook nog een foto van mijn favoriete ketting. Het is trouwens een lange die ongeveer tot mijn navel komt. Er zit een beetje een bruinige gloed overheen op de foto, maar dit is in het echt niet. Je zult hem vast nog vaker tegenkomen op foto’s!

Wat vind jij van mijn oorbellen en ketting?

3 Comments

 1. Sofie Katelijne

  Prachtige oorbellen!
  Sofie Katelijne onlangs geplaatst…Purple Lips

 2. Manja

  Hi, welk winkeltje ben je geweest in Hoofddorp. Ik zoek ook veertjes oorbellen.

 3. Coos

  Een kennis van mij is op zoek naar precies deze oorstekers , waar zijn ze te koop .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2023 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑