My Way of Exploring

Leuke minimalistische en layered kettinkjes

Leuke minimalistische en layered kettinkjes
Minimalistische en layered kettinkjes: ik ben er dol op! Inmiddels heb ik zelf al een leuke collectie en heb ik elke ochtend weer ‘ketting-crisis’ omdat ik niet kan kiezen welke ik om doe en welke ik bij elkaar combineer, haha. Ter inspiratie heb ik collages gemaakt met allemaal leuke minimalistische en layered kettinkjes! Natuurlijk vertel ik ook waar je ze kunt kopen. :)

Zoals altijd bij mijn inspiratie blogs heb ik de links weer onder de collages gezet. De kettingen kun je vaak daar nog in een andere kleur kiezen. Het is dus niet zo dat ze bijvoorbeeld alleen maar de kettingen in het zilver hebben die ik in het zilver laat zien. Vaak is er ook nog een goeden of rosé kleurige optie! Gewoon even kijken dus als je liever een andere kleur wilt. Zelf ben ik meer van het zilver, maar vond het wel zo leuk om ook gouden en rosé kleurige opties in de collages te zetten. Oeeeeh ik word hebberig bij het zien van al deze kettingen hoor, haha.

minimalistische kettinkjes
Zonnetje/Veren/Muntjes/Layered met twee kraaltjes
minimalistische kettinkjes
Cirkel/Driehoekje en cirkel/Maan en sterren
minimalistische kettinkjes
Veertje/Driehoekje/Klavertje vier/Kettinkje met balletjes
minimalistische kettinkjes
Maan/Kleine kraaltjes choker/Twee muntjes/Layered ketting
leuke minimalistische kettinkjes
Cirkel met staafje/Maan en ster/Layered/Vogel
leuke minimalistische kettinkjes
Twee rondjes/3 korte kettingen/Vierkantje en rondje/3 kraaltjes
Haha, deze laatste collage is zó droog met die paspop. Maar anders moest ik een foto waar het model op staat gebruiken, en dat mag vaak niet. Vandaar even deze gekke foto’s dus! :’)

Wat een boel leuke kettingen hê? Ik ben er gek op! Inmiddels heb ik al aardig wat keuze elke dag. Dit levert overigens ook elke dag ketting-crisis op, want ik kan nooit kiezen welke ik bij welke outfit aan wil doen. Vaak combineer ik ook nog meerdere kettingen bij elkaar. Hierboven zie je dat dit ook vaak wordt gedaan. Super leuk! Zo kun je zelf elke keer weer andere combinaties maken. Love it! Het zilveren veertje van ZAG die je in één van de collages ziet staan is mijn favoriet, en laat ik die nu net ook zelf hebben hihi. Weten jullie mijn ‘Posteren tussen de Balinese rijstvelden’ blog nog? Daar heb je hem kunnen zien. Stiekem wil ik mijn collectie nog meer uit gaan breiden nu ik al deze toffe kettingen van hierboven heb gezien!

Draag jij vaak kettinkjes?

20 Comments

 1. Romy

  Wauw, prachtige kettingen allemaal! Ik vind zelf kettingen ook het mooist als ze een beetje minimalistisch zijn. Die ketting met de kolibri is echt mijn favoriet.
  Romy onlangs geplaatst…De maand van… | Juli 2017

 2. Sylvia

  Wauw, je hebt wel hele gave kettingen uitgezocht. Ik ben zelf ook erg van het minimalistische. Ik vind persoonlijk de ketting met het klavertje en de zon/maan/sterren heel gaaf. Stiekem al even gekeken en ook helemaal niet duur. Dankjewel voor de leuke tips!

 3. Aneta

  Dit zijn echt hele mooie kettinkjes. Ik ben afgelopen zaterdag met m’n ouders uiteten geweest en heb m’n moeder gevraagd wat voor kettinkjes zij had die ik mocht lenen. Ze gad me een goud kettinkje met een klaviertje vier. Ik mag hem houden voor geluk en liefde zei ze. Zo lief!
  Aneta onlangs geplaatst…What happened in July

 4. Malou | Blonde Blossom

  Ugh wat een verkeerde blog is dit! Ik wil gelijk al die kettinkjes aanschaffen en ik heb er al zoveel, hahah. Echt heel leuke keuzes van je, ze zijn allemaal heel erg mooi! Vooral die ene met 4 kleine kettinkjes vind ik geweldig. Malou x

 5. Donna

  Super schattig! Ik draag amper sieraden maar kan het wel heel erg bij andere mensen waarderen.

 6. Rowan

  Ik ben ook gek op dit soort kettinkjes! Dit artikel is dus echt iets voor mij. Maar help, nu moet ik mezelf wel inhouden om niets te gaan bestellen! ;-)

 7. Jessica J.

  Oh wauw, die met de twee veertjes van Esprit! ♥ Ik draag eigenlijk vrijwel nooit kettingen, moet maar eens verandering in komen!
  Jessica J. onlangs geplaatst…My scentful life #64 • Pokémon GO raid party en kattenspam!

 8. Darina

  Prachtige kettinkjes, moeilijk om een keuze te maken! Maar…dan ga ik toch voor de twee muntjes :)
  Darina onlangs geplaatst…Summer in Saint-Tropez

 9. Bente

  Ik heb jarenlang elke dag dezelfde ketting gedragen, een hele simpele zilveren ketting met daaraan een lichtblauwe steen die ik op mijn 18e verjaardag van mijn ouders kreeg.
  De laatste jaren draag ik eigenlijk nooit meer kettinkjes. Moet ik maar weer eens doen :)

 10. Simone

  Ah ze zijn allemaal even tof vind ik! Leuk als inspiratie ook voor mijn eigen shop :)
  Simone onlangs geplaatst…Blijmakers #6

 11. Marie

  Ik vind deze kettingen zo leuk!!
  Marie onlangs geplaatst…Fotodagboek 11: SOS Belgian WIT

 12. Loes

  Heel erg cute! Ben dol op dit soort simpele kettinkjes. Ik heb er laatst toevallig twee besteld via AliExpress, ben benieuwd hoe ze gaan zijn.
  Loes onlangs geplaatst…Levende Loes #24 – 22 tot 28 juli

 13. Shirley

  Ik draag eigenlijk geen kettinkjes, maar ik ben wel op zoek naar een leuk enkelbandje. Wie weet vind ik dat ook op een van de websites waar jij naar sieraden zoekt.

 14. Marielle

  Jaaa dit is zo leuk! Ik heb alleen bijna geen kettinkjes, maar ik besef me nu wel weer dat ik er echt wat meer zou moeten kopen! Dit is zo schattig!

 15. Linda

  Oh wat doe je mij aan? Nu wil ik natuurlijk het liefst nieuwe kettingen kopen omdat ik ze simpelweg nog niet heb en de gouden varianten zooo mooi zijn <3

 16. Robin Valentine

  ik vind vooral dat sterretje met het maantje onwijs cute, zo subtiel en pretty :) love it.

 17. Marsha

  Oehh..me like! Ik hou van dit soort kettinkjes en dan vooral met die meerdere lagen!

 18. Mariëlle

  Ik ben hier dol op, zo tof <3

 19. sammie

  Daar zitten een hoop mooie kettingen bij! Ik draag soms de ketting van Bink maar verder heb ik meestal niks om.

 20. Irene

  Mooi! Ik zie dat ook super graag maar dit zijn zo’n kettinkjes die ik gewoon na een week kwijt raak. Haha :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

© 2024 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑