AroundSan

My Way of Exploring

Blijmakers | Vrolijke, gekke & leuke sokken #5

Blijmakers | Vrolijke, gekke & leuke sokken #5
Sokken zijn voor mij echt een belangrijk gedeelte van mijn outfit. Ik vind dat toffe sokken een basic outfit écht af kunnen maken en daarom ben ik ook wel een beetje sokken verslaafd, hihi. Ik heb weer genoeg vrolijke, gekke & leuke sokken gevonden die ik in deze ‘blijmakers’ blog kan laten zien. Word jij ook zo blij van leuke sokken? :)

Alle linkjes kun je weer vinden onder de collages. Vaak zijn de sokken er ook nog in andere kleuren, dus mocht je de print leuk vinden maar de kleur niet dan zou ik als ik jou was even checken of er nog meer kleuren zijn. Wie weet, toch? 
onlangs-bijgewerkt4

3-Pack sokken/5-Pack sokken/Cactus/Unicorn/Lama
onlangs-bijgewerkt6
Strepen/Bloemetje/Metallic kleuren/5-Pack sokken/Enkelsokjes

onlangs-bijgewerkt5
Unicorn/Giraffe/Avocado/Konijn/Ananas
onlangs-bijgewerkt7
5-Pack sokken/4-Pack sokken/Flamingo/Dierenprints/Madeliefje
onlangs-bijgewerkt9
Madeliefjes/Strepen/Uil/Watermeloen/5-Pack sokken

onlangs-bijgewerkt8
Strepen/Cactus/Avocado/Hartjes/3-Pack sokken

Wat een leukerds zitten er weer tussen hè? Ik krijg gelijk weer zin om mijn sokken collectie uit te breiden, haha. Ik merk dat er bij mij alweer een aantal sokken zijn die erg aan het slijten zijn. Argggh, ik kan daar nooit tegen… Ik zou gerust sokken met doorgesleten plekken aan doen omdat ik ze niet weg wil gooien omdat ze veel te leuk zijn, haha. Misschien moet ik voortaan maar sokken die ik écht tof vind op voorraad kopen zodat ik de doorgesleten versies dan weg kan gooien. :’) Binnenkort ga ik ze maar eens uitzoeken en ruimte vrij maken voor nieuwe gave exemplaren! Wannnnnt ik kan daar echt héél blij van worden, hihi. Ik zie hier boven in de collages ook best wel veel gave sokken die ik best wel zou willen hebben. Ik heb weer geprobeerd om van alles wat te doen, dus van wat meer basic sokken tot super vrolijke en gekke sokken. Hopelijk heb ik jou ook weer een beetje happy kunnen maken met al deze leukerds!

Heb jij favoriete sokken? Zo ja, welke (welk printje, kleur) zijn dat?

13 Comments

 1. Ik draag ook altijd sokken met een printje. Dat is begonnen toen ik nog met mijn moeder en zusje woonde. Al mijn zwarte sokken belandden bij hen in de kast. Mijn moeder dacht dat ik alleen ‘gekke’ sokken droeg en toen ben ik dat maar waar gaan maken.

 2. Oeh, er zitten er zo veel leuke exemplaren tussen! Vooral die roze sokken en die met unicorns passen perfect in mijn straatje (goh, ik ben voorspelbaar, haha!). Ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik draag dus eigenlijk altijd saaie, zwarte enkelsokjes. Die vind ik het mooist staan als ik schoenen draag. En dat terwijl er eigenlijk zo veel leuke en veel vrolijkere sokken bestaan… ;)
  Romy onlangs geplaatst…“Hoe doet zij dat toch?!” | 9 dingen die ik écht niet kan

 3. Zoveel leuke sokken! Ik twijfel al een tijdje of ik die Happy Socks met watermeloenen erop zal kopen. Ze hebben nu zoveel leuke sokken met fruit. Misschien moet ik het gewoon doen, voordat ze straks uitverkocht zijn 😄
  Mevrouw Marloes onlangs geplaatst…Lesidee over de verkiezingen

 4. Hele leuke sokken. Toevallig heb ik weer een paar nieuwe nodig, dus deze post is heel inspirerend :) De sokken met de avocado vind ik geweldig.
  Darina onlangs geplaatst…Persoonlijk | Hoe staat het met mijn nieuwe levensstijl?

 5. Ah zoveel leuke exemplaren! Ik draag heel vaak Happy Socks, maar die zijn best prijzig. Ik heb ook gemerkt dat je leuke soorten kan scoren op AliExpress!
  Loes onlangs geplaatst…Levende Loes #55 – Gezellige zaterdag & beauty aankoopjes

 6. Ik ben ook echt een sucker voor vrolijke sokken! ♥ :-D Die avocado’s en eenhoors zijn zo leuk! Effe spieken: op dit moment draag ik kleurrijke Happy Socks uit de halloweencollectie. :-)
  Jessica J. onlangs geplaatst…Minimalism Challenge: week 1

 7. Leuke sokken zijn leuk :-)
  Ik ben vrij lang en mijn broeken vallen vaak iets te kort uit, en daar durf ik niet echt de aandacht mee te trekken. Dus ik heb toch vaak saaie sokken. Ik probeer daarvan af te wijken nu hoogwater-broeken eigenlijk best hip zijn, maar het is toch best diep ingebakken.
  Op dit moment heb ik grijs met donkerblauw gestreepte thermosokken aan. Lekker warm <3
  Ik heb ook lichtgrijze sokken met roze palmbomen erop. En nog wat meer sokken met streepjes. Maar verder vooral grijze en donkerblauwe sokken.
  (Met maat 43 zit je aan herensokken en die hebben vaak ook minder leuke kleurtjes helaas.)
  Nu ik je artikel heb gelezen neem ik me voor om interessante sokken te kopen als ik de volgende keer sokken nodig heb. Dat is het voordeel van als je sokken verslijten: een goede reden om bijzondere nieuwe sokken te kopen ;-)

 8. Ik draag ook altijd gekke sokken, ik hou er van! Ik vind het lastig kiezen uit al deze leukerds, maar als ik zou moeten kiezen ga ik voor de sokken met avocado’s of meloentjes. Die vind ik echt heel schattig! ;-)

 9. Ik heb alleen maar sokken met printjes ;) Vroeger had ik alleen maar zwarte sokken, maar omdat ze allemaal zo erg op elkaar leken (maar toch net even anders wraen) werd ik daar helemaal gek van. Nu dus alleen maar met printjes of kleurtjes en sokken uit zoeken is nu een stuk fijner geworden :D.

 10. Oeps, ik draag echt altijd donkerblauwe/zwarte sokken. Waarschijnlijk doe ik dit omdat dit volgens mijn bizarre geest dan met alles matcht. Ik vind deze sokken dat jij deelt wel héél leuk dus misschien moet ik met de tijd maar eens veranderen?

 11. Ik heb toevallig net weer nieuwe sokken besteld, met Monstera bladeren en bananen :D

 12. Sokken zijn echt fantastisch! Ik kan echt niet meer zonder ze! <3

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*

CommentLuv badge

© 2021 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑