AroundSan

My Way of Exploring

Blijmakers | Leuke lente & zomer pyjama’s #3

Blijmakers | Leuke lente & zomer pyjama's #3
Vaak kan ik het niet laten om op webshops te speuren naar leuke pyjama’s. Zo ook nu! Ik vond weer zó veel leuke exemplaren. Die kan ik jullie natuurlijk niet onthouden! Daarom heb ik weer allemaal collages gemaakt van al die toffe pyjama’s bij elkaar. Ik kan hier heeeeel blij van worden, hihi.

Alle linkjes staan onder de collages. Er zijn vaak ook nog wel andere kleuren of printjes, dus mocht daar daar benieuwd naar zijn dan moet je gewoon even kijken!
leuke lente & zomer pyjama's
Nachthemd wit gestreept/Zwart met kant/Blauw met wit gestreept/Wit

leuke lente & zomer pyjama's
Unicorn/Geel/Blauw/Roze gestipt/Wit
collages1
Bladeren/Roze/Roze gestreept/Zwart en groen met bloemen
leuke lente & zomer pyjama's
Bloemenprint/Roze bloemen/Lichtblauw/Olifantjes
leuke lente & zomer pyjama's
Gebloemd met ruches/Koraal kleurig met ananasjes/Jungleprint/Tropisch

Wat een leukerds zitten er bij hè? Ik wacht altijd tot de uitverkoop tot ik een nieuwe pyjama scoor, dus ik heb er alvast een paar waar ik op zit te azen, haha. Er zijn in ieder geval weer genoeg leuke soorten te koop! Ik vind het leuk dat je op veel sites nu ook meer wat simpelere pyjama’s tegenkomt. De afgelopen jaren waren het toch vaak wel dezelfde prints van bijvoorbeeld fruitsoorten, maar ik merk dat dat nu wel al een beetje minder is geworden. Vernieuwing van de collecties is ook wel eens leuk, vind je ook niet? Deze overzichten maken vind ik zó leuk om te doen! Lekker ter ontspanning webshops afspeuren en kijken of ik nog leuke dingen er tussen zie staan. Dit soort blogjes maak ik dan ook graag wanneer ik merk dat ik even mijn gedachten op 0 wil zetten. Fijne bezigheidstherapie, haha. Wat dan ook nog eens leuk is is dat ik gewoon onwijs blij van worden van leuke pyjama’s. Dat wat ik met sokken heb, heb ik hier dus ook mee, hihi. En jij? Word jij ook altijd zo blij van het hebben van een leuke pyjama?

Welke pyjama vind jij het leukst? 

8 Comments

 1. Wat een leukerds! Vooral die met de tropische print.
  Darina onlangs geplaatst…Vijf keer typisch Parijs #3

 2. Een leuke pyjama is ook voor mij een echte blijmaker. Het liefst draag ik hem dan de hele dag door. Maar ja, dat gaat een beetje lastig met een kantoorbaan natuurlijk, haha. Ik vind vooral de koraalkleurige pyjama leuk. Zelf draag ik, ook in de zomer, het liefst wel een lange broek en dan in combinatie met een leuke top met korte mouwtjes :) Leuke pyjama’s heb je op een rij gezet!
  Romy onlangs geplaatst…30x Als ik later groot ben, dan…

 3. Aaah, heerlijk. Pyjama’s <3 Ik draag stiekem niets liever dus hier word ik blij van. Wat ik nog heel graag eens wil hebben is zo’n simpel setje, want al mijn pyjama’s zijn erg druk met prints erop enzo. Op de één of andere manier kan ik daar nooit aan weerstaan.

 4. Wat zitten er toffe pyjama’s tussen! Ik moet me er dringend wat nieuwe aanschaffen, want mijn collectie is danig verouderd … Ik slaap nu vaak in een oversized shirt, maar dat is toch behoorlijk warm met deze hitte. Ik vind die met de olifantjes erg schattig!
  Jessica J. onlangs geplaatst…Minimalism Challenge: week 2

 5. Ik vind ze eigenlijk allemaal leuk! Maar zo’n satijnen pyjama vind ik altijd heel chique ogen.
  Loes onlangs geplaatst…Levende Loes #64 – Heel veel aardbeien & verjaardag vieren

 6. Wat een mooi overzicht! Ik wil eigenlijk nog een setje met een korte broek dus ga hier even inspiratie op doen! Denk dat ik snel eens naar de H&M moet want daar staan wel leuke exemplaren bij!
  Anne – Ditisanne.nl onlangs geplaatst…Fietsen rond de Sallandse Heuvelrug

 7. Meestal slaap ik gewoon in een oud tshirt maar die met dat tropische printje is wel echt heel leuk!
  Roos | Soitsrose onlangs geplaatst…Ibiza Diaries part 1 Welcome in Spain

 8. Nu snap ik wel waarom je hier heel bij van wordt! Als ik deze foto’s zie dan wil ik ook meteen een nieuwe pyjama bestellen, want die met die olifantjes is wel erg leuk!

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*

CommentLuv badge

© 2020 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑