AroundSan

My Way of Exploring

Blijmakers | Leuke herfst & winter pyjama’s #3

Blijmakers | Leuke herfst & winter pyjama’s #3
Een nieuw seizoen, een nieuwe pyjama! Ik heb weer internet afgespeurd naar leuke herfst & winter pyjama’s. Wat mij betreft zijn het stuk voor stuk blijmakers! Hoe fijn is het om lekker op de bank te kruipen met een kop thee en een lekkere warme pyjama als het koud is buiten? Juist ja, héél fijn! In deze  blog kun je in ieder geval genoeg inspiratie op doen!

Onder elke collage staan de links naar de pyjama’s. Let op! Soms staat alleen de link van de boven- of onderkant er en moet je de andere helft apart bestellen. Zou een beetje lullig zijn als je ineens de helft van een pyjama binnen krijgt, terwijl je hem juist compleet verwachtte. Bij sommige pyjama’s hieronder is dit zo, dus check het zeker even als je iets wilt gaan bestellen! Ook heb je vaak van elke pyjama wel meer printjes en kleuren. Mocht je dus het model leuk vinden maar de print of kleur niet, kijk dan zeker even op de site! 
onlangs-bijgewerkt33

Links boven/Links onder/Midden/Rechts
desktop13
Links/Midden/Rechts boven/Rechts onder
desktop12
Links boven/Links onder/Midden/Rechts
onlangs-bijgewerkt35
Links boven/Links onder/Midden/Rechts
onlangs-bijgewerkt34
Links/Midden/Rechts boven/Rechts onder
onlangs-bijgewerkt36
Links boven/Links onder/Midden/Rechts

Wat zitten er leukerds bij hè? Ik zie er in ieder geval wel een aantal leuke exemplaren tussen staan! Ik word helemaal happy als ik er naar kijk, hihi. Tegenwoordig slaap ik in (veel te grote) shirts van mijn vriend, maar in de winter is het wel lekker om weer een echte pyjama aan te trekken met een broek denk ik. Aangezien ik een koukleum ben en ook in bed bevries… Haha.

Welke pyjama van hierboven zou jij kiezen? 

15 Comments

 1. Hele mooie pyjama’s, vooram de grijze met de stippen.
  Darina onlangs geplaatst…10 Dingen waar ik heel erg naar uit kijk | Herfst editie

 2. Wat een leuke pyjama’s staan erbij! Ik vind vooral die met de vos heel erg leuk. Zelf ben ik ook een echte koukleum, dus het liefst slaap ik in lekker warme pyjama’s. Bij Hunkemöller en Primark hebben ze hele fijne met een fluffy stofje. Daar zou ik echt het liefst de hele dag in rondlopen :P
  Romy onlangs geplaatst…Voor jezelf opkomen? 7 praktische tips voor assertief zijn!

 3. Wow ik vind ze allemaal even tof denk ik! :D Vroeger had ik nooit pyjama’s maar nu ik ‘ouder’ word vind ik ze leuker en leuker. Ben vooral fan van broek en trui in dezelfde print. Of met een schattig patroontje er op.
  irene | tussenmarsenjupiter onlangs geplaatst…Vuile Lakens. Een hedendaagse visie op seksualtiteit.

  • Lastig kiezen hè? Ik vind ze ook bijna allemaal heel erg leuk! Wat jij zegt over een broek en een trui in dezelfde print vind ik ook tof. :D

 4. Wat een vrolijk overzicht van pyjama’s!
  Inge | Monsieur Mango onlangs geplaatst…Mediteren, wat is dat eigenlijk?

 5. Ik wilde nog een nieuwe voor de winter, thanks for sharing girl!

 6. Aaah ik houd van pyjama’s! Je hebt zo veel leuke gedeeld, ik kan echt niet kiezen hoor!!
  Mei Qi onlangs geplaatst…andalusië is net een illusie

 7. Leuke pyjama’s, daar kan je zeker blij van worden. Volgende week heb ik een pyjama dag op werk, ook zo leuk!

 8. Er zitten leukes tussen! Ik slaap nooit in pyjama, heb 2 pyjama broeken maar die draag ik meer als huis broek op een koude zondag :)

 9. Heel leuke pyjama’s! Ik zou die met die grote regenboogstrepen die met de kleine regenboogjes wel willen, hihi. Zes jaar geleden kreeg ik drie pyjamabroeken van mijn moeder die ze bij de Hunkemöller had gekocht. Daar hebben ze ook lekker, zachte pyjama’s! 😊
  Mevrouw Marloes onlangs geplaatst…#getitcovered | Mobieltjes en ik

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*

CommentLuv badge

© 2020 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑