AroundSan

My Way of Exploring

Blijmakers | Leuke herfst & winter pyjama’s #2

Blijmakers | Leuke herfst & winter pyjama’s #2
Het is weer de tijd van het jaar waarin je ’s avonds lekker op de bank kruipt in je veel te leuke pyjama (blijmaker!), inclusief toffe sloffen en een grote mok warme thee. Jep, heer-lijk! Omdat pyjama’s super belangrijk zijn (want hallo: dat ís gewoon zo) heb ik weer heel wat toffe exemplaren opgezocht. Welke pyjama vind jij de leukste?

Onder elke collage vind je de links naar de pyjama’s. Van sommige pyjama’s is het een link naar een boven óf onderstuk. Het tweede gedeelte kun je dan zelf op de site vinden. Houd hier rekening mee, want sommige pyjama’s worden dus niet als set verkocht maar juist apart. Goed kijken dus!

Blijmakers | Leuke herfst & winter pyjama’s

Links boven/Links onder/Midden/Rechts
Blijmakers | Leuke herfst & winter pyjama’s  
Links/Midden/Rechts boven/Rechts onder
Blijmakers | Leuke herfst & winter pyjama’s
Links boven/Links onder/Midden/Rechts
Blijmakers | Leuke herfst & winter pyjama’s
Links boven/Links onder/Midden/Rechts
Blijmakers | Leuke herfst & winter pyjama’s
Links boven/Links onder/Midden/RechtsBlijmakers | Leuke herfst & winter pyjama’s
Links boven/Links onder/Midden/Rechts
Blijmakers | Leuke herfst & winter pyjama’s #2
Links/Midden/Rechts boven/Rechts onder

Mijn liefde voor leuke pyjama’s begint weer helemaal op te bloeien hoor, haha! Ik vind het zó fijn als ik een pyjama aan heb die leuk is en lekker zit. Stiekem wacht ik zelf altijd tot de uitverkoop met het kopen van pyjama’s, maar soms is het wel érg lastig om te wachten hoor, hihi. Maar hey, alle beetjes helpen en het is niet zo dat ik zonder pyjama zit. Ik houd in ieder geval mijn oog op een paar toffe exemplaren die hier boven staan, want wie weet komen ze binnenkort wel in de sale. Dat zou leuk zijn! :)

Het valt mij op dat er minder ‘hysterische’ (aka drukke prints, dierenprints) pyjama’s te koop zijn. Normaal gesproken zie ik alleen maar drukke pyjama’s voorbij komen, maar dit keer is het anders. Er zijn veel egale kleuren en mooie stoffen te vinden, dus dat is ook wel weer eens leuk. Ik ben wel benieuwd of jullie al een leuke pyjama hebben gescoord? Of draag je nooit een pyjama in de winter? Hopelijk heb je, als je op zoek bent, hier wat inspiratie uit kunnen halen!

Welke pyjama vind jij het leukste?

12 Comments

 1. Moeilijk te kiezen, wat een mooie exemplaren! Dan ga ik toch voor de roze pyjama met capuchon.
  Darina onlangs geplaatst…Waarom je Parijs moet bezoeken in de herfst

 2. Wat heb je veel leuke pyjama’s op een rijtje gezet! De pyjama met sterren is mijn absolute favoriet :) Zelf heb ik net een rood geruite pyjama bij Primark gekocht. Die zit ook heerlijk :)
  Romy onlangs geplaatst…Wat zit er in mijn survivalkit voor de herfst?

 3. Wat een mooie pyjama’s. Ik vind het echt super fijn om na het eten lekker in mijn pyjama op de bank te kruipen met een serie of een boek. Die strakke broek mag dan lekker uit.

 4. Ohhhhh ik hou van pyjamas!!! Love it! Echt pareltjes zitten hier tussen! Ik vind zon lekker oversized overhemd pyjama heerlijk. Maar als het echt mega koud is doe ik wel graag een broek ook aan en dan heb ik een hele fijne van de Hunkemöller!

  Liefs!!!
  Rosita Elise onlangs geplaatst…Walibi Fright Nights yay or nay?

 5. Ohhhh wat veel lekkere exemplaren! Ik zie echt veel zachte, lekkere stofjes voorbij komen.
  Loes onlangs geplaatst…Levende Loes #34 – Zomerse dagen & een gekke stem

 6. Leve de pyjama’s!!! Ik loop daar thuis altijd in rond. Hoewel mijn pyjama eigenlijk niet echt een ‘pyjama’ is, maar een super comfortabele legging met daarop een lekker warme trui :) Ik krijg wel gelijk zin om zo’n tof setje in huis te halen bij het zien van deze foto’s allemaal! Leuke inspiratie!!!

 7. Ik vind ze mooi, veel beter dan die drukke printjes, ik heb sinds dit weekend een nieuwe badjas en ik ben helemaal fan, zo fijn om daarin te kruipen

 8. Ooooh wat een heerlijke pyjamas allemaal! As we speak ga ik ook even de mijne aantrekken: een donkerblauwe met allemaal mickey mousjes<3
  Justine onlangs geplaatst…My life in photos – oktober 2017 #4

 9. Oh wát een leuke pyjama’s zitten er tussen zeg! Die met het pandabeertje en schaap zijn wel echt mijn favoriet! <3
  Simone onlangs geplaatst…Echte Post Is Cool 5.0!

 10. Allemaal leukerds! Ben tegenwoordig ook van de pyjama’s. Ken je Charlie Choe? Daar moet je eens kijken. Heb me er een tijdje geleden ook twee pyjama’s gekocht ^^
  Ik vind die met de schaapjes en panda’s leuk. En het jumpsuitje ook!
  Irene onlangs geplaatst…Duizend vragen aan jezelf • Deel 58

 11. Oh ik ben ook gek op pyjama’s. Inderdaad op de bank met een kop thee. Hoop dat het snel uitverkoop is, dan kan ik nog extra pyjama’s scoren.

 12. Ohh ik hou van pyjama’s met leggingbroeken! Dus die lichtroze is een favoriet :) Maar ik moet zeggen dat ik met allemaal blij zou zijn, ahaha.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*

CommentLuv badge

© 2021 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑