AroundSan

My Way of Exploring

6x Outfit inspiratie met een zomers tintje

PicMonkey Collage10
Drie dagen geleden hebben we de lente gedag kunnen zeggen: de zomer is aangebroken! Er horen natuurlijk wel nieuwe kleren bij een nieuw seizoen. Daar zijn we vrouwen voor, toch? Ik heb, ter inspiratie, zes outfits met een zomers tintje bij elkaar gezocht. Welke outfit spreekt jou het meest aan?


PicMonkey Collage7
Het eerste wat ik dacht toen ik dit shirtje zag was: subtiel. Ja, lekker droog haha. Maar goed, ik vind het dus een heel subtiele print. Samen met deze grijze broek vind ik het een leuke combinatie! Deze broek is trouwens cropped, dus ietsje korter. Dat geeft toch nét dat zomerse tintje er aan vind ik!
PicMonkey Collage8
De maxi-rokken schieten als paddenstoelen uit de grond. In elke winkel zie je ze wel hangen. Eigenlijk had ik er altijd een enorme afkeer tegen. Ik merk dat ik nu wel meer het leuke er van in ga zien en dat het niet per se ‘tuttig’ hoeft te zijn. Zoals deze zwarte rok met het aztec detail op de band. Gewoon een simpel shirtje er op en klaar. Ik ben benieuwd hoe het mij überhaupt staat. Met mijn lengte zijn ze altijd te lang, haha.
PicMonkey Collage9
Streepjes, streepjes en nog eens streepjes. Wie heeft er nou geen streepjes shirt in haar kast hangen? Nou, ik. Erg hè? I know… Ik vind het wel leuk dat dit shirtje streepjes én een verwassen look heeft. Gewoon op een zwart broekje, de voorkant van het shirtje een klein beetje rommelig er in stoppen en klaar. Ja, ik heb iets tegen loshangende shirtjes ofzo. Op één of andere manier vind ik het altijd leuker als het een klein beetje rommelig zit.
PicMonkey Collage99
Ik vond het een beetje saai om één maxi-jurk als outfit neer te zetten. Daarom heb ik er drie uitgekozen om te laten zien! Eerlijk is eerlijk, vorig jaar vond ik de maxi-jurken echt verschrikkelijk. Ik begreep niet waarom mensen ze aan deden en ik vond ze onwijs tuttig. Maar dit jaar is mijn mening veranderd. Ze kunnen ook leuk zijn namelijk! Er komen steeds meer hippere varianten in de winkels te hangen, net zoals de bovenstaande drie maxi-jurken. Ik vind het leuk dat ze alle drie een koordje hebben in de taille. Ik ben nog steeds benieuwd hoe dit mij staat, ook al zijn ze veel te lang voor mij (kabouter life, jihoe!). Zelf zou ik voor de eerste of de derde gaan!

Benieuwd waar je deze kledingstukken kunt scoren? Surf dan eens naar de Esprit homepage. Ik was echt verrast en verbaasd. Esprit is niet meer dat suffe merk van toen! Er zijn leuke dingen te vinden op de website, dus ik zou als ik jou was eens een keer rondneuzen.

Welke outfit vind jij het leukst?

22

22 Comments

 1. Ik ben helemaal fan van de eerste outfit. Heel simpel maar helemaal mijn stijl.
  Suzanne onlangs geplaatst…Muziek waardoor ik geëmotioneerd raak

 2. Leuk! Ik vind alle outfits erg leuk. Lekker luchtig en zomers!
  Kim | lifeisanadventure.nl onlangs geplaatst…Leuke budget sportkleding

 3. Hihi, tof! Ik ben ook echt een midget, bij mij passen al die maxi-dingen niet zo goed. Maar dat streepjestopje vind ik wel heel leuk!
  BySilke onlangs geplaatst…Column | Ik ben een perfectionist.

 4. Oeh leuk! Ik vond maxijurken eerst ook niks maar vind ze steeds leuker worden haha. Vind het 1e topje heel leuk!
  Ysanne onlangs geplaatst…OJA OOK DÁT NOG | EEN NIEUWE AGENDA UITKIEZEN

 5. Leuk! Ik vind de maxiskirts de laatste tijd wel heel leuk, maar ik ben daar volgens mij ook véél te klein voor. Ga er toch eens eentje passen, haha!
  Beau onlangs geplaatst…The Beau Diaries 21: Gezellig en vrolijk en fit zijn

 6. Die gestreepte top is leuk!
  Joanne onlangs geplaatst…Bumbag love

 7. Ik vind ze allemaal qua kleur niet leuk, te grauw.. Maar een maxi rok wil ik zeker nog aanschaffen :)
  sammie onlangs geplaatst…Loved #5

 8. Ik zou voor het korte broekje met het streepjesshirt gaan! Leuk! :)
  Bente onlangs geplaatst…Love it!

  • Dat streepjes shirt is net iets specialer dan een ‘normaal’ streepjes shirt he? Ik vind het ook een hele leuke combi!

 9. Super leuke outfits! Vooral dat ‘subtiele’ shirtje vind ik leuk :).

 10. Dat rozenshirt en die rok <3

 11. oh tof lijstje! ik kan me hier wel in vinden. Probeer de laatste tijd sowieso voor meer tijdloze en basic items te gaan. Tijd om zulke items aan te schaffen. Vooral die eerste top vind ik leuk, lekker subtiel haha! :D
  Justine onlangs geplaatst…Review: Sony headset in wit

 12. Maxi jurken en rokken vind ik ook steeds leuker! Eigenlijk heb ik ze nog nooit gepast, ik ga er meestal al vanuit dat ze te kort zullen zijn. (En mijn vriend gaat het denk ik vreselijk vinden, haha).
  Kim onlangs geplaatst…De voordelen van een angststoornis

 13. Leuke die verschillende outfits!
  alexa onlangs geplaatst…The festival tag

 14. Ik vind eigenlijk alle outfits wel heel leuk! Maar aangezien ik fan ben van maxirokken, ga ik voor outfit nummer 2. Lekker simpel en vakantie-achtig. Daar houd ik wel van. :)

  • Inderdaad, lekker simpel en vakantie-achtig is de goede omschrijving! Ik word al vrolijk als ik aan deze omschrijving denk, haha.

 15. Oeh, ik ga juist voor 2 of 4 ;) Leuk om te zien dat Esprit weer zo leuk aan het worden is!
  #hippie

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*

CommentLuv badge

© 2023 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑