AroundSan

My Way of Exploring

About

Benieuwd naar de persoon achter deze blog? Dan zit je goed, want ik stel mezelf hier aan jou voor!

Mijn naam is Sandra. Op 3 maart 1994 ben ik geboren in hetzelfde huis als waar ik nu nog steeds woon, samen met mijn ouders. Verder heb ik een lieve vriend waar ik ondertussen al zes jaar heel gelukkig mee ben! Omdat mijn twee oudere zussen kinderen hebben mag ik mezelf een hele trotse tante van vijf neefjes en één nichtje noemen. Iets waar ik ontzettend trots op ben!

Als ik mezelf moet beschrijven dan zou ik zeggen dat ik perfectionistisch, gevoelig, zorgzaam, positief, gedisciplineerd, ambitieus en een tikkeltje gek ben. Verder hou ik van de natuur, reizen, fotograferen, hardlopen, inspiratie opdoen, lekker eten, lezen, denken, schrijven en genieten van alle dierbaren om mij heen. Elke dag ga ik weer opzoek naar de kleine dingen die mij gelukkig en blij maken. Op mijn blog deel ik deze dingen met jullie en hoop ik mijn positiviteit uit de stralen en over te brengen.

Ik studeer Toegepaste Psychologie, een studie waar ik al lang over heb gedroomd en dat ik nu eindelijk kan volgen. Ik doe dit via de NTI, een thuisstudie dus. Ik ben dankbaar dat ik op deze manier een studie kan volgen, ondanks mijn lichamelijke klachten. Ik ben gemotiveerd voor de volle 100% en ik geniet er van om nieuwe dingen te leren. Door middel van mijn blog hoop ik dan ook anderen onder andere op het gebied van mindstyle te inspireren en te helpen.

Op mijn blog kun je veel verschillende onderwerpen verwachten. Ik schrijf persoonlijke artikelen, maar ook over reizen, lifestyle, fashion, interieur, mindstyle en gezondheid. Mijn interessegebied is breed, dus vandaar mijn keuze om over van alles te schrijven op mijn blog. Zolang ik mijn creativiteit kwijt kan in mijn artikelen en ik mijn lezers kan vermaken en inspireren, ben ik een blij mens!

Wat ik jou mee wil geven? Enjoy your day! Natuurlijk wens ik je ook veel plezier op mijn blog. Voor vragen, opmerkingen en tips sta ik altijd open en kun je mij bereiken door een reactie achter te laten, mij te mailen of door mij aan te spreken op één van mijn social media kanalen. Rechts in de sidebar kun je de icoontjes vinden! :)

2 Comments

 1. Yo San,

  Tof stuk!
  Ik moest denken aan:
  (A) Eén ding weten wij: Voor wie Hem liefhebben laat God alles meewerken ten goede, want Hij heeft een plan met hen. [Rom 8:28].
  (B) Spreuken 17:22 en 18:13: Positiviteit wint het altijd van een kwetsbaar lichaam!

  Veel succes met bloggen!

 2. Ik volg ook een thuisstudie vanwegen mijn niet zo fantastische gezondheid. Fijn dat we op deze manier toch nog kunnen studeren! Leuke blog heb je.
  Tiffany onlangs geplaatst…Havermout pannenkoeken (+ recept voor crêpes)

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*

CommentLuv badge

© 2017 AroundSan

Theme by Anders NorenUp ↑